vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Kuipers

Autoservice Kuipers - Zoetermeer


SCORE UIT 190 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

190 reviews geplaatst waarvan 19 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Top! Service
Ik kan autoservice kuiper aanraden.
Geplaatst door op 8 okt. 2018 13:29
2 van de 2
Goede serviceverlenende garage die met je meedeneken en flexibel zijn!
Geplaatst door op 24 sep. 2018 9:49
2 van de 2
Vriendelijke benadering, goede service. Altijd overleg over de reparatie en kosten. Geen lange wachttijd om een afspraak te maken. Betrouwbaar.
Geplaatst door op 21 sep. 2018 23:52
2 van de 2
vriendelijk en vlot geholpen. En niet onbelangrijk prima koffie.
Geplaatst door op 28 aug. 2018 19:14
2 van de 2
Net onze auto laten maken ivm heftig ongeluk. Heren hebben het prima opgelost, meegedacht en afgehandeld. Staan voor je klaar en hebben ook een auto beschikbaar gesteld voor ons.Onze auto is weer zo als we hem kochten bij kuipers. Alles is ook snel afgehandeld. Top gedaan heren!
Geplaatst door op 2 jul. 2018 20:50
2 van de 2
Altijd goed, snel, behulpzaam en betrouwbaar. Vooraf prijsopgave en overleg. Denken altijd mee.
Geplaatst door op 12 mei 2018 8:07
2 van de 2
Je weet altijd waar je aan toe bent. Ondanks korte termijn toch een mogelijkheid gevonden om mij als klant te helpen. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed.
Geplaatst door op 4 mei 2018 20:24
2 van de 2
Garage Kuipers heeft de eerder geuite klachten serieus behandeld en de nodige maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Fijn dat er doortastend wordt gehandeld om de veiligheid van mens, dier en materieel te waarborgen.
Geplaatst door op 5 apr. 2018 9:16
1 van de 2
Ik kwam voor een trekhaak. Maar op de terugweg naar een afspraak vloog mijn motorkap bij 60 km/h open! Gelukkig gelijk auto aan de kant kunnen zetten, Geen schade, maar wat ben ik geschrokken. Garage gebeld: excuses gekregen en flauw verhaal over hoe het mogelijk zou kunnen gebeuren. Daar heb ik niet zoveel aan garage Kuipers.Bied behalve excuses een goedmakertje aan, leuke bos bloemen, kaartje Hollandse helden, weet ik veel. Maar niet zo'n slappe-hap-verhaal. Er had ik weet niet wat kunnen gebeuren.
Geplaatst door op 4 apr. 2018 9:18
2 van de 2
Als altijd correct geholpen
Geplaatst door op 26 mrt. 2018 13:08

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 190 reviews
. (186 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >