vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Den Haag

Euromaster Den Haag - Den haag


SCORE UIT 500 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

500 reviews geplaatst waarvan 85 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Uitstekende service gehad bij Euromaster Den Haag. Veriwsseling van winterbanden naar zomerbanden (met aanschaf van de 4 nieuwe zomerbanden) en een extra wissel (foutje in denkwijze van mijzelf) was voor de mannen geen probleem. Daarnaast ook een aircocheck gehad welke weer naar behoren functioneert. Tijdens de reparatie was ik een weekje op vakantie en het was geen probleem om mijn auto hier de hele week te laten staan. Openheid, eerlijkheid en kwaliteit zijn de kernwoorden die ik aan deze garage kan meegeven. Ik heb dankzij Euromaster vertrouwen in hun expertise gekregen. Ik kom dus ook zeker terug en kan anderen aanraden om ook naar deze garage te gaan!
Geplaatst door op 11 jun. 2016 9:13
5 5
Ik kreeg advies geen tweede lek te laten maken vlak naast een eerder gerepareerd lek, omdat dit een klapband kan veroorzaken.
Geplaatst door op 4 jun. 2016 20:03
5 5
Prima chocomel uit de automaat.
Geplaatst door op 1 jun. 2016 19:21
5 5
I bought 4 winter tires, 2 summer tires, get them changed, no problems, they are in time for appointments, I am happy with the results.
Geplaatst door op 26 mei 2016 8:39
5 5
Voor Grote service beurt, APK, en Airco service geweest. Zeer professioneel. Voor de reparatie, met mij in goed overleg uitgevoerd (kosten).
Geen overdrijven reparaties (reële reparaties) geweest, wel adviserend voor bepaalde punten.
Na de reparatie, naast het rapport, in gewone menselijke taal uitleg gekregen wat ze wel en niet uitgevoerd/gerepareerd hebben. En aan de hand van de gesprek weet je dat de onderhoud punten daadwerkelijk gedaan zijn (anders was bepaalde informatie niet beschikbaar).
Met goed gevoel naar huis (waard voor je geld), dat ze inderdaad alle punten nagekeken hebben en niet zoals bij sommige garages, hoop jij dat de punten gecontroleerd zijn. En met 25% extra korting, goede deal! All in All, goed gedaan! en hartelijk bedankt!
Geplaatst door op 24 mei 2016 18:57
5 5
Altijd zeer vriendelijke en meedenkende heren en dame. Normaliter altijd snelle service. Helaas was er dit keer tijdens APK-kleine beurt afspraak geen tijd om een aantal kleine dingen (waarop auto wel werd afgekeurd) ook daadwerkelijk te repareren. En de eerstvolgende dagen zaten ook volgepland waardoor de auto daar een week heeft gestaan voordat hij gemaakt werd. Op zich fijn dat er zoveel terugkerende tevreden klanten zijn, maar misschien toch iets minder afspraken plannen op een dag of de zaak uitbreiden. Deze continue hoge werkdruk lijkt me voor de medewerkers ook niet prettig. Het zou zonde zijn als ze hierdoor zeer goede medewerkers kwijtraken.
Geplaatst door op 21 mei 2016 19:15
5 5
prettige garage waar de mensen hun best doen om je als klant te helpen
Geplaatst door op 20 mei 2016 14:35
5 5
Keurig op tijd geholpen, nette wachtruimte met wifi en zo klaar
Geplaatst door op 20 mei 2016 6:33
5 5
Wij komen met al onze auto's bij euromaster, maar deze keer is het behoorlijk misgegaan. Er zijn handelingen gedaan waardoor er voor ons extra kosten zijn veroorzaakt. Communicatie was minimaal, wij hebben steeds de garage moeten bellen hoe het met onze camper stond. De camper is dinsdag gebracht en heeft daar een week gestaan en eigelijk zijn de veroorzaakte fouten nog niet herstelt. Wij zouden het d weekend weggegaan zijn maar de camper stond in de garage van Euromaster, Wij vinden het jammer dat het zo verlopen is, maar of wij nogmaals met onze auto's naar euromaster gaan daar zullen wij hard over na moeten denken
Geplaatst door op 19 mei 2016 19:40
5 5
alles bij deze euromaster vestiging maakt een professionele indruk
Geplaatst door op 19 mei 2016 7:46

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 500 reviews
. (497 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >