vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker


SCORE UIT 1084 REVIEWS

Uitstekend 9,5

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1084 reviews geplaatst waarvan 246 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Het onderhoud wordt correct uitgevoerd, waarbij ook een duidelijk advies wordt gegeven. Uitleg over het uitgevoerde onderhoud is ook goed en leerzaam. Zeker weten een BMW specialist. Ga zo vooral door!
Geplaatst door op 19 feb. 2018 18:33
2 van de 2
Zeer tevreden over deskundige afhandeling van de onderhouds/APK beurt.
Geplaatst door op 19 feb. 2018 18:05
2 van de 2
Top service; meedenken met de klant; goed advies.
Geplaatst door op 19 feb. 2018 17:26
2 van de 2
De eigenaar van dit bedrijf heeft mij zeer vakkundig geholpen met mijn BMW. Dezelfde dag klaar ook nog. Zeer tevreden
Geplaatst door op 12 feb. 2018 16:49
2 van de 2
Netjes ingelicht in vroeg stadium betreffend kosten, vragen worden correct beantwoord, service is goed.
Geplaatst door op 9 feb. 2018 20:32
2 van de 2
Altijd zorgvuldig en aandachtig. Auto is in uitstekende staat afgeleverd. De prijs is vanwege de betrouwbaarheid heel acceptabel.
Geplaatst door op 7 feb. 2018 18:20
2 van de 2
Zeer tevreden en eerlijk advies, ik zou zeker m'n auto hier in onderhoud doen.Jammer dat ik te ver weg woon.
Nogmaals bedankt voor jullie goede service!
Geplaatst door op 23 jan. 2018 10:32
2 van de 2
Ik had een probleem met mijn BMW veroorzaakt door een andere garage. Bij de merkdealer wilden ze al helemaal losgaan met onderdelen vervangen en kon ik ook nog een pas over 3 weken terecht. (Terwijl ze toegaven dat ik hier niet mee kon blijven rijden.) Ondanks dat jullie planning bomvol zat kon ik toch de volgende dag even langskomen voor het uitlezen van de storing. Na een half uurtje wachten kreeg ik de auto weer helemaal in orde terug: jullie hadden de storing gelijk maar opgelost. Super service tegen een nette prijs. Jullie zijn een tevreden klant rijker en hoef niet lang na te denken waar ik de auto voortaan voor onderhoud breng!
Geplaatst door op 22 jan. 2018 22:46
2 van de 2
Mijn eerste bezoek. Ontvangst heel vriendelijk met echte aandacht voor de problemen van de.auto.
De nodige reparatie werd uitgelegd en getoond aan de auto. Dat heb ik erg op prijs gesteld en dat is in sterk kontrast met de dealergarages waar je nooit voorbij de receptie komt.
De reparatie werd volgens tijd en budget uitgevoerd.
Geplaatst door op 22 jan. 2018 21:47
2 van de 2
Auto had een grote beurt nodig, na een tip van een vriend ben ik hiernaartoe gestuurd. Top service! Snel!
Geplaatst door op 22 jan. 2018 17:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1084 reviews
. (1071 positiefen13 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >