vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Goedhart

Autobedrijf Goedhart - Rotterdam

30 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
In samenspraak met meneer Goedhart een zoekopdracht geplaatst voor een BMW Touring met specifieke opties. Binnen korte tijd de juiste auto gevonden die aan mijn wensen voldeed. Onderhoud wordt professioneel en volledig verzorgd door Goedhart. Inmiddels zo'n half jaar absoluut plezier van deze auto. Voor de volgende auto kom ik zeker terug.
Geplaatst door op 3 mei 2014 14:29
2 van de 2
Prachtige Audi gekocht, alles volgens afspraak geregeld,korrekte inruilprijs en keuring geen probleem voor Goedhart, absoluut positieve ervaring, je moet je eigen mening vormen maar ik zou in de toekomst zeker zaken doen met deze ervaren autohandelaar.
Geplaatst door op 1 mei 2014 15:42
2 van de 2
Bij dit bedrijf heb ik een fijne auto gekocht. Ik werd vriendelijk ontvangen. Kon mijn oude auto gewoon inruilen, ook al behoorde deze niet tot de doelgroep auto's die dhr. Goedhart verkoopt. Bij het ophalen kwamen we erachter dat de zijspiegel was afgebroken en weer was vast gelijmd. Zonder problemen heb ik een nieuwe spiegel opgestuurd gekregen. Erg goede en snelle service, vriendelijke man! Ik ga in de toekomst zeker nog een keer terugkomen, ondanks dat het ver rijden is voor mij (Maastricht).
Geplaatst door op 24 jan. 2014 9:12
2 van de 2
1e auto gekocht in 1988, blijft voor mij het juiste adres,keurige autos voor normale prijzen, deze man hoort thuis in de autobranche
Geplaatst door op 16 jan. 2014 11:25
2 van de 2
Welliswaar familie , echter slechts uitsluitend positieve ervaringen
Geplaatst door op 15 jan. 2014 22:49
2 van de 2
3 x een auto gekocht bij B. Goedhart. Hij geeft goede service. Ben daar zeer tevreden over. De volgende auto koop ik weer bij hem omdat hij zijn afspraken goed na komt.
Geplaatst door op 14 jan. 2013 14:03
2 van de 2
in 7 jaar tijd 2 auto's gekocht. goed geholpen door Bas goedhardt. garantie naar tevredenheid afgewerkt. van mij krijgt hij een warme douche. volgende auto van fam. of voor mij gaan we weer naar automobielbedrijf B. Goedhardt. Hij heeft goede en mooie auto's.
Geplaatst door op 14 jan. 2013 11:51
2 van de 2
nette zaak goede prijs bijzondere autos elke prijsklasse
Geplaatst door op 12 jan. 2013 16:39
2 van de 2
Vorig jaar een mooie Skoda gekocht voor een scherpe prijs.
Na de garantie ging de uitlaat stuk en dit werd toch nog gratis vervangen. Dat zie je niet veel meer!
Geplaatst door op 12 jan. 2013 13:24
2 van de 2
Erg gezellige garage, maar voor service moet je hier duidelijk niet zijn! Ze lijken soms goede deals aan te bieden, maar schijn bedriegt
Geplaatst door op 9 mrt. 2012 13:55

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 30 reviews
. (30 positiefen0 negatief

< 1 2 3 >