vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Kuipers

Autoservice Kuipers - Zoetermeer

183 reviews geplaatst waarvan 19 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Garage Kuipers heeft de eerder geuite klachten serieus behandeld en de nodige maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Fijn dat er doortastend wordt gehandeld om de veiligheid van mens, dier en materieel te waarborgen.
Geplaatst door op 5 apr. 2018 9:16
1 van de 2
Ik kwam voor een trekhaak. Maar op de terugweg naar een afspraak vloog mijn motorkap bij 60 km/h open! Gelukkig gelijk auto aan de kant kunnen zetten, Geen schade, maar wat ben ik geschrokken. Garage gebeld: excuses gekregen en flauw verhaal over hoe het mogelijk zou kunnen gebeuren. Daar heb ik niet zoveel aan garage Kuipers.Bied behalve excuses een goedmakertje aan, leuke bos bloemen, kaartje Hollandse helden, weet ik veel. Maar niet zo'n slappe-hap-verhaal. Er had ik weet niet wat kunnen gebeuren.
Geplaatst door op 4 apr. 2018 9:18
2 van de 2
Als altijd correct geholpen
Geplaatst door op 26 mrt. 2018 13:08
2 van de 2
Altijd vriendelijk, snel en betrouwbaar
Geplaatst door op 28 feb. 2018 9:03
2 van de 2
Altijd goed advies en nette prijzen!
Geplaatst door op 11 feb. 2018 20:45
2 van de 2
Afspraak is afspraak, prijs kwaliteit verhouding goed, wachttijd beperkt
Geplaatst door op 24 nov. 2017 1:15
2 van de 2
1e keer hier. Alles prima volgens afspraak
Geplaatst door op 1 nov. 2017 19:10
2 van de 2
Wat een top service. Nog niet eerder meegemaakt dat ik een onderhoudsbeurt als zo prettig heb ervaren. De persoonlijke benadering, het deskundig en vriendelijk personeel en de duidelijkheid die ze me tijdens het hele proces geven geeft me een zeer vertrouwd gevoel. Auto Bedrijf Kuipers heeft er een zeer tevreden klant nieuwe bij!
Geplaatst door op 29 okt. 2017 9:51
2 van de 2
Al twee jaar problemen met mijn Zafira. Diverse garages bezocht. Via via bij garage Kuipers terecht gekomen. Direct heldere prognose en een doorpak mentaliteit. Prima service !!! Top garage !!!
Geplaatst door op 24 okt. 2017 21:38
2 van de 2
Al twee jaar problemen met mijn Zafira. Via via bij garage Kuipers terecht gekomen. Meteen super service en een doorpak mentaliteit. Heldere diagnose en service. Ben nu echt geholpen ! Helemaal top !
Geplaatst door op 24 okt. 2017 21:25

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 183 reviews
. (179 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >