vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Wassink Poeldijk

Autobedrijf Wassink Poeldijk - Poeldijk

542 reviews geplaatst waarvan 135 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik heb een andere auto gekocht en mijn oude auto ingeruild. Dit heb ik op 15-02-2018 gedaan. Ik heb nog nooit meegemaakt dat de prijs die ik bij moest bijbetalen gelijk kon accepteren(meestal te weinig krijgen voor je oude auto). Toen wou ik hem gelijk meenemen dat kon alleen ik was mijn betaalpas en telefoon thuis vergeten hierdoor kon ik de auto niet betalen en ook niet meenemen. Wat een geduld had die mevrouw met mij. Na een hele tijd van haar kostbare tijd is alles gelukt. En er zaten een paar beschadigingen op de auto en die had manlief al mooie weg gespoten. Dus na een paar uur kon ook toch met mijn nieuwe auto huiswaarts. Wat een service.

met vriendelijke groet Ron van Londen
.
Geplaatst door op 15 feb. 2018 20:15
Reactie van autobedrijf: Beste Ron, Bedankt voor deze 'mooie' review! Veel rijplezier!
2 van de 2
Wat een geweldige service!
Ik kan ontzettend snel weer op weg met mijn auto...fantastisch!
Geplaatst door op 14 feb. 2018 21:27
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan! #totaalservice #schadeherstel
2 van de 2
Zo als gewoonlijk zeer goed en prima geholpen met goede uitleg en adequate service. Een top garage
Geplaatst door op 14 feb. 2018 13:03
2 van de 2
Zoals gewoonlijk snel en adequaat geholpen.
Geplaatst door op 12 feb. 2018 14:39
Reactie van autobedrijf: Top om te horen! We doen ons best...iedere keer weer!
2 van de 2
Ben bij Wassink voor het eerst gekomen door een maat van me.
Ik kwam met mijn bestelbus met een probleem aan rechter vooras, Werd gelijk 'ondanks dat alle monteurs druk bezig waren' direct geholpen. 2 dagen later waren de onderdelen binnen en euvel direct verholpen. Top geregeld en eigenlijk best een redelijke prijs
Geplaatst door op 1 feb. 2018 10:57
2 van de 2
Marck en zijn team denken mee en informeren je tijdig over de te maken kosten of te vervangen onderdelen, zo kom ik niet voor verrassingen te staan.
Geplaatst door op 25 jan. 2018 9:52
2 van de 2
Snelle service en zeer klantvriendelijk.
Geplaatst door op 22 jan. 2018 19:14
2 van de 2
Goed geholpen met t uitzoeken van onze nieuwe auto en super tevreden over de inruil van onze oude auto.
Geplaatst door op 9 jan. 2018 6:45
2 van de 2
Altijd top service.
Geplaatst door op 29 dec. 2017 21:28
2 van de 2
De motortje voor mijn ruitenwisser vloeistof was kapot en een lampje van mijn kentekenverlichting. Ik had me gemeld bij de receptie en men vroeg wat het probleem was en men ging er gelijk naar kijken. Ik heb een oude BMW uit 1993 maar men wilde wel een nieuwe motortje bestellen en het lampje hebben ze gelijk vervangen en tevens het andere lampje op advies van monteur Marco wat ik goed meegedacht vond. Het motortje kwam na 2 dagen binnen en is gelijk erin gezet en tevens vroeg men of ik ook mijn ruitenwissers wilde vervangen omdat deze strepen achter lieten waarschijnlijk van de aantal keren dat er geen ruitenwisser vloeistof uit kwam en dus droog over mijn voorruit gingen. Helemaal top qua service en vooral het meedenken met de klant vind ik heel belangrijk en waardeer ik zeer! Kortom ik zal vaker bij deze garage terugkomen als er iets met mijn auto is! Echt een aanrader voor iedereen die naast goede vakkundigheid ook van een stukje meedenken houdt echter altijd in overleg uiteraard......
Geplaatst door op 23 dec. 2017 10:37

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 542 reviews
. (540 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >