vergelijk, kies en maak een afspraak

10 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Van te voren wordt er overleg gepleegd van wat gaan we doen.
mocht er iets onverwachts opdoen krijg je een belletje wat er moet gebeuren.
Ik ben dik tevreden met de totale gang van zaken !!
Geplaatst door op 11 okt. 2017 14:33
2 van de 2
Je wordt bij deze garage altijd zeer aardig en snel geholpen. Meestal kun je wachten met een bakje koffie.
Ook deze keer viel de rekening mee. Het was van tevoren ingeschat op 195,° maar het was uiteindelijk 144,°....meevaller dus...
Geplaatst door op 3 sep. 2017 17:46
2 van de 2
Ik werd in de ochtend ontvangen met een bak koffie en daarna heb ik de sleutels overhandigd zijn begonnen met het repareren van me auto wat heel vakkundig is gegaan ik ben goed geholpen door de medewerkers Sprint Slinge is de garage waar je moet zijn.

Gr
Muhammmet Sil
Geplaatst door op 21 jul. 2017 12:16
2 van de 2
Vanochtend onze caravanbanden opgehaald die we 2 dagen geleden besteld hebben.
Snelle levertijd! Vriendelijk en nakkundig geholpen door Mehmet Hymalaya.
We werden snel geholpen, en we waren met 15 minuten weer op weg naar huis
Dit is zeker een garage waar ik de volgende keer terugkom.
Geplaatst door op 19 jul. 2017 13:52
2 van de 2
Mijn banden en ruitenwissers moesten vervangen worden. Dat kon gelijk, terwijl ik wachtte. Wat vragen gesteld over banden en daar een prima, duidelijke uitleg over gekregen. Prijs was super: blij mee! Geen gedoe bij deze garage, maar een eerlijk en duidelijk verhaal.
Geplaatst door op 3 jul. 2017 10:08
2 van de 2
Ik ging voor apk en grote beurt . Werd vriendelijk geholpen .netjes gebeld over wat er zou gaan gebeuren en wat het zou gaan kosten en de auto was ook super snel klaar . Echt ik zou de garage aan iedereen aanbevelen
Geplaatst door op 27 jun. 2017 20:19
2 van de 2
Aircoservice en vullen laten uitvoeren. Prima, no nonsense. Duidelijke afspraken, snelle service, heel goede prijs kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere garagebedrijven.
Geplaatst door op 22 jun. 2017 9:21
1 van de 2
Nooit meer het zijn de maneger en het keurmeestertje
Die de boel oplichten
Met kleine dingetjes zoals koplampen on nodig afstellen verder een zeer on persoonlijke
Behandeling door het keurmeestertje de keurmeester hiervoor een echte vakman is ontslagen
Ik snap nu waarom
Geplaatst door op 14 feb. 2017 19:25
1 van de 2
Kwam voor APk afspraak 14-2-2017 9.30 uur apk 945-tot 10.15 dat is normaal
Alles was goed .keurmeester beglint gaat dan opeens de koplampen afstellen ?
Kom al sinds 1999 bij de sprint .met deze auto 2'e keer nooit was nodig koplampen
Afstellen .bij af rekenen werdt 38,15 berekend afspraak was 14,95 actie o ja dat is zo was de
Reactie dan wordt het met die onzin van de koplampen 24 euro
De keurmeester was een net een robot .opde vraag waar de andere keurmeester was reageerde hij
met een lach waar je zijn rotte tanden kon zien ,die is ontslagen.ja nu wordt alles duidelijk
Die man was eerlijk,!,
En de maneger is geen haar beter
Geplaatst door op 14 feb. 2017 18:05

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 10 reviews
. (8 positiefen2 negatief