vergelijk, kies en maak een afspraak
Automobielbedrijf Van Schagen

Automobielbedrijf Van Schagen - Heemstede


SCORE UIT 98 REVIEWS

Zeer goed 8,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

98 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Prettig ,ongedwongen , eerlijk ,ik heb er een occasion gekocht waar ik een paar vragen over had
waar de garage niet direct antwoord op kon geven, maar geen probleem ,Gert Jan belde terplekke diverse bronnen om antwoord op de gestelde vragen kon geven ☺ Bij betaling weigerde mijn bankpas ,geen probleem ,ik kreeg de auto gewoon mee ,met de boodschap ,maak het thuis maar over Top ,wat een vertrouwen terwijl ik er voor het eerst kwam. Nogmaals Top
Geplaatst door op 27 mrt. 2019 21:48
5 5
Prima garage met fantastische service.
Professionele en vriendelijke benadering.
Geplaatst door op 18 mrt. 2019 17:01
5 5
Even toch een heel positief berichtje ..21 december hier naar heel internet afgezocht te hebben een mini one gekocht en ik ben zeeeeeeeeeer tevreden......klein schalige garage waar de klant nog persoonlijke aandacht krijgt.De prijs die je moet betalen is een prijs waar alles inzit...apk ...op naam zetten.... 6 maanden bovag gerantie ...een beurt.....kleine beschadigen werden ook nog netjes weg gewerkt....velgen werden netjes gemaakt...dus ik ben een blije klant....en heb inmiddels al 1000 km gereden en ze doet het heerlijk.....dus zeker een aanrader....en zeker een 10 waard ...wat mij betreft
Geplaatst door op 31 dec. 2018 12:24
5 5
Goede, betrouwbare garage met ouderwetse service. Prima auto gekocht en onvermijdelijke mankementjes zonder gezeur uitstekend verholpen. Erg vriendelijk personeel bovendien
Geplaatst door op 18 sep. 2018 18:30
5 5
Volvo V70 met storing ingeleverd(reduced engine performance). Mijn gewone garage dacht het is wat met de gasklep maar kont het niet repareren omdat ervoor extra electronisch equipment nodig is. 3 weken voor en afspraak bij deze bedrijf gewacht. Ze zeggen ze hebben het gecheckt en niets kunnen vinden. 41 Euro betaald. 2 weken later op vakantie in Engeland, pech, de AA moest het auto naar de Volvo dealer slepen. Huurauto nodig, een hele dag van de vakantie verloren, extra kosten. Het was de gasklep! Wat zegt deze bedrijf als ik ze bel? NIETS. Geen excuses, helemaal niets. Nooit weer!!
Geplaatst door op 6 aug. 2018 17:53
5 5
Klacht ingediend via Opiness 21-09-2017 over garage bedrijf van Schagen te Heemstede . Tot heden 06-03-2018 nooit meer iets van dit bedrijf gehoord. Hoezo klantenservice ? Gerard van Bakel te Haarlem.
Geplaatst door op 6 mrt. 2018 11:51
5 5
Ik snap garage van Schagen niet dat ze nooit reageren op slechte reviews . Heet dit klanten binding ? Gerard van Bakel te Haarlem.
Geplaatst door op 6 mrt. 2018 11:21
5 5
De mannen van de firma van Schagen hebben weer keurig werk afgeleverd!
Alles keurig volgens afspraak. De werkzaamheden liepen iets uit op de planning maar dit werd keurig opgelost met vervangend vervoer. Mijn auto stond gewassen en wel weer klaar.
Dat noem ik goede service voor een eerlijke prijs. Mannen bedankt!
Geplaatst door op 22 jun. 2017 17:38
5 5
Goede garage met zeer deskundige en vriendelijke mensen! Vorige week mijn auto ter reparatie gebracht en tegen het eind van de dag kreeg ik al een belletje dat ik de auto kon ophalen. Top! Aanrader voor iedereen die in Haarlem/Heemstede woont.
Geplaatst door op 9 mei 2017 6:27
5 5
Bij deze garage auto gekocht, bleek later een 'olieboot' te zijn (olieverbruik 2 tot 3 liter olie per maand). Door hoge olieverbruik schade ontstaan aan katalysator (6 maanden na aankoop). Is door van Schagen gemaakt. (Ik hoefde alleen arbeidsloon te betalen €300 en hun namen de katalysator voor hun rekening wat later een gebruikte bleek te zijn). Olieprobleem was nog niet opgelost en ik kon dus wachten op de volgende reparatie van katalysator. Ik wilde van de auto af en ben terug gegaan naar de garage om te kijken voor een oplossing. Er werden allerlei beloftes gedaan maar kwam niets van terecht. Vroeger zeer goede garage (goede ervaringen), gaat nu steeds meer bergafwaarts, en raad hem nu bij niemand aan. ( hoop mooie woorden om klant tevreden te houden maar weinig mooie daden).
Auto ben ik inmiddels kwijt met een verlies van ruim 2000 euro binnen een jaar tijd. Jammer dat je zo'n plaatselijke dorpsgarage niet volledig kunt vertrouwen? De hoge score op deze site is waarschijnlijk nog een erfenis uit het verleden. Hoop dat het roer daar weer eens omgaat en dat Heemstede weer een vertrouwde dorpsgarage rijker is. Mij zien ze daar in ieder geval niet meer terug.
Geplaatst door op 4 mrt. 2017 20:31

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 98 reviews
. (88 positiefen10 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >