vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Alert

Autobedrijf Alert - Rotterdam

10 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
altijd vriendelijke en correcte behandeling; goede uitleg waarom iets moet gebeuren zodat ik het ook begrijp.
Geplaatst door op 4 dec. 2014 15:00
2 van de 2
Prima service door een vakgarage. Netjes gebeld als er net iets meer aan de hand is met de opties, de bijbehorende prijzen en het advies. Top!
Geplaatst door op 17 nov. 2014 15:25
2 van de 2
Bij alert word ik altijd goed geholpen. De eigenaar Aad is altijd vriendelijk en stelt me goed op de hoogte van eventuele extra kosten bij een keuring. Bij alert krijg ik waar voor mijn geld.
Geplaatst door op 25 aug. 2014 21:42
2 van de 2
Vriendelijke en eerlijke behandeling. Geen rare verrassingen, vooraf wordt je keurig gebeld als er iets is, met gelijk een voorstel hoe op te lossen of helderheid in kosten. Het team van Aad blijft me verbazen als het gaat om service en kwaliteit.
Geplaatst door op 22 aug. 2014 10:14
2 van de 2
Goede service en een persoonlijke benadering maken dat ik al sinds jaren graag bij deze garage kom. Ben er echt super tevreden over!
Geplaatst door op 31 mrt. 2014 21:23
2 van de 2
Vriendelijk behandeld.
De auto rijdt weer netjes
Kleine dingen gedaan zonder extra kosten.
Gewoon een goeie garage!
Geplaatst door op 30 jan. 2014 20:47
2 van de 2
Een service gericht en betrouwbaar autobedrijf.
Geplaatst door op 21 jan. 2014 15:28
2 van de 2
Fijne garage waar ik nooit teveel betaal. De service is perfect en de dame achter de receptie is altijd vriendelijk en service gericht. Er wordt altijd contact gehouden als er reparaties zijn. Zo sta ik nooit voor verassingen!
Geplaatst door op 21 jan. 2014 9:42
Reactie van autobedrijf: Erg goed om te zien dat onze eerste beoordeling zo positief is ! Heel erg bedankt !

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 10 reviews
. (10 positiefen0 negatief