vergelijk, kies en maak een afspraak
Automobielbedrijf T. Mevius

Automobielbedrijf T. Mevius - Mildam

119 reviews geplaatst waarvan 24 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Auto om 8 uur afgeleverd voor APK en een beurt.
Vóór de middag al telefoon dat hij klaar was. De auto was nog niet toe aan een beurt dus alleen de nodige zaken waren gedaan. Dat is nog eens meedenken met de klant. Scheelde enorm op de rekening.
Geplaatst door op 19 nov. 2018 17:53
2 van de 2
Via Marktplaats raamschakelaar besteld. Bedrag overgemaakt en pakje was de volgende dag al binnen. Meteen erin gezet en werkt prima.
Goede en snelle service
Geplaatst door op 1 nov. 2018 16:53
1 van de 2
Haha 100,- euro voor een defecte katalysator. Fractie van de schrootprijs??? Ga ik niet eens op in. Mensen oordeel zelf, een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Geplaatst door op 18 sep. 2018 14:41
1 van de 2
Biedt defecte onderdelen te koop aan. Komt vervolgens niet tegemoet aan klant. Zeker geen aanrader voor autoonderdelen, veel te duur!!!
Geplaatst door op 14 sep. 2018 15:12
Reactie van autobedrijf: Klant was duidelijk van te voren geinformeerd over het gebrek (beschadigde schroefdraad lambdasonde) aan de te leveren katalisator, Ook van te voren aan geboden om tegen meerprijs beschadigde schroedraad te herstellen, maar maakte daar geen gebruik van. Wat de prijs betreft vroegen wij een fractie meer dan wat we als schrootprijs zouden krijgen.
1 van de 2
Biedt defecte onderdelen te koop aan. Komt vervolgens niet tegemoet aan klant. Zeker geen aanrader voor autoonderdelen, veel te duur!!!
Geplaatst door op 14 sep. 2018 15:12
2 van de 2
Goede service, vriendelijk, meedenkend, gaan voor reparatie voor vervanging, flexibel, eerst overleg. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Kortom; een aanrader zoals ik het nu kan beoordelen.
Geplaatst door op 29 apr. 2018 23:53
2 van de 2
Onderhoud en reparaties netjes uitgevoerd. Je wordt altijd van tevoren gebeld als er bijzonderheden zijn geconstateerd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dat is erg plezierig.
Geplaatst door op 17 dec. 2017 12:56
2 van de 2
De auto is keurig nagekeken .zelfs de boordcomputer werkt weer die volgens de officiële dealer stuk en vervangen moest worden is gerepareerd TOPSERVICE EN KLASSE
Geplaatst door op 5 nov. 2017 16:08
2 van de 2
Net zoals vele vorige keren correct netjes en eerlijk behandelt .viendelijk en bekwaam personeel een garage die ik iedereen aan kan raden .
Geplaatst door op 5 sep. 2017 16:21
2 van de 2
Net zoals vorige keren vlot geholpen en prima werk afgeleverd!
Geplaatst door op 16 mei 2017 16:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 119 reviews
. (116 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >