vergelijk, kies en maak een afspraak
Budget Auto Almere

Budget Auto Almere - Almere

18 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Erg goede service, flexibel en denkt met je mee. De prijzen zijn ook erg scherp!
Mijn vaste plek voor problemen met de auto of vervangen van o.a. remblokken, schijven e.d.
Geplaatst door op 24 nov. 2017 9:48
5 5
Ik ben er ook een beetje laat mee, maar heb deze site net pas ontdekt.
Kort maar krachtig; Nieuwe remschijven en blokken vervangen van Chevrolet Cruze (bij de dealer 550,=) bij Marco 300,=. Keurig gedaan en kon er op wachten. Supergoed!!
Geplaatst door op 24 jan. 2017 14:54
5 5
op aanraden van een kennis bij deze garage gekomen. Snel en vakkundig geholpen en ook nog eens de scherpste prijs. Voor mij geen andere garage meer,kreeg zelfs netjes alle oude onderdelen te zien. zoek je een no nonsense garage zeker een aanrader
Geplaatst door op 19 dec. 2016 21:19
5 5
Kleine maar nette garage ik heb mijn auto gebracht voor een APK, winterbanden en een grote beurt. Kreeg alle oude vervangen onderdelen te zien. Heeft tevens het krak probleem kosteloos aan de voorzijde verholpen waar diversen andere al naar gekeken hadden en voor betaald hebben gekregen.
Ik kom zeker terug.
Geplaatst door op 14 dec. 2016 10:05
5 5
Oplichter is die gozer (Marco). Ik bracht mijn auto voor een APK met een grote beurt. krijg mijn auto gesloopt terug. Bekleding zat onder de smeer, Bobine kapot getrokken en die heb ik zelf de dag erna moeten repareren. Nu kom ik er gisteren achter dat ik de grote beurt nog steeds moet krijgen want hij heeft verder niks meer gedaan. Koste mij 199,- aan een grote beurt die niet gedaan is. plus 140,- voor een nieuwe Bobine waar deze meneer de helft (70,-) van heeft terug betaald. Achteraf blijkt ook nog eens dat mijn auto helemaal niet door de APK " die wordt uitbesteed aan een andere garage" had mogen komen. Een Oplichter is deze man met erg weinig verstand van zaken. Deze Marco moet nooit meer aan een auto sleutelen!!
Geplaatst door op 14 dec. 2016 9:17
Reactie van autobedrijf: Beste heer v/d Heiden, Allereerst hebben wij het hier over ruim 5 maanden geleden. Beetje laat om dit te reclameren denkt u niet ? Het bedient de eenvoud om na 5 maanden dit soort dingen te gaan roepen....... Ik besteed de APK inderdaad uit aan een RDW erkend APK station. Als uw auto niet goedgekeurd had mogen zijn volgens u had het u vrij gestaan om direct een herkeuring aan te vragen bij de RDW ( is kosteloos). Heeft u niet gedaan daarnaast kunt u het moeilijk mij aanrekenen als u vind dat de keurmeester ( zoals u beweerd) zijn werk niet goed gedaan heeft. De grootste grap is dan wel dat u mij uitmaakt voor oplichter, als ik dat was geweest had ik uw auto laten afkeuren en u vervolgens de gepeperde rekening overhandigd...dat is namelijk de definitie van een oplichter. U heeft alleen de keuring betaald conform afspraak, dus hoe bent u dan opgelicht.. U schrijft dat ik de bobine stuk getrokken heb, ook dit is niet waar. toen u de auto mee nam liep hij perfect ( anders had u hem tenslotte nooit meegnomen). En toen u belde om te beweren dat er geen nieuwe bougies in zaten ( terwijl u de oude gezien had, net als de filters ) was ineens de bobine stuk. Maar om te zien of er wel of geen nieuwe bougies in zaten ( die er achteraf wel in bleken te zitten, net als de filters) moest de bobine eraf dus wie heeft hem dan stuk getrokken ? Zoals toen gezegd en nu wederom gezegd laat ik mijn klanten nooit in de kou staan, ik heb u keurig de helft terug betaald voor een bobine die niet eens bij mij stuk is gegaan. Nu besef ik ook dat voor sommige ( gelukkig) uitzonderlijke mensen zelfs de beste service nog niet goed genoeg is... Ik hoop oprecht voor u dat u een garage zult vinden die wel aan uw normen kan voldoen en wens u derhalve nog veel veilige kilometers en heel veel succes met uw auto.
5 5
Deze garage is werkelijk TOP!!!
Geweldige vakmensen; razendsnel en uitstekend werkend!
Uiterst sympathiek, heel menselijk en enorm behulpzaam!
Ik zou ze iedereen willen aanraden; pure vakmanschap zonder capsones en écht budget prijzen!

Jullie zijn SUPER! Dank jullie wel:)!
Geplaatst door op 18 dec. 2015 18:56
5 5
Goede garage, goede service. Eerlijk en hulpvaardig!
Geplaatst door op 27 sep. 2015 17:40
5 5
aanrader, goede garage en goedprijzen. was de helft kwijt van wat de dealer vroeg
Geplaatst door op 7 sep. 2015 11:39
5 5
deskundig en goedkoop maken autorijden betaalbaar. ga zo door budget auto
Geplaatst door op 27 jul. 2015 15:56
5 5
Goede prijzen, goede service
Geplaatst door op 27 jul. 2015 14:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (16 positiefen2 negatief

< 1 2 >