vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Autocenter Mollevanger - Rotterdam

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Ga NIET naar Autocenter Mollevanger voor APK!
Hier is mijn verhaal. 19 april’18 heb ik ee afspraak gemaakt met een monteur van dit bedrijf voor mijn jaarlijkse APK controle. Ik heb met monteur afgesproken dat hij mij zou bellen in geval zonodige reparaties-kosten, die boven APK zouden komen. Ik was door de monteur niet teruggebeld. Na een poosje bracht de monteur mijn auto terug en tot mijn grote verbazing had ik nog steeds geen APK. Dit omdat een klein detailtje namelijk Wiellager links moest worden geinstallerd.
De kosten van de Wiellager incl de montage waren al rond €170. Dit was heel vervelend maar ik ging hiermee akkoord, omdat ik opgerekend hab dat ik nog vandaag mijn auto zou hebben.
Ik probeerde de monteur vragen te stellen;”waarom ik niet eerder deze dag werd gebeld over de Wiellager reparatie, maar daar kreeg ik geen antwoord op. De volgende afspraak werd op maandag 23 april gemaakt voor de montage Wiellager. De monteur bracht mijn auto terug, gaf mij de sleutel en de APK + de rekening en hij probeerde zo snel mogelijk weg te lopen. Ik begreep waarom toen Ik de rekening opende. Op de rekening voor die Wiellager + montage stond al € 267,18 incl bTW. Totaal rekeningbedrag was €304.68
Thuis heb ik op het intrnet de auto-onderdelen-nprijzen opgezocht en bleek dat een Wiellager links voor Toyota Aygo van €24 tot max €45 kost.
Geplaatst door op 24 apr. 2018 15:57
2 van de 2
goed geholpen
Geplaatst door op 13 jan. 2014 15:53
2 van de 2
Professionele uitstraling, vriendelijk in omgang. Juiste inschatting van de kosten, zodat men niet voor onaangename verrassingen komt te staan !
Geplaatst door op 23 dec. 2013 23:35
2 van de 2
Vlotte service en denkt mee met de klant.
Geplaatst door op 20 dec. 2013 16:18

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (3 positiefen1 negatief