vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Wassink Poeldijk

Autobedrijf Wassink Poeldijk - Poeldijk


SCORE UIT 577 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

577 reviews geplaatst waarvan 140 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Gewoon goede garage, komt niet met problemen maar met oplossingen
Snelle afhandeling en goede service
Geplaatst door op 22 okt. 2018 8:21
2 van de 2
Als van ouds snel en prima geholpen. Dit was geen eenvoudige klus.
Geplaatst door op 29 sep. 2018 21:19
2 van de 2
Vriendelijk mensen ,goede uitleg, snel geholpen zolang wij hier wonen gaan wij naar deze garage een heel fijn bedrijf
Geplaatst door op 25 sep. 2018 21:45
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw positieve reactie, zijn we blij mee! En uiteraard hopen we dat u nog lang niet gaat verhuizen..... :)
2 van de 2
goede service, gezellig personeel, keurig geholpen, nette afhandeling. nieuwe occasion gekocht, mooie prijs, gekeurd nog nieuwe banden om gedaan. Ik ging met een blij gevoel naar huis.
Geplaatst door op 22 sep. 2018 21:42
2 van de 2
Zolang ik in deze regio blijf wonen en blijf autorijden, blijf ik bij deze garage terugkomen, vanwege de vriendelijkheid en de goede service.
Geplaatst door op 21 sep. 2018 16:16
2 van de 2
Het betrof een reparatie van een controlelampje op het dashboard (motormanagement)
Prima uitgevoerde reparatie van de gasklep. Omdat de reparatie onder de garantie viel, waren er geen kosten. Zelfs de leenauto kostte mij niets.
Dat noem ik nog eens SERVICE (met hoofdletters)
Een donatie in de personeelspot was een waardering van mijn kant.
Geplaatst door op 19 sep. 2018 20:41
2 van de 2
je word netjes geholpen, krijg een telefoontje als de auto klaar is,en in mijn geval staat er een fiets klaar klasse goede zaak.
Geplaatst door op 12 sep. 2018 19:59
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw positieve reactie! Leuk om te horen.
2 van de 2
Eind juni 2018 een Honda occasion gekocht. De prettige en open wijze van verkopen was een verademing.
Alle afspraken werden correct nagekomen inclusief vervangend vervoer, Het is een moment opname maar ik heb er alle vertrouwen in.
Geplaatst door op 6 sep. 2018 21:36
2 van de 2
hallo mensen,even een tip voor u. Ik had een probleem met de ruitenwisser motor voor van mijn fiat panda. De motor zat vast. Kan gebeuren vanaf 2012 met 15800 op de teller. Geen probleem voor mij. Advies reparatie priis 125 € excl.. Ook geen probleem voor mij. Op advies bij mijn Skoda dealer waar ik mijn auto en die van mijn vrouw voor de APK heb, t advies,vervang de ruitenwisserbladen rondom. Die zijn aan het eind.. Dank u, dat ga ik doen.Bij de vervanging van mijn ruitenwissermotor een incl.prijs met nieuwe ruitenwisserbladen voor. HUH ???? Ik had deze een maand voor de reparatie van de ruitenwissermotor vervangen. Nieuwe bladen ,dacht ik. Effe niet dus. Nieuw en dan vervangen ? Waarom doe je dat..Een leek kan zien dat ze nieuw zijn. Ik kon op de eindrekening na mijn vraag dus niet zien dat de nieuw opgezette wisser bladen, ZE hebben mijn "oude "weer terug gezet,van de totaalprijs zijn gecrediteerd. Ik had graag mijn kapotte ruitenwisser motor terug gehad. Kon ik even kijken hoe ik dat in de toekomst kon vermijden. Dus niet gehad. Mijn positieve advies aan Wassink is : geeft de kapotte onderdelen terug en laat ff zien.Leg ze in de kofferbak. Het is een blijk van goed vertrouwen.Als je dat niet doet,schep je problemen. Ik zal overwegen voor een eventuele volgende keet.
Met vriendelijke groet

K.J.keus
Geplaatst door op 6 sep. 2018 14:26
2 van de 2
bedankt voor de service weer.
Geplaatst door op 1 aug. 2018 6:56

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 577 reviews
. (575 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >