vergelijk, kies en maak een afspraak

18 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Verkoopt sloopmauto's
Geplaatst door op 10 okt. 2017 13:58
2 van de 2
Een BMW 316 gekocht die harstikke fijn rijd. Ben zeer tevreden omdat de onderhoud ook goed is gedaan en bij aankoop was de linker knipper lamp kapot. Netjes door de dealer opgelost door een nieuwe knipper lamp te bestellen. Ook ben ik geholpen bij het verkoop van mijn eigen auto! Al met al een aanrader en een top autobedrijf!
Geplaatst door op 10 aug. 2017 10:04
2 van de 2
Vorige week een Dacia Sandero gekocht bij Agio. Superfijne auto, inruil oude fiat geen probleem. Klein probleem met de ruitenwisserbladen, direct verholpen. Vriendelijke mensen, professioneel en terzake kundig. No nonsens in Sliedrecht. Een echte aanrader.
Geplaatst door op 30 mei 2017 20:24
2 van de 2
Een BMW 316ti Compact gekocht.
Zeer tevreden over de verkoop, klantvriendelijkheid en persoonlijke service en ontvangst.
De auto mooi rijklaar gemaakt. Zeer tevreden weggereden en nog steeds heerlijk rijdend en trots op de auto. Top autobedrijf!
Geplaatst door op 23 mei 2017 20:47
2 van de 2
Gisteren geweest voor een Bmw 1 serie,
Top service en wat een top onderhouden auto!
Niks te veel gezegd afspraken via de telefoon gemaakt omdat ik de auto een week later wou komen ophalen.
Was geen enkel probleem een kleine aanbetaling en de auto was gereserveerd voor mij.
Je hebt er zeker een vaste klant bij!
Dit bedrijf bestaat gewoon uit pure vaklui! Mensen die weten hoe en wat het beste is en totaal niet zon opdringerige verkopers bedrijf nee hun willen dat JIJ met een goed gevoel de deur uitgaat.
En daar hebben ze bij mij zeker voor gezorgd.


De BMW 1 seire 118i die ik gekocht heb daar wat een fijne auto en dat voor zon prijs.
Heb ook nog een rondje gelopen om naar andere auto's te kijken zeer scherpe prijzen.

Wilt u een gewoon een goeie auto voor een scherpe prijs?
Ik beveel dit bedrijf aan kijk er rond!

Agio automobielen bedankt voor de top service!
Geplaatst door op 13 mei 2017 17:24
2 van de 2
Ik heb 2 weken geleden een audi a3 bij agioautomobielen gekocht en deze meneer had niks te veel gezegd. Een fantastische auto en rijd heerlijk. Ook de service vind ik geweldig had van de week namelijk een lekkeband op de snelweg ik was ergens overheen gereden balen dus. Maar meneer van agio gebeld ik kon de slotbout nergens vinden dus afslepen maar. Toen ik belde met agio was hij bereid om de kosten met mij te delen echt super netjes. Kijk mensen ik bedoel maar hier kun je met een gerust hart een auto kopen ik ben tot dus ver super te vrede. Een blije audi bezitter arjan
Geplaatst door op 30 apr. 2017 21:35
2 van de 2
Agio auto's echt perfecte service heb hier een Opel Astra station gekocht kreeg er een nieuwe Apk op en er zijn reparaties keurig uitgevoerd . Ik kom voor mijn volgende auto zeker terug .
Geplaatst door op 6 jul. 2016 14:39
2 van de 2
We zijn aan het kijken voor een andere auto , de verkoper/eigenaar denkt mee is niet opdringerig wilt je geen kat in de zak verkopen en natuurlijk wilt hij een auto aan je verkopen , geeft ondanks de leeftijd van de auto waar ik in mocht proefrijden een eerlijke mondelinge garantie , mocht er wat zijn word het gewoon goed en netjes opgelost.
Ze zijn eerlijk met de rest waarde van je huidige auto , tot nu toe heb ik nog geen geschikte auto kunnen vinden maar hou zijn website goed in de gaten.
Ik wil dus zeggen ,betrouwbaar,EERLIJK en goede service
Geplaatst door op 21 jun. 2016 14:23
2 van de 2
Bij onze renault scenic die we bij agio kochten bleek de ashoes bij de versnellingsbak te lekken. normaal gesproken hadden we het via agio laten repareren, aangezien we niet al te lang konden wachten hadden wij de reparatie bij een andere garage laten doen.
Ondanks dat we de reparatie elders lieten doen kregen we toch de helft van de reparatiekosten terug!
Top service bij agio automobielen!
Geplaatst door op 20 jun. 2016 20:41
2 van de 2
Lieve mensen,

Ik ben een alleenstaande mama met 5 kids en zocht een auto voor 7 personen, zodat iedereen mee kan als het nodig is.Toen zag ik een mooie wagen, aangeboden op internet! Juist bij AGIO te Sliedrecht!!
Ik ging kijken met mijn dochter samen en we waren meteen verliefd. De mensen die daar werken zijn heel vriendelijk en behulpzaam en we mochten vrijblijvend een proefritje maken. De nieuwe mitsubitshi reed echt heerlijk en zag er heel schoon en goed onderhouden uit..Binnen een kwartiertje waren we besloten om deze wagen te kopen! Geweldig! Echt heel mooi, prachtige lak, goed onderhouden, prima service en aandacht, we kregen zelfs koffie en onze eigen auto stond ver van het bedrijf geparkeerd..en meneer heeft ons die dag wel 3x meegenomen in zijn prive auto om ons weer bij onze eigen oude minkukel auto te brengen en tot onze verrassing heeft meneer onze oude auto ingenomen en er nog heel veel voor betaald! Onze oude auto was overigens wel goed onderhouden hoor...en meneer had geen moeite om deze wagen over te kopen, hoewel onze wagen wel wat jaartjes oud was! Mijn dochter en ik waren zooo blij en trots en we hebben dus binnen 1 kwartier besloten de wagen te kopen! Ik raad iedereen aan, die een nieuwe occasion auto zoekt, om hier eens te komen snuffelen en ik weet zeker dat je niet met lege handen naar huis gaat! Alles wordt voor je geregeld met de papieren, je hoeft niet naar een postkantoor voor de overschrijving ofzo,
En toen we in onze nieuwe aanwinst wilden wegrijden, gaf meneer ineens twintig euro om te tanken om goed thuis te komen!! Dat had echt niet gehoeven hoor, maar deze mensen willen graag dat je een tevreden klant bent en ze willen je bijstaan met alles! Waar vindt je dat nu nog? Negens toch? echt, alles is klaar terwijl u wacht, en....het allermooiste is, als er iets mis, kan je gewoon terug gaan en wordt het probleem opgelost. Wij hoefden niet terug, want alles in in orde! De auto is prachtig en alle mensen zeggen: oh, wat een goede aankoop, waar hem je em vandaan??? Nou bij Agio te Sliedrecht! Ga maar eens kijken! Je hoeft niet verder te neuzen! Want...daar staat ook uw nieuwe aanwinst! Vast!
Hartelijke groet iedereen van een zeer tevreden mama! Poost op uw nieuwe aanwinst, Jacoba V.
Geplaatst door op 9 jun. 2016 18:34

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (15 positiefen3 negatief

< 1 2 >