vergelijk, kies en maak een afspraak
Bosch Car Service Westergarage

Bosch Car Service Westergarage - Amsterdam

78 reviews geplaatst waarvan 11 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Vandaag zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen bij Bosch Zuidoost. Vriendelijk management dat meedenkt, kundige en snelle monteurs. Verstand van zaken en servicegerichtheid alom. Ik kom hier altijd tevreden vandaan. Aanrader!
Geplaatst door op 23 jan. 2017 13:56
2 van de 2
Meteen geholpen, lage kosten en rijdt weer perfect!
Geplaatst door op 5 jan. 2017 9:47
2 van de 2
Fijne, betrouwbare 1ste indruk! Twee Amsterdamse broers. Het was "maar" een apk-keuring, maar m'n autootje was weer prima in orde gemaakt, na het vervangen van m'n versleten banden..en het leek wel of er ineens stuurbekrachtiging in zat (die er níet in zit..), toen ik naar huis reed! Omdat het, met de nodige reparatie en vervanging langer ging duren werd ik naar huis gebracht én weer opgehaald! (Was deze keer een byzondere service, een uitzondering, omdat hun vrijwilliger bij mij in de buurt woont, maar wel erg prettig, moet ik zeggen). De volgende keer neem ik de tram hoor ;)
Geplaatst door op 8 nov. 2016 18:42
1 van de 2
Rommelige garage, en zeer slechte communicatie.
Geplaatst door op 26 okt. 2016 13:00
Reactie van autobedrijf: Geachte heer, mevrouw J. Molen, Uiteraard betreuren wij uw reactie, we hebben gezocht op uw naam maar komen deze recentelijk niet tegen en kunnen dus ook niet beoordelen wat er is fout gegaan, wij willen echter wel leren van onze fouten. Als u mij het kenteken van uw auto wilt opgeven kunnen wij daar naar kijken en wellicht tot een oplossing met u komen. Met vriendelijke groet, Jan en Tom van der Meij Westergarage
2 van de 2
No nonsens garage, zegt waar het op staat en probeert met je mee te denken. Altijd een goede reparatie en snelle afwikkeling gehad.
Geplaatst door op 3 mrt. 2016 15:36
1 van de 2
Hele dag vrijgenomen zodat deze garage mij op locatie zou helpen met een lekke band. Dit zou geen probleem zijn. Om 15 uur smiddags bellen ze terug dat het toch niet gaat lukken. Hele slechte communicatie, klonk allemaal rommelig. Heeft me een dag gekost.
Geplaatst door op 16 nov. 2015 15:33
2 van de 2
Snelle diagnose en meteen reparatie, zeer tevreden!
Geplaatst door op 1 nov. 2015 17:38
2 van de 2
kom hier al een jaar of 16 en wordt hier altijd perfect geholpen.
Geplaatst door op 23 okt. 2015 18:12
2 van de 2
Goede garage!
Geplaatst door op 22 okt. 2015 18:18
2 van de 2
Ik had al ervaringen met andere garages en die waren niet al te best. Opgelicht worden als vrouw zijnde is jammer genoeg geen uitzondering! Wat een opluchting dat ik deze garage heb ontdekt!!!! Vriendelijke mensen met lekkere humor die keurig hun afspraken nakomen. Geen verassingen met de rekening en keurig op tijd klaar. Dank je wel jongens! Ik ben vanaf nu vaste klant!
Geplaatst door op 19 okt. 2015 10:16

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 78 reviews
. (76 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 >