vergelijk, kies en maak een afspraak

13 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Top service Absoluut aan te bevelen!
Heb ik daar een Audi gekocht. We mochten de auto van onderaf bekijken op de hefbrug en daarna een proefrit maken. De bedrijf is gewoon geweldig en heeft al zijn beloftes nagekomen. Ik zal hier indien mogelijk zeker weer mijn volgende auto kopen.
Geplaatst door op 29 jan. 2023 19:49
5 5
Top bedrijf, vriendelijke mensen. We hebben bij Autofirst Salayi een mooie vw golf gekocht. Prima geholpen met juiste advies en de service.

Bedrijf is heel netjes en leuke auto’s in showroom
Geplaatst door op 18 jan. 2023 8:52
5 5
Ik kwam bij Salayi terecht voor een APK. Het bleek dat hij veel verstand heeft van Citroën, dus ik heb toen meteen afspraak gemaakt voor de reguliere beurt.

Bij het uitvoeren van die beurt belden ze op, dat de condensor van de airco helemaal was vergaan. Ze deden meteen een kostenopgave van wat zou zou kosten om het ding te vervangen.
Toen ik de auto kwam ophalen, lieten ze de oude onderdelen keurig zien.
Ik was zeer tevreden over het werk én de prijs.

Later terug geweest i.v.m. een lakkage. (De Citroën-dealer in het dorp kon het niet vinden, Salayi wist meteen waar het zat.
Toen ik de auto kwam ophalen, lieten ze horen dat het koppelingsdruklager was versleten. Dat heb ik ook meteen laten vervangen.
Ook zei hij dat de versnellingsbak aan het kapotgaan is. "Niks aan doen. Is veel te duur, dat is die auto niet meer waard".
Ook deze reparaties zijn keurig en netjes en redelijk geprijsd uitgevoerd.
Omdat de auto langer moest blijven, had ik even een andere auto nodig. Die hadden ze eigenlijk niet staan, maar ze hebben wat geregeld. Hulde!

Ik heb vertrouwen in Salayi. Ze werken netjes en hun prijzen zijn dat ook. Ik ben vaste klant en kan hen aan iedereen aanbevelen.
Geplaatst door op 6 jun. 2022 14:22
5 5
We zijn pas naar Almere verhuisd, en zochten we een goede garage in de buurt. We zijn bij Autofirst Salayi terecht gekomen. Grote onderhoudsbeurt met apk laten doen. wat een geweldige service, vriendelijk mensen en zeer goede prijs. op hun advies ook de interieur filter laten vervangen, het geeft stuk prettiger gevoel in de auto, meneer heeft ons de oude filter laten zien en was zo te zien al jaren niet vervangen door vorige garage.
Geplaatst door op 5 jul. 2020 12:24
5 5
Niets te klagen bij Autoservice Salayi. Tot nu toe altijd goede Service gehad, mijn Golf 5 en nu Opel Astra in onderhoud bij deze garage.
Geplaatst door op 17 jan. 2019 15:36
5 5
Na 2 maanden terug een koprevisie en kapotte slang gerepareerd te hebben voor €.1600,- , waarna ik zelf nog de retourleiding zelf heb moeten vast maken omdat ze schijnbaarniet wisten hoe dat moest. nu de auto op 2 cylinders loopt. Ben ik terug gegaan. Meneer voelt zich niet verantwoordelijk en vraagt ruim €2000,- voor reparatie.
Geplaatst door op 20 aug. 2017 17:15
5 5
Al 2 jaar klant en altijd goed geholpen! Heb mijn peugeot 207 bij deze garage gekocht en al 2 jaar nauwelijks wat gehad.
Geplaatst door op 26 mei 2017 10:28
5 5
prima auto gekocht voor een redelijke prijs, op meneers vrije dag, prima service
Geplaatst door op 9 feb. 2017 13:34
5 5
Een autoradio laten plaatsen voor 35 euro maar het geluid kraakte en werkte dus niet, gelijk even laten lijken naar wen geluid, meneer gaf aan dat het de rubbers zijn van de stabilisatorstang kosten zouden 70 euro worden, de rubbers kosten rond de 2 euro. Ben ik naar een vriend van mij geweest en er was niks mis met de rubbers en niet met de stang. Hier kom ik dus nooit meer terug
Geplaatst door op 15 okt. 2016 22:19
5 5
Wij hebben hier twee wagens (e39, 528i en 206cc, 1.6) in onderhoud, ik geloof sinds anderhalf jaar of zo. Nette behandeling en altijd duidelijk gecommuniceerd. Ik kreeg al enkele keren een goed advies (o.a. oliekeuze). Banden gewisseld (Michelin) tegen een zeer schappelijke prijs. Onlangs een startmotor van Peugeot laten vervangen. Monteurs zijn netjes in het werk (motorblok gratis schoongemaakt).
Geplaatst door op 24 jan. 2016 14:46

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 13 reviews
. (10 positiefen3 negatief

< 1 2 >