vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Elshof

Autobedrijf Elshof - Eerbeek


SCORE UIT 181 REVIEWS

Uitstekend 9,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

181 reviews geplaatst waarvan 39 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Toppers, super fijne service . En absoluut vakmensen, eerlijk en betrouwbaar.
Geplaatst door op 14 feb. 2018 19:00
2 van de 2
top service en altijd staan ze voor je klaar super vriendelijk personeel
Geplaatst door op 28 jan. 2018 12:25
2 van de 2
Prima geholpen. Fijn dat jullie een half uur voor de officiële openingstijd al aanwezig zijn. Keurig ontvangen en gebeld over reparaties/vervangingen. Bijzonder tevreden. We komen graag nog eens terug als het nodig is.
Geplaatst door op 26 jan. 2018 19:20
2 van de 2
Vanmorgen de auto gebracht vanwege pech onderweg. Ondanks dat het druk was hebben ze het vandaag toch voor elkaar gekregen. Prima vakmensen, altijd behulpzaam en zeer klantvriendelijk.
Geplaatst door op 24 jan. 2018 21:23
2 van de 2
Wij zijn nu klant sinds 1,5 jaar bij deze garage. Komt altijd hun afspraken na. Vooraf goede offerte. Mocht het bedrag toch hoger uitvallen blijft de offerteprijs staan. Erg goede service en denken mee over oplossingen
Geplaatst door op 22 jan. 2018 21:16
2 van de 2
Goede service en uiterst beleefd.
Geplaatst door op 19 jan. 2018 20:56
2 van de 2
Goed contact, uitgebreide dialoog, prima werk geleverd. We zijn zeer tevreden, en komen er inmiddels al een aantal jaren.
Geplaatst door op 11 jan. 2018 20:14
2 van de 2
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken voor het vervangen van de distributieriem, de waterpomp en de multi-riem. 's Avonds de auto gebracht en een leenauto mee gekregen (dat lukt bij een merk dealer al jaren niet meer). De volgende dag aan het eind van de middag de auto weer opgehaald. De gespecificeerde rekening bleef netjes binnen het bedrag dat in de offerte gegeven was en ook de vervangen onderdelen waren nog te zien.
De ontvangst was aller hartelijkst. Kortom een fijn bedrijf waar ik graag nog eens kom!
Geplaatst door op 11 jan. 2018 16:19
2 van de 2
Uitstekende service, deze vakmannen helpen je vakkundig, goed, snel en eerlijk. Helemaal top!
Geplaatst door op 9 jan. 2018 19:25
2 van de 2
Goede service vriendelijk personeel en afspraak is afspraak. Top.
Geplaatst door op 6 jan. 2018 12:21

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 181 reviews
. (181 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >