vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker


SCORE UIT 1158 REVIEWS

Uitstekend 9,5

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1158 reviews geplaatst waarvan 263 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Fijne garage, proffesioneel, hoog kennis niveau, open, transparant en een nog echt service gericht bedrijf. Ik moet er 20 km voor omrijden maar dat heb ik er graag boor over.
Geplaatst door op 12 nov. 2018 21:08
2 van de 2
Service is snel en klant gericht.
Problemen zijn helaas nog niet helemaal verholpen (geluid is van de achteras naar de vooras verplaatst), maar ik moet toch een afspraak voor de bandenwissel maken, dan kan er gelijk gekeken worden wat er nog meer niet lekker loopt.
Geplaatst door op 6 nov. 2018 9:50
2 van de 2
Gewoon goed. Aandacht voor grote en voor kleine zaken.
Geplaatst door op 1 nov. 2018 16:09
2 van de 2
Heldere terugkoppeling,
Geplaatst door op 29 okt. 2018 19:49
2 van de 2
Eerste keer hier geweest. Goede service en goed onderhoudsadvies. Werkplaats deed uiterste best om onverwachts onderhoud ook dezelfde dag nog uit te voeren. Was om 17.15 uur klaar en namen ook nog even de tijd om de proefrit met de nieuwe remmen uit te voeren. Garage met keurige onderhoudsprijzen, zeker in vergelijking met BMW-dealer. Aanrader dus!!
Geplaatst door op 25 okt. 2018 14:08
2 van de 2
Sinds ik van auto ben gewisseld, ben ik klant bij deze garage en laat alle nodige werkzaamheden m.b.t. de auto (onderhoud, reparatie, banden) daar verrichten. Tot nu toe ben ik uitermate tevreden omdat alle nodige en gewenste werkzaamheden goed zijn uitgevoerd!
De medewerkers weten waar ze het over hebben en nemen voldoende tijd om aan mij de punten uit te leggen die ik als klant wil weten. Verder doen ze hun best bij het vinden van goede oplossingen!
Mijn auto is daar in goede handen en ik stel de klantvriendelijkheid zeer op prijs. ECHT TOP!!
Geplaatst door op 23 okt. 2018 12:35
2 van de 2
garantie accu zeer prettig geregeld klasse
Geplaatst door op 22 okt. 2018 21:52
2 van de 2
De heren van Automaan hebben een voor mij langlopend probleem opgelost. Eerst door een grondige analyse en vervolgens door een top-reparatie.En dat ook nog voor een zeer concurrerende prijs. Ik ben er erg gelukkig mee !
Geplaatst door op 22 okt. 2018 21:41
2 van de 2
Dik in orde
Geplaatst door op 16 okt. 2018 10:27
2 van de 2
Inmiddels is automaan de vaste garage voor mijn 3 serie BMW geworden. Lekker handig omdat ik ook in Pijnacker woon.
Geplaatst door op 16 okt. 2018 8:46

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1158 reviews
. (1141 positiefen17 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >