vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Bos

Garage Bos - Zoetermeer

33 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Na diverse hele slechte ervaringen met dealer-garages bij Bos terechtgekomen. En al jaren een tevreden klant. Eindelijk een garage die je kunt vertrouwen!
Geplaatst door op 11 jan. 2017 14:44
2 van de 2
Ik kom bij deze garage sinds 2014 voor mijn onderhoud aan mijn opelcorsa tot meer dan tevredenheid een nette en schone garage met een vriendelijke eigenaar en net personeel de prijs/kwaliteit kan ik bij iedereen aanbevelen.
Geplaatst door op 9 aug. 2016 9:56
2 van de 2
Na ruim 40 (veertig!) jaar nemen we, wegens verhuizing, afscheid van Garage Bos. De eerste 20 jaar met Cor en de laatste 20 jaar met Jan (en het personeel). Altijd zeer prettig samengewerkt. Je kon altijd terecht. Afspraken werden nagekomen. Vaklui! Goede service en advies. Normale prijzen. We hebben 8 verschillende merken auto's gehad. Maakte geen verschil v.w.b. kennis. We kunnen iedereen aanraden eens kennis met Garage Bos te maken. We komen absoluut nog wel een keer langs.
Geplaatst door op 7 apr. 2016 9:46
2 van de 2
Garage Bos is een topper, Jan en zn team stralen eerlijkheid en vakkennis uit,kom er al 20 jaar!
Geplaatst door op 22 sep. 2015 12:53
2 van de 2
Ben al een paar jaar (2008) klant bij garage Bos. Het is een goede garage met zeer klant vriendelijke behandeling! Ook als je een keer tussen door komt met een probleem wordt je zeer bereidwillig geholpen. De occassions zijn goed en redelijk geprijsd en je krijgt er prima service! Heb er zelf in 2009 een occassion Opel Zafira gekocht.Fijn bedrijf om klant bij te zijn.
Geplaatst door op 9 dec. 2014 12:09
2 van de 2
Ben vandaag voor de eerste keer bij garage Bos geweest. Ik ben zeer tevreden over de bijzonder klantvriendelijke benadering, de zorgzame behandeling van mijn auto, en de alleszins redelijke prijs. Ik kom zeker terug.
Geplaatst door op 20 jun. 2014 21:02
2 van de 2
Na 13 jaar Seat van der Velden is deze garage gesloten. Op zoek naar een nieuwe garage. Via deze site bij garage Bos terecht gekomen. Ben zeer tevreden, erg goed geholpen. Kreeg prima advies.
Geplaatst door op 19 mei 2014 13:54
2 van de 2
Top garage!
Kom er al jaren. Altijd tijd, ook even tussendoor.
Leuk team, klantgericht en professioneel !
Goede prijs kwaliteit verhouding en alle merken zijn welkom!
Geplaatst door op 17 mei 2014 14:52
Reactie van autobedrijf: Geachte heer Wijnstekers, hartelijk dank voor uw beoordeling!
2 van de 2
zelfs na zoveel jaar heb ik geen enkele overweging om naar een andere garage te gaan, want ook op ongelegen momenten is er de helpende hand, en ook de monteurs zijn gewoon vakkundig en vriendelijk, Henk is goud waard, en een ieder die het mij vraagt attendeer ik op Garage Bos in Zoetermeer, al ruim 20 jaar
Geplaatst door op 19 dec. 2013 14:57
2 van de 2
Ben correct behandeld en snel
Geplaatst door op 8 dec. 2013 19:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 33 reviews
. (33 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 >