vergelijk, kies en maak een afspraak

12 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Uiterst deskundig personeel,geweldige service.
Staan direct klaar,zijn bijzonder vriendelijk.
Geplaatst door op 2 mrt. 2012 11:12
2 van de 2
Vriendelijke service en komt afspraken na.
Geplaatst door op 2 mrt. 2012 8:36
2 van de 2
Perfectie garage.Snelle hulp tegen een eerlijke prijs. En voor zeer complexe problemen weten zij een oplossing te vinden. Men is zeer klant en service gericht,doen net even wat meer.
Geplaatst door op 20 feb. 2012 21:30
2 van de 2
Uitstekend geholpen door de medewerkers van de servicebalie. Vooraf een duidelijke prijsopgave waardoor er geen onvoorziene kosten bij kwamen. De auto is vakkundig gemaakt en netjes afgeleverd.

Kortom een goede professionele garage waar de service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Een garage waar ik zeker terug kom!
Geplaatst door op 19 feb. 2012 13:52
2 van de 2
Uitstekend geholpen door de medewerkers van de servicebalie. Vooraf een duidelijke prijsopgave waardoor er geen onvoorziene kosten bij kwamen. De auto is vakkundig gemaakt en netjes afgeleverd.

Kortom een goede professionele garage waar de service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Een garage waar ik zeker terug kom!
Geplaatst door op 19 feb. 2012 13:46
2 van de 2
Voor een kleinigheid kun je zo langs komen en staan direct voor je klaar. Eerlijke behandeling,Deskundig en vriendelijke personeel.
Geplaatst door op 12 feb. 2012 22:23
2 van de 2
ik ben voor een servicebeurt geweest en ben heel goed geholpen zowel door de balie medewerkers als de monteurs ik kan een ieder deze garage aanbevelen top locatie en ik kom graag terug.
Geplaatst door op 9 feb. 2012 16:11
2 van de 2
Kan deze garage zeker aanbevelen, onderhoud keurig uitgevoerd,
alle bijkomende klachten zijn ook verholpen, prijsopgave vooraf voor onderhoud, voor bijkomende kosten wordt je ook eerst netjes gebeld voordat zij gaan repareren.
Geplaatst door op 1 feb. 2012 23:28
2 van de 2
Geweldig geholpen, goede service. Helemaal tevreden? Kom zeker terug.
Geplaatst door op 25 dec. 2011 1:07
2 van de 2
Ben door deze garage keurig geholpen.
Beurt netjes uitgevoerd en exacte prijsopgave.
Auto was uitgezogen en de ramen schoongemaakt.
Geplaatst door op 25 dec. 2011 1:03

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 12 reviews
. (11 positiefen1 negatief

< 1 2 >