vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Bos

Garage Bos - Zoetermeer

36 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Sinds ik in Zoetermeer woon, en dat is al 37 jaar, kom ik bij Garage Bos. Eerst nog bij ‘de oude meneer Bos’ en nu al weer jaren bij Jan. Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
Een betrouwbare garage die nooit teveel rekent!
Geplaatst door op 2 mei 2018 18:12
Reactie van autobedrijf: Lieve Rene en Pon, hartelijk dank voor jullie beoordeling, dit wordt zeer door ons gewaardeerd.
2 van de 2
Ik kom al jaren hier na jarenlang ' opgelicht' te zijn door de merkdealer ... Altijd goede service, flexibel, transparant wat reparaties en kosten betreft. Harstikke goede garage, aanrader!!!
Geplaatst door op 23 nov. 2017 19:48
2 van de 2
Service is gewoon top bij Garage Bos! Snel & accuraat....
Geplaatst door op 23 aug. 2017 15:20
2 van de 2
Na diverse hele slechte ervaringen met dealer-garages bij Bos terechtgekomen. En al jaren een tevreden klant. Eindelijk een garage die je kunt vertrouwen!
Geplaatst door op 11 jan. 2017 14:44
2 van de 2
Ik kom bij deze garage sinds 2014 voor mijn onderhoud aan mijn opelcorsa tot meer dan tevredenheid een nette en schone garage met een vriendelijke eigenaar en net personeel de prijs/kwaliteit kan ik bij iedereen aanbevelen.
Geplaatst door op 9 aug. 2016 9:56
2 van de 2
Na ruim 40 (veertig!) jaar nemen we, wegens verhuizing, afscheid van Garage Bos. De eerste 20 jaar met Cor en de laatste 20 jaar met Jan (en het personeel). Altijd zeer prettig samengewerkt. Je kon altijd terecht. Afspraken werden nagekomen. Vaklui! Goede service en advies. Normale prijzen. We hebben 8 verschillende merken auto's gehad. Maakte geen verschil v.w.b. kennis. We kunnen iedereen aanraden eens kennis met Garage Bos te maken. We komen absoluut nog wel een keer langs.
Geplaatst door op 7 apr. 2016 9:46
2 van de 2
Garage Bos is een topper, Jan en zn team stralen eerlijkheid en vakkennis uit,kom er al 20 jaar!
Geplaatst door op 22 sep. 2015 12:53
2 van de 2
Ben al een paar jaar (2008) klant bij garage Bos. Het is een goede garage met zeer klant vriendelijke behandeling! Ook als je een keer tussen door komt met een probleem wordt je zeer bereidwillig geholpen. De occassions zijn goed en redelijk geprijsd en je krijgt er prima service! Heb er zelf in 2009 een occassion Opel Zafira gekocht.Fijn bedrijf om klant bij te zijn.
Geplaatst door op 9 dec. 2014 12:09
2 van de 2
Ben vandaag voor de eerste keer bij garage Bos geweest. Ik ben zeer tevreden over de bijzonder klantvriendelijke benadering, de zorgzame behandeling van mijn auto, en de alleszins redelijke prijs. Ik kom zeker terug.
Geplaatst door op 20 jun. 2014 21:02
2 van de 2
Na 13 jaar Seat van der Velden is deze garage gesloten. Op zoek naar een nieuwe garage. Via deze site bij garage Bos terecht gekomen. Ben zeer tevreden, erg goed geholpen. Kreeg prima advies.
Geplaatst door op 19 mei 2014 13:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 36 reviews
. (36 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 >