vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Breugem

Garage Breugem - Bergschenhoek

110 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
4 Nieuwe zomerbanden geplaatst op mijn velgen. Concurrerend met prijsvechters op internet en snel geplaatst. Makkelijk om online afspraak te kunnen maken. Prettige en persoonlijk omgang met mij als klant. Denken echt met je mee !
Geplaatst door op 11 apr. 2016 19:29
2 van de 2
Heel belangrijk deze garage is betrouwbaar! en een juiste prijs/kwaliteit!
Geplaatst door op 10 mrt. 2016 11:11
2 van de 2
Fijne medewerkers die meedenken en zich flexibel opstellen. Betrouwbare garage.
Geplaatst door op 27 feb. 2016 19:14
2 van de 2
Een echte dorpsgarage waar ze je nog kennen, Service die ik niet vaak tegenkom bin garage bedrijven. Ondanks dat we in Rotterdam zijn gaan wonen blijven we naar Breugem gaan!
Geplaatst door op 21 feb. 2016 20:39
2 van de 2
Een echte dorpsgarage waar ze je nog kennen, Service die ik niet vaak tegenkom bin garage bedrijven. Ondanks dat we in Rotterdam zijn gaan wonen blijven we naar Breugem gaan!
Geplaatst door op 21 feb. 2016 20:35
2 van de 2
Persoonlijke benadering, meedenkend, eerlijk en prettig.
Fijn dat het dichtbij huis is, lokale ondernemer die goed werk levert!!!
Geplaatst door op 26 jan. 2016 20:37
2 van de 2
Goede service, altijd snel geholpen en makkelijk om de hoek. Overigens ook een prima adres wanneer je even snel een auto wilt huren.
Geplaatst door op 10 jan. 2016 8:38
2 van de 2
Een super fijne garage, waar je gelijk geholpen wordt en ook met je meedenken wat reparaties en financiën betreft.
Geplaatst door op 10 nov. 2015 20:26
2 van de 2
Prima service.
Correcte behandeling
Geplaatst door op 30 okt. 2015 8:21
2 van de 2
Hele goede garage!! Kom er al jaren en krijg altijd een goede en vriendelijke service!! Net mijn apk keuring gehad en mijn auto rijd weer helemaal soepel. Ze zien gelijk wat er vervangen moet worden en bellen je netjes op om dat door te geven. Ook als je auto klaar is bellen ze netjes op.
Geplaatst door op 23 okt. 2015 9:01

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 110 reviews
. (110 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >