vergelijk, kies en maak een afspraak
APK Superservice - Radarstraat

APK Superservice - Radarstraat - Den haag

14 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik heb 5 banden bij dit bedrijf laten monteren. Ik ben zeer tevreden over de geboden service. Die jongens zijn zeer gemotiveerd, attent en klantvriendelijk. Kortom, ga zo door!
Geplaatst door op 11 jul. 2013 0:33
5 5
Heel fijn gastvriendelijk bedrijf en een zeer meedenkende houding. Ik had per direct nieuwe banden nodig die jammer genoeg een vervelende maat hadden en dus niet op voorraad lagen. Deze zijn direct vanuit een andere vestiging gebracht om mij alsnog te kunnen helpen! Nieuwe banden gecombineerd met uitlijnen op hun andere vestiging en werd het netjes doorgebeld om ervoor te zorgen dat ik gelijk aan de beurt kon zijn. Het enige wat het bedrijf fijner zou maken, is als alle diensten bij één vestiging gedaan konden worden. Daarnaast hebben ze hele lekkere koffie op alle vestigingen.
Geplaatst door op 2 jul. 2013 10:15
5 5
Top service!
Mijn motor gaf een storing waardoor mijn auto niet goed meer reed.
Ik heb APK Superservice gebeld en kon dezelfde dag nog langskomen. Ik heb gevraagd of ze de storing konden verhelpen en ook mij auto voor de APK konden laten gaan. Er werd netjes gebeld met wat het ging kosten en wanneer de auto klaar zou zijn.

Alles helemaal volgens afspraak verlopen en mijn auto is weer gekeurd en rijdt weer als een zonnetje!
Geplaatst door op 11 jun. 2013 11:41
5 5
Voordat de auto de brug opging, hadden we netjes handen geschud voor de gemaakt afspraken en kosten. Achteraf kwam er geen cent bij! Koffie was trouwens heerlijk! Ik raad iedereen aan om een offerte op te vragen via hun mail. Mijn vraag was ook netjes via de mail beantwoord.
Geplaatst door op 24 apr. 2013 16:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 14 reviews
. (14 positiefen0 negatief

< 1 2 >