vergelijk, kies en maak een afspraak
Car Service Swalmen

Car Service Swalmen - Swalmen

192 reviews geplaatst waarvan 16 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zoals gebruikelijk, wederom een uitstekende service voor een redelijke prijs. Kennis, kunde, vakmanschap, wat wil ik nog meer...
Geplaatst door op 7 okt. 2018 10:52
2 van de 2
storing aan de motor van mijn Opel agila , smiddags om 3 uur gebracht fout uitgelezen, onderdeel Bobine vervangen,en om half vijf was hij weer in orde kon er op wachten met een lekker bakje koffie top
Geplaatst door op 14 sep. 2018 1:49
2 van de 2
APK, kleine beurt en winterbanden voor mijn A6 2.4 benzine van 2004. Service weer als vanouds door het CSS team. Perfect dus! Zo is het heel prettig en rendabel om gewoon door te blijven rijden. Inmiddels 300.000 km op de teller en "still going strong".
Geplaatst door op 12 sep. 2018 13:24
2 van de 2
Fantastisch! Er om 11 uur achter komen dat je auto "raar" doet. Maar de garage rijden om te kijken wanneer ze tijd hebben en je auto meteen daar kunnen laten. Ik werd gebeld over wat er was en wat de kosten waren en voor einde dag kon ik hem ophalen! Super!
Geplaatst door op 22 aug. 2018 21:17
2 van de 2
Op zaterdagmiddag net voor sluitingstijd met een accuut probleem naar de garage. Wederom super service met leenauto voor het weekend en op maandagmorgen om 9.15 auto al weer klaar !
Geplaatst door op 13 aug. 2018 19:57
2 van de 2
Goede voorlichting en service tegen scherpe prijzen.
Geplaatst door op 13 aug. 2018 19:14
2 van de 2
Ik kom hier ook al jaren, meestal alleen voor APK, wordt desondanks altijd vriendelijk door René ontvangen, en kijk graag mee als monteur Adrie, de wagen inspecteert. koffie is idd lekker.
Geplaatst door op 13 jul. 2018 13:36
2 van de 2
Zoals gebruikelijk: snel, efficient, effectief en met het gewenste resultaat! Wat kan een klant nog meer wensen?
Geplaatst door op 13 jun. 2018 9:43
2 van de 2
Al enkel jaren kom ik in deze garage. Uitstekende service en vakmensen die daar aan je auto werken.
In een woord prima en trouwens lekkere koffie!!!
Geplaatst door op 29 mei 2018 10:38
2 van de 2
Goede service aardige mensen
Geplaatst door op 25 mei 2018 23:35

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 192 reviews
. (192 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >