vergelijk, kies en maak een afspraak
CarXpert Zuur Zuidwolde

CarXpert Zuur Zuidwolde - Zuidwolde

23 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
15 jaar vaste klant. Eenmalig een uitstapje gemaakt ivm kostenplaatje, maar nadien van een koude kermis teruggekomen. Er wordt altijd meegedacht en bij hoge kosten gaat alles in overleg. Los daarvan hele fijne mensen! Op naar de volgende 15 jaar!
Geplaatst door op 14 jun. 2017 15:33
5 5
Na een prijsafspraak van rond de € 200 voor het vervangen van de dynamo van mijn dochters VW Polo van 2003 kreeg ze een factuur van € 384,-.
We werden netjes gebeld door Zuur dat de reparatie mee ging vallen en het alleen maar goedkoper zou worden erg vreemd dat we dan een bedrag moeten betalen die € 184,- HOGER is dan afgesproken was. Men had ook even moeten bellen dat het helaas duurder uitviel dan toegezegd was, naar dat heeft Zuur maar niet gedaan omdat we dan waarschijnlijk de opdracht terug hadden gehaald.
Ik ga nu uitzoeken of de prijs die Zuur rekent (€ 249,-) voor een dynamo VW Polo 2003 wel klopt want ik krijg hier een raar gevoel bij. Ik vind dat Zuur hiervoor punt 1 een belletje had moeten plegen en/of deze € 100,- meerprijs niet in rekening had moeten brengen.
De mondelinge afspraak aan de balie bij Zuur was rond de € 150,- voor een dynamo en € 50,- werkloon. Samen rond de € 200,- en dan is een factuurbedrag van € 384,- wel even wat anders zonder overleg.
Geplaatst door op 22 mei 2017 8:00
5 5
Fijne garage.
Betrouwbaar en meedenkend.
Geplaatst door op 13 feb. 2017 9:45
5 5
Bij garage zuur heb ik altijd een goed gevoel dat het onderhoud aan mijn auto tip top in orde is. De vakkundige monteurs denken met de klant mee om kosten binnen de perken te houden en antwoorden uitgebreid op technische vragen. Alle meetapparatuur is aanwezig om goed onderhoud te kunnen doen, maar als een storing niet gereproduceerd kan worden tijdens het onderhoud wordt dat eerlijk toegegeven zonder lukraak onderdelen te vervangen. Er wordt dan zorgvuldig gezocht naar een oplossing in overleg met de klant. Kortom, ik breng mijn auto vol vertrouwen volgend jaar weer.
Geplaatst door op 21 jun. 2016 19:56
5 5
Dit is gewoon de garage waar je moet zijn voor je auto. Eerlijk, betrouwbaar, service: allemaal van toepassing. Maar ook heel vriendelijk en duidelijk. Helaas was het lawaai dat de motor van onze auto gaf niet maar een passend bijgeluid, maar was er schade: Het wordt duidelijk en eerlijk vermeld. Omdat het niet meer verstandig was door te rijden, mochten we ook de leenauto mee. Deze garage heeft toppersoneel in dienst. No-nonsense en zeer professioneel. Onze vorige auto (peugeot) was daar in goede handen, maar nu onze VW ook weer met veel vakkennis in onderhoudt bij deze garage. Een absolute aanbeveling voor iedereen die een betrouwbaar adres zoekt.
Geplaatst door op 18 jun. 2016 15:49
5 5
Prima garage, vakkundig, met echte persoonlijke service. Er wordt met de klant meegedacht en vanuit het klantvoordeel gerekend. Hier heeft met nog tijd voor de klant en zo nodig wordt er ook buiten de werktijden om onderhoud gepleegd.
Geplaatst door op 13 mei 2016 9:26
5 5
Vakmensen daar bij Zuur! Meteen als je binnenkomt dan merk je al dat Harry Zuur en zijn medewerkers passie hebben voor het vak en dat ze weten waar ze het over hebben. De volgende keer laat ik weer met een gerust hart mijn auto achter bij ze.
Geplaatst door op 27 mrt. 2016 11:23
5 5
Bij de grondige APK kwamen er nogal wat (begrijpelijke) mankementen aan het licht, die vervolgens na overleg en meedenken vakkundig en redelijk snel gerepareerd zijn. Je auto is absoluut in goede handen bij deze garage en als klant krijg je een prettige persoonlijke benadering.
Geplaatst door op 5 feb. 2016 14:07
5 5
Prima garage, vakkundig, met echte persoonlijke service. Er wordt met de klant meegedacht en vanuit het klantvoordeel gerekend.
Geplaatst door op 11 jan. 2016 7:20
5 5
Zeer goede garage,bekwaam,gastvrij,gemoedelijk,echt kennis van zaken,
Hier heeft men nog tijd en aandacht voor de klant.













Zeer goed bedrijf. Persoonlijke aandacht voor de klant, vakbekwaam, veel kennis van zaken,
Ondehoud en reparaties 100%
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Kortom, top bedrijf!!







Geplaatst door op 17 dec. 2015 21:27

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 23 reviews
. (22 positiefen1 negatief

< 1 2 3 >