vergelijk, kies en maak een afspraak

20 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
S' morgens afspraak gemaakt voor bezichtiging van een auto. S middags bericht, dat nog net wel, dat de auto reeds verkocht was. Dat is lekker. Voor ons nooit meer Tempel ook al is het in EHV.
Geplaatst door op 20 mrt. 2024 17:33
5 5
Wat mij betreft oplichterij. Motorblok van sloopauto in mijn auto gezet nadat reparatie (die weken duurde) niet als beloofd werd uitgevoerd Onbetrouwbaar malafide bedrijf.
Geplaatst door op 24 okt. 2023 18:04
5 5
Auto voor reparatie en apk gebracht. Schatting kosten komt overeen. Dezelfde dag gebeld met reparatiepunten en kosten. In de tussentijd gebruik kunnen maken van een leenauto.
Geplaatst door op 12 jan. 2023 8:43
5 5
Oplichting!!!
Onlangs begin december 2022 heeft dit bedrijf een auto gekocht van een oudere man van ruim in de 80 jaar (Opel Karl 2017) voor 3000 euro. Deze oudere man was niet helemaal handelingsbekwaam en wist niet eens wat de waarde was van deze auto. Omdat hij in een verdere stadium van Parkinson zit moest de auto verkocht worden. Dit zou ik doen, zonder winst marge!!! Bij verschillende garages had ik nagevraagd en zou makkelijk €8/9.000 voor kunnen krijgen. (Want ja zij moeten er ook aan verdienen). Nu kom ik langs bij meneer en is de auto verkocht aan deze garage, ze wilde eerst niet meer dan €2.500 betalen, maar hebben kunnen onderhandelen tot €3.000, met de kennis dat de auto veel meer waard is. “Om ze zogenaamd tegemoet te komen”

Nu heb ik gebeld de eigenaar met dit verhaal en wilden helemaal niet meedenken. Ook niet met het voorstel om alsnog €3.000 euro te betalen (dan koopt hij alsnog spotgoedkoop deze auto in), maar hier wilde hij niks van weten.

Al met al beetje triest dat je op zo’n manier geld wilt verdien over de rug van oudere mensen die geen flauw benul van waarde hebben en het geld echt nodig hebben. Ik vind het gewoon misbruik maken. En zo verlies ik toch echt de oprechtheid van garages en bevestigd dit helaas de vooroordelen
Geplaatst door op 11 jan. 2023 9:04
5 5
Mijn man en ik zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit en service van dit garagebedrijf.
Vader en zoon zijn heel betrokken, vriendelijk en sociaal. Ze kunen goed luisteren en met ons meedenken over problemen, mankementen of schade aan de auto en camper. Ze staan ons altijd vrienfelijk en geduldig te woord, maken tijd vrij ook als we onverwachts aan komen kloppen.
De reparaties en onderhoud zijn snel klaar. En de prijs- kwaliteit verhouding is prima. Wij kunnen autotempel aan iedereen aanraden
Geplaatst door op 1 jul. 2022 17:51
5 5
Ik kom er al jaren, nog geen problemen ondervonden.
Met een auto heb je natuurlijk af en toe wat onkosten, maar ze hebben volgens mij een goede prijs prestatie verhouding.

Geplaatst door op 26 dec. 2021 15:49
5 5
Telefonisch een afspraak gemaakt voor het bezichtigen van een auto .. heeft u serieus intresse mevrouw wordt er gevraagt. Hijis voor 99%verkocht . Maar eerst zien natuurlijk! Krijg ik een paar dagen na de afspraak een bericht , de auto is verkocht
Geplaatst door op 22 jun. 2021 20:45
5 5
bedrijf gevonden via Google "beste garages in Eindhoven' zeker geen spijt dat ik hier naar toe ben gegaan. Klantvriendelijk, professioneel, prijs-kwaliteit prima! Snelle service. Nou wat wil je nog meer??!! Bedankt mannen!! Groetjes Jane
Geplaatst door op 27 aug. 2020 16:43
5 5
Een geweldige garage , top hoe ze klaar voor je staan .Niks is teveel, geven alle aandacht en laten onderdelen zien die ze vervangen .We zijn zeer tevreden over hun .voor ons geen andere meer .
Geplaatst door op 28 okt. 2019 15:43
5 5
We komen alleen nog maar bij Auto Tempel .Super hoe je geholpen wordt .Goede ervaring met hun ,houden de prijs laag en informeren altijd wat het gaat kosten , laten de onderdelen die vervangen moesten zien .maar vooral als je iets hebt , niks is teveel .Toppers zijn het .net uit dankbaarheid maar een stuk gebak gebracht , zo verdient ff laten zien dat we dat zeer waderen. Voor ons geen andere garage meer .
Geplaatst door op 28 okt. 2019 15:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 20 reviews
. (11 positiefen9 negatief

< 1 2 >