vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Kuipers

Autoservice Kuipers - Zoetermeer

177 reviews geplaatst waarvan 18 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Afspraak is afspraak, prijs kwaliteit verhouding goed, wachttijd beperkt
Geplaatst door op 24 nov. 2017 1:15
2 van de 2
1e keer hier. Alles prima volgens afspraak
Geplaatst door op 1 nov. 2017 19:10
2 van de 2
Wat een top service. Nog niet eerder meegemaakt dat ik een onderhoudsbeurt als zo prettig heb ervaren. De persoonlijke benadering, het deskundig en vriendelijk personeel en de duidelijkheid die ze me tijdens het hele proces geven geeft me een zeer vertrouwd gevoel. Auto Bedrijf Kuipers heeft er een zeer tevreden klant nieuwe bij!
Geplaatst door op 29 okt. 2017 9:51
2 van de 2
Al twee jaar problemen met mijn Zafira. Diverse garages bezocht. Via via bij garage Kuipers terecht gekomen. Direct heldere prognose en een doorpak mentaliteit. Prima service !!! Top garage !!!
Geplaatst door op 24 okt. 2017 21:38
2 van de 2
Al twee jaar problemen met mijn Zafira. Via via bij garage Kuipers terecht gekomen. Meteen super service en een doorpak mentaliteit. Heldere diagnose en service. Ben nu echt geholpen ! Helemaal top !
Geplaatst door op 24 okt. 2017 21:25
2 van de 2
Vandaag een nieuw setje veren laten monteren. Prima service en goede prijs.
Geplaatst door op 6 jul. 2017 0:03
2 van de 2
Dit is een top garage. Ik kom hier al weer enkele jaren en niets dan lof. Problemen worden snel en correct opgelost en deze mensen denken met je mee. Geen onverwachte "bijkomende " kosten want er wordt eerst contact met je opgenomen.
Geplaatst door op 29 apr. 2017 19:44
2 van de 2
Top club kom er al jaren vandaag ook een nieuw a4 gekocht super geregeld!! Denken goed mee staan altijd klaar om je verder te helpen!
Geplaatst door op 19 apr. 2017 16:49
2 van de 2
Vorig jaar sukkelde ik met de airco. Kuipers had een lekkage ontdekt maar later ook de condensor vervangen. Maar de airco deed het al snel niet meer. Toen werd de compressor vervangen (bij elkaar 750,-) maar helaas weer werkte hij niet. Weer werd de compressor (gratis) vervangen (fabrieksfout?). Werkte de airco nu wel? Was van de winter moeilijk te zeggen. Maar het werd warmer - geen airco. Hij werkte wel en de buizen werden koud maar het interieur bleef warm. Na 3 dagen zoeken bleek het een kabel met te hoge weerstand (of breuk) en opgelost!. Kosten: 0,0. "Het had al moeten werken na de compressor". Voor mij is Kuipers een super garage. Ze gaan door tot ze de oplossing hebben. Ik snap niet hoe ze het er voor kunnen doen. Morgen maar een taartje brengen.
Geplaatst door op 4 apr. 2017 1:06
2 van de 2
Vandaag een trekhaak laten plaatsen bij Kuipers. Ze waren de goedkoopste, en hebben de klus ook nog eens perfect uitgevoerd! Vriendelijk geholpen, en alles volgens afspraak.
Geplaatst door op 30 mrt. 2017 22:00

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 177 reviews
. (174 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >