vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf P. Troost & Zn

Autobedrijf P. Troost & Zn - Hellevoetsluis

14 reviews geplaatst waarvan 5 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zeer tevreden, factuurbedrag , uitleg, leenauto, alles zoals het hoort niet meer en niet minder.
Geplaatst door op 24 jun. 2017 13:00
2 van de 2
Fijn geholpen en een gratis leenauto tijdens garantie werkzaamheden.
Geplaatst door op 18 apr. 2016 16:57
2 van de 2
Op de koopzondag zo leuk zaken gedaan , kwam me auto ophalen uit de garage en meteen 2 nieuwe auto's gekocht. De kinderen kregen nog een aardigheidje mee...kan niet beter :-)
Geplaatst door op 17 apr. 2016 15:08
2 van de 2
Zeer netjes en vakkundig geholpen , prima auto & prima service!
Geplaatst door op 16 apr. 2016 11:58
2 van de 2
Nieuwe Kia Picanto gekocht en heeel erg tevreden. Ik ben vooral tevreden over de rustige benadering door de verkoper die zonder opdringerig te zijn toch de juiste snaar wist te raken, daar kunnen ze bij veel dealer wat van leren.
Geplaatst door op 24 sep. 2015 15:55
2 van de 2
Bij dit bedrijf mijn Fiat 500 gekocht. Prima service en alle afspraken zijn nagekomen. Probleemloze auto en ik ga voor het onderhoud graag naar Troost terug.
Geplaatst door op 24 sep. 2015 15:50
2 van de 2
Vandaag onze nieuwe auto opgehaald en alle punten zijn in orde gemaakt die we besproken hadden , de auto is met een strik afgeleverd en er zaten 4 nieuwe banden op . Dit was onze 5de auto in onze familie van Troost de 6de gaan we hier ook halen.
Geplaatst door op 21 sep. 2015 15:35
2 van de 2
prettig bedrijf, goede service !
Geplaatst door op 21 sep. 2015 15:19
1 van de 2
Zeer slechte, troosteloze, ervaring met de aankoop van een occasion. Vanaf de aankoop binnen 3 maanden, 5 keer terug geweest met problemen. Deze werden steeds opgelost door Troost Schiedam (hier WEL een goed gevoel) maar problemen bleven terugkomen. Na 3 maanden een andere oplossing proberen te zoeken met Troost Hellevoetsluis, echter was dit zo beneden peil dat we met de slechte auto zijn blijven zitten en nu helaas op zoek moeten naar een andere bij een betrouwbare garage!
Geplaatst door op 5 aug. 2015 21:10

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 14 reviews
. (13 positiefen1 negatief