vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Kuipers

Autoservice Kuipers - Zoetermeer

194 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Afspraak op tijd wordt nagekomen. Koffie tijdens de korte wachttijd. Keurig afgehandeld. Zelf dan ook de zomerbanden en velgen gewassen voor wisseling. Vorige keer ook dus keurig uitziende auto weer veilig de winter door.
Geplaatst door op 22 nov. 2018 22:19
2 van de 2
Ik heb net een leuke gele Ferrari gekocht(Suzuki wagonR).
We zijn heel plezierig geholpen.
Kom zeker hier terug voor onderhoud.
Van alle autoverkopers die ik de afgelopen jaren hen meegemaakt, zijn dit zeker de leukste.
Geplaatst door op 12 nov. 2018 17:17
2 van de 2
auto weer netjes teruggehad. De gargage is simpel, geen croissants of ander gengeuzel. Ze doen wat ze moeten doen: je auto onderhouden. Dealer is een klant kwijt
Geplaatst door op 1 nov. 2018 19:37
2 van de 2
Top! Service
Ik kan autoservice kuiper aanraden.
Geplaatst door op 8 okt. 2018 13:29
2 van de 2
Goede serviceverlenende garage die met je meedeneken en flexibel zijn!
Geplaatst door op 24 sep. 2018 9:49
2 van de 2
Vriendelijke benadering, goede service. Altijd overleg over de reparatie en kosten. Geen lange wachttijd om een afspraak te maken. Betrouwbaar.
Geplaatst door op 21 sep. 2018 23:52
2 van de 2
vriendelijk en vlot geholpen. En niet onbelangrijk prima koffie.
Geplaatst door op 28 aug. 2018 19:14
2 van de 2
Net onze auto laten maken ivm heftig ongeluk. Heren hebben het prima opgelost, meegedacht en afgehandeld. Staan voor je klaar en hebben ook een auto beschikbaar gesteld voor ons.Onze auto is weer zo als we hem kochten bij kuipers. Alles is ook snel afgehandeld. Top gedaan heren!
Geplaatst door op 2 jul. 2018 20:50
2 van de 2
Altijd goed, snel, behulpzaam en betrouwbaar. Vooraf prijsopgave en overleg. Denken altijd mee.
Geplaatst door op 12 mei 2018 8:07
2 van de 2
Je weet altijd waar je aan toe bent. Ondanks korte termijn toch een mogelijkheid gevonden om mij als klant te helpen. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed.
Geplaatst door op 4 mei 2018 20:24

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 194 reviews
. (190 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >