vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf J. van den Wildenberg

Autobedrijf J. van den Wildenberg - Nuenen

48 reviews geplaatst waarvan 12 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Mijn auto voor een grote beurt gebracht met het verzoek om de remvloeistof te vervangen. Dit gebeurt niet, vergeten... Dan maar weer een nieuwe afspraak maken en opnieuw werkplaatskosten betalen. Met de grote beurt is het onderhoudsboekje niet ingevuld, op mijn verzoek is deze ingevuld. Vervolgens wordt de kilometerstand in het boekje niet goed ingevuld maar 8000 kilometer teveel. Gelukkig ben ik inmiddels alert want werkelijk alles tot zelf het invullen van een boekje gaat hier mis. Nouja, de auto een week later gebracht voor de remvloeistof, weer het onderhoudsboekje niet ingevuld. Tja... vakgarage of amateuristische garage?! Volgende keer ga ik en mijn ouders met hun auto hier niet meer naartoe. Advies ga naar een officiële/dealer garage.
Geplaatst door op 6 jun. 2020 10:03
5 5
Na een tijd gezocht te hebben naar een NISSAN QASHQAI , die een beetje binnen mijn te besteden bedrag zou vallen,ben ik bij autobedrijf de WILDENBERG , via hun site , terecht gekomen , en bliksems , staat me daar een plaat van een auto waarvan ik niet had gedacht dat ik voor die prijs zo,n bolide in mijn bezit zou kunnen krijgen . Na meerdere telefonische kontakten , leek het mij meer dan de moeite waard om de trip naar Nuenen [ 1,5 uur rijden ] te maken .Daar aangekomen de conclusie ;WAT EEN SCHITTERENDE COMPLETE auto staat daar op mij te wachten , en de afgesproken prijs werd ook nog ff over onderhandeld m.b.t. de door mij in teruilen auto . er werden nog wat extra dingen bijgeleverd , Ik kan niet anders zeggen dan TOPPIE BEHANDELD . Hoop dat ik er over 6 maanden [ einde bovag garantie] nog zo overdenk . Maar nogmaals zo als wij dat hier in het westen zeggen ; IK ben zo groos als een aap met 7 lu.... met mijn nieuwe BOLIDE. ps.; Na 3 weken nog ff contact gehad met verkoper MARK , gemeld dat de ruitenwissers en de antenne,verdroogd waren , en ook hierin ben ik naar volle tevredenheid tegemoet gekomen .
Nogmaals mijn hartelijke dank . en zeker een aanrader AUTOBEDRIJF V.D. WILDENBERG.
Over mijn ervaring mag er ten alle tijden contact met mij worden opgenomen.
Geplaatst door op 2 dec. 2017 13:41
5 5
Slechte service, beloven iets maar komen het niet na !
Geen uitleg, eerst betalen en je krijgt de sleutel in je handen gedrukt en je kunt weer vertrekken !
Kom hier nooit meer terug en zal het zeker niet aanbevelen.
Geplaatst door op 10 nov. 2017 9:33
5 5
Wat een geweldige service. Ook in de Bovag-garantietermijn uit eigen initiatief toekomstige reparatie uitgevoerd! Ben dik tevreden!
Geplaatst door op 9 nov. 2017 16:32
5 5
Ik heb met M. Wildenberg via marktplaats contact gehad over een golf gti 240 special edition uit 2008 65-gzt-1. Hij vertelde via de marktplaats app dat de auto dealer onderhouden was, de distributieset al was gedaan en voor de rest echt een hele nette auto zonder noemenswaardige schade. Uiteindelijk een prijs afgesproken en aangegeven dat als wat u nu aangeeft klopt neem ik de auto voor die prijs mee.
Daar eenmaal aangekomen werd het al gauw duidelijk dat meneer gelogen had. er zat namelijk een 35 cm kras op de motorkap, deuk in de bestuurdersdeur, lak van de bumper af en 2 gladde voorbanden. Daarnaast was de distributieset van de auto miraculeus genoeg niet vervangen. Om het allemaal nog leuker te maken had M. Wildenberg ook geen andere onderhoudspapieren van deze auto behalve het service boekje waar de 1e eigenaar in 2010 en 2011 eens naar de vw dealer toe is geweest. Dit was voor hem dan dealer onderhouden.
Toen we al deze dingen aankaarten bij de bovengenoemde verkoper gaf hij aan dat het nou eenmaal zo was en dat de afgesproken prijs betaald moest worden als we hem wilden meenemen. Na een testrit bleek al gauw dat de koppeling niet helemaal in orde was en dat de motor ook niet al te lekker liep.
hij adverteerde met deze gti voor 10450 euro, en dat is zijn goed recht, maar dan verwacht je als klant ook dat er een auto van 10450 voor je neus staat.
Geplaatst door op 16 okt. 2017 22:12
Reactie van autobedrijf: Hoi Tom.. bedankt voor uw super fijne recentie... jammer dat onze afspraak niet helemaal gelopen is zoals u dat graag gezien had.. wel wil ik even kwijt.. dat ik wel degelijk gemaild heb, dat de auto gebruikers sporen bevat naar leeftijd.. En die 2 kale banden waar u over spreekt . Komen nog ruimschoots door de apk... de deuk in de deur , daar moet ik u gelijk in geven . Deze heb ik niet aan u gemeld .. mijn fout.... verder de 35 cm lange kras op de motorkap is in werkelijkheid 18 cm .. En alleen zichtbaar met een heel goed oog... verder is de auto in de garantie periode dealer onderhouden.. het verdere onderhoud heb ik u uitgelegd.. Dit is in eigen beheer bij defensie geweest.. jammer genoeg is hier geen documentatie van.. de distributie riem hoeft pas bij 180.000 km vervangen te worden.. huidige km stand 132.000 km... En wat de koppeling betreft.. Ik heb er na dat u wegging naar laten kijken , maar daar is echt niks mis mee... Wat ik echter niet lees in uw bericht is de goede prijs die ik u gegeven heb voor deze orginele nederlandse golf GTI van 1ste eigenaar.. Ik denk namelijk dat veel mensen het wel kunnen waarderen wanneer ze ruim 1000 euro korting krijgen op een occasion .. En als u dan bij mij nog aankomt met dit en dat is niet goed, en nog de meeneem prijs wilt bespreken .. dan houd het voor mij helaas op... des al niet te min.. dank ik je voor je recentie... En wens ik u veel succes met uw zoektocht naar de voor u perfecte GTI.. maar zoals u mij vertelde had u er al een stuk of 4 bekeken.. En deze voldeden alle niet aan uw eisen.. maar dit ligt waarschijnlijk aan de verkopers.. Ik wens u niks dan goeds.. mvg M. vd wildenberg
5 5
Dealer denkt echt klant- en oplossing en neemt volledige verantwoording om tot een goede oplossing te komen mbt enkele technische problemen. Medewerking en begrip top. Wij zijn uitstekend en goed geholpen en zeer tevreden over de geboden oplossingen.
Geplaatst door op 5 mei 2017 20:14
5 5
Auto was na onderhoud netjes schoon , alles liep vlot, netjes gebeld toen de auto klaar was, gratis leenauto
aardige verkoper , lekkere koffie..........ALL in goede service
Geplaatst door op 13 apr. 2017 8:23
5 5
Slechte camper apk uitgevoerd,alles binnen 5 minuten afgeraffeld,grote mond er nog bij.
geen fatsoenlijke brug voor camper
En inderdaad prijs altijd op papier laten zetten,als je later komt.
nu veel en veel beter bedrijf Bosch service in Eindhoven

Geplaatst door op 8 mrt. 2017 16:00
5 5
Vanmiddag onze occasion opgehaald. Super service, alles perfect in orde. Er werd uitgebreid de tijd genomen en kregen zelfs persoonlijke uitleg over de auto. Top!
Geplaatst door op 11 nov. 2016 19:20
5 5
Autobedrijf Van den Wildenberg heeft geen principes !!
Vorige week met 1 van hun medewerkers een prijs afgesproken voor montage van 4 nieuwe Michelin banden.
Op dag van montage wil men ter plaatse echter niet leveren voor overeengekomen prijs. Afspraak is afspraak geld hier zeker niet.
Geplaatst door op 7 sep. 2015 19:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 48 reviews
. (41 positiefen7 negatief

< 1 2 3 4 >