vergelijk, kies en maak een afspraak

29 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Een aantal maanden geleden hier een auto gekocht a €16.000, een paar keer contact gehad over een garantie gevalletje. Uiteindelijk eerst zelf naar mijn eigen garage gegaan en toen bleek dat de distributieriem niet op tijd stond. Hier ook duidelijke foto's van gemaakt en ook van de storingen. Contact opgenomen met J. Descendre en ik kon het bij mijn eigen garage in de buurt laten maken en meneer zou de distributieset betalen, arbeidsuren waren dan voor mezelf. Geen probleem! Zo gezegd zo gedaan, netjes een factuur naar J. Descendre opgestuurd zoals overlegd. Vervolgens liep de garage tegen flinke olie problemen aan en de auto haperde, dus weer gebeld naar J. Descendre en uiteindelijk hebben ze de auto opgehaald bij mij thuis. 3 weken kwijt geweest en toen het verlossende telefoontje dat de auto weer klaar zou zijn! Auto opgehaald en achteraf bleek dat er niet veel aangebeurd is... maar meneer had zoveel dure kosten gehad dat hij de factuur van de distributieset ook niet wou betalen.. wat overigens overlegd was dat dit wel zou gebeuren. Ik moest de auto elke dag maar een 10 minuten, 15 minuten warm laten draaien voordat ik er mee ga rijden dan haperde die ook niet meer. Ongelofelijk! Olie problemen blijven maar terugkomen en J. Descendre komt er mooi mee weg!

Kortom mensen. Pas op als je hier een auto aanschaft want het gaat je echt heel veel geld kosten...
Geplaatst door op 27 feb. 2024 17:06
5 5
Wij hebben hier gekeken voor een auto. Deze auto zou rook en schadevrij zijn. Dat bleef de verkoper tijdens de bezichtiging beweren. Verkoper wist niet waar de auto vandaan kwam, de hemel was geel gerookt en de motorkap wou niet sluiten. Lak was niet effen. Goed de auto's controleren wanneer je toch van plan bent hier te kopen.
Geplaatst door op 31 jul. 2023 15:57
5 5
We hadden een afspraak gemaakt op een zondag voor een proefrit. Toen we de auto bekeken hadden zij de verkoper dat wij niet mochten proefrijden omdat de groene platen op zondag niet geldig zijn.

Uiteindelijk hebben we de auto onder voorbehoud van de proefrit gekocht en een aanbetaling van €1000 betaald. De verkoper zou de auto rijklaar maken zodat we voor de aflevering een proefrit konden maken.

Toen we weer in de auto naar huis reden zagen we een auto met groene platen rijden. Hierdoor ben ik op internet gaan zoeken of de groene platen op zondag geldig zijn of niet. Op de website van de politie staat dat de groene platen 7 dagen per week gebruikt mogen worden. Hierdoor kreeg ik het vermoeden dat de verkoper op dat moment iets te verbergen had voor ons en kreeg ik zo mijn twijfels bij het bedrijf.

Een paar dagen later heb ik de verkoper opgebeld en heb ik hem dit verteld en heb ik gevraagd wat hij op dat moment te verbergen had. De verkoper bleef volhouden dat de groene platen op zondag niet geldig waren en beweerde dat hij niks te verbergen had en dat de auto helemaal goed is.

Op de dag van de aflevering met een slecht gevoel naar dit bedrijf gegaan. We had de auto nog niet verzekerd omdat we er eerst zeker van wilde zijn dat we de auto echt zouden gaan kopen. Bij binnenkomst kwam de verkoper gelijk naar ons toe en gaf ons de sleutels van de auto. Hij herhaalde met een grote lach dat hij niks te verbergen heeft en als we toch iets zouden vinden dan heeft de monteur zijn werk niet goed gedaan. Hij had inmiddels zelf ook wel door dat we geen vertrouwen in hem meer hadden.

We kregen de autosleutels zo mee zonder de ze een rijbewijs moesten niet en ze hadden geen groene platen op de auto. Vervolgens dus zonder verzekering proefgereden.

Tijdens de proefrit moesten we langs een PostNL punt rijden om de auto daar ter naam te stellen. Wat het bedrijf blijkbaar niet zelf kan doen.
De kosten van het ter naam stellen moet je bij Descendre blijkbaar zelf betalen.

1 dag na de aflevering heb ik de auto door een monteur laten nalopen bij een garage bij mij in de buurt. Die constateerde dat de auto niet aan de APK eisen voldoet. Terwijl de auto voor de aflevering een nieuwe APK gekregen heeft.
De auto blijkt een jaar ouder dan dat het bedrijf beweert.

Mijn conclusie bij J.Descendre: volledig onbetrouwbaar en geen enkele interesse of waardering van de verkoper naar jou als klant.

Mocht je overwegen hier een auto te kopen, raad ik je aan om verder te zoeken naar een andere auto bij een ander bedrijf.
Geplaatst door op 19 mrt. 2023 15:25
5 5
Ik heb bij Descendre vorige maand een prachtige Kia Rio gekocht. Ik vond het mega vriendelijk personeel en werd goed geholpen. Mijn auto doet het fantastisch en zelfs tot heden als ik vragen heb bel ik naar ze waar ze nog steeds mijn vragen vriendelijk beantwoorden.
Geplaatst door op 27 nov. 2020 19:08
5 5
Koop hier geen auto!
Deze man heeft ons foutief ingelicht over een aantal zaken waaronder onjuist bouwjaar van de auto. Nadat wij dit aangaven is dit gelijk op de site aangepast. Wij hadden natuurlijk geen poot meer om op te staan. De koop werd ontbonden maar dit grapje heeft ons 1350 gekost. Grote oplichting!
Wees gewaarschuwd!
Geplaatst door op 16 jun. 2020 13:38
5 5
Chevrolet Spark bij Descendre in Apeldoorn gekocht..Klein probleem gehad met de auto .Dit is opgelost binnen de garantie periode.De reparatie kon zoals beloofd in mijn woonplaats uitgevoerd worden.
De reparatie kosten zijn door Descendre vergoed volgens de gemaakte afspraak.Goede service en aardige mensen daar bij Descendre.
Geplaatst door op 15 sep. 2019 20:07
5 5
Chevrolet Spark gekocht bij garage Decendre in Apeldoorn.Er was een kleine reparatie nodig in de garantie tijd.Hiervoor was het niet nodig om naar Decendre in Apeldoorn toe te komen.We hebben de reparatie in onze woonplaats kunnen laten uitvoeren. De rekening is keurig betaald door Decendre.We zijn vriendelijk geholpen.
Geplaatst door op 15 sep. 2019 19:44
5 5
2 maand geleden een auto gekocht Peugeot 207 CC
Ik heb geen proefrit gemaakt omdat de auto binnen tussen meerdere autos stond
Heb deze auto gekocht met 3 maanden garantie op motor ( werkt en ziet er perfect uit )
paar kleine probleempjes 1 sensor-ventiel stuk stoelverwarming passagierskant defect
en parkeer-sonsoren achter werkten niet
stoel was bekent rest niet , telefonische contact gehad of de gebreken en gelijkt toegezegd (laten maken )
in fryslân de ventiel laten vervangen € 165,- en parkeersensoren bij demontage bedrijf besteld € 200,-
als door mijn eigen garage laten repareren
dit keurig door J.Descendre Occasions.betaalt volgens afspraak.
daarna nog de auto bij eigen garage grote beurt en op winterbanden laten zetten en inmiddels met veel plezier in de auto gereden
Geplaatst door op 6 jan. 2018 11:57
5 5
In oktober heb ik een VW Golf gekocht en na een maand is helaas een bout van de motor afgebroken. Ik heb 6 maanden garantie en Descendre heeft mij in de gelegenheid gesteld om de reparatie in A'dam te laten plaatsvinden vanwege de afstand. De reparatie is ook vergoed. Ik ben dan ook tevreden met de geboden service.
Jeffrey
Geplaatst door op 21 dec. 2017 12:53
5 5
In oktober heb ik een VW Golf gekocht en na een maand is helaas een bout van de motor afgebroken. De reparatie mocht ik vanwege de afstand in A'dam laten doen en Descendre heeft deze vergoed. Ik ben dan ook tevreden over de garantie die is geboden en de service die is geleverd.

Jeffrey
Geplaatst door op 21 dec. 2017 12:43

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 29 reviews
. (20 positiefen9 negatief

< 1 2 3 >