vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

. - rotterdam

10 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Mijn BMW werd 3 keer geweest voor uit te lezen en iedere keer kost mijn heelveel geld voor het uit lezen met zijn laptop. Zo genaamd verbinding met Duitsland BMW. Na het uitlezen zeiden ze dat het mij boven de € 2000,- gaat kosten voor de reparatie. Uiteindelijk naar BMW dealer gegaan en laten uitlezen blijkt niks aan de hand te zijn. Ze moesten alleen ff reseten.
Geplaatst door op 30 nov. 2015 17:21
2 van de 2
Super garage hoge kwaliteit voor nette prijs
Top Service
Geplaatst door op 11 apr. 2015 17:21
1 van de 2
Afspraak was een update te doen voor mijn BMW maar deze hebben ze niet gedaan bleek achteraf, wel voor betaalt.
En normaal communiceren kunnen ze ook niet.
Waardeloos bedrijf, zijn niet eerlijk.
Geplaatst door op 7 aug. 2014 7:59
2 van de 2
Heb me airco hier laten nakijken. Bleek de condensor te zijn wat kapot was. Iets wat ze bij een andere garage niet hebben gevonden. Ben tegen een goede prijs weer snel op weg geholpen.
Geplaatst door op 19 jul. 2013 12:44
2 van de 2
Goede service en werd netjes van te voren gebeld voor toestemming van de reparatie enwat de te verwachten kosten waren.
Geplaatst door op 30 jan. 2013 16:39
2 van de 2
Je weet altijd waar je aan toe bent bij deze garage. Top service en top kwaliteit
Geplaatst door op 29 jan. 2013 20:55
1 van de 2
MOEST perse de auto achterlaten. Toen ik vroeg of ik er bij kon blijven werd er direct gezegd ''Dat gaat niet lukken joh, dan moet je iemand anders bellen'' . Slechte service. Zo flexibel als een stuk beton.
Geplaatst door op 20 jun. 2012 16:05
2 van de 2
Betrouwbare garage
Geplaatst door op 7 okt. 2011 16:24
2 van de 2
Goede garage. Ook voor zeer complexe problemen weten zij een oplossing!
Geplaatst door op 5 okt. 2011 10:43
2 van de 2
Uiterst deskundig personeel.
Persoonlijk kontakt met Ron ( de baas )
Geweldige service.
Staan direkt voor je klaar.
Zijn byzonder vriendelijk.
Eerlijke behandeling.
Geplaatst door op 25 jul. 2011 18:37

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 10 reviews
. (7 positiefen3 negatief