vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Hoeke Pijnacker

Garage Hoeke Pijnacker - Pijnacker

52 reviews geplaatst waarvan 6 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Wederom uitstekend geholpen bij garage Hoeke voor een kleine onderhoudsbeurt voor mijn 208. Niets op aan te merken. Achteraf bleek er een foutje in de nota. Geen probleem; binnen een dag werd het verschil overgemaakt op mijn rekening. Topservice!
Geplaatst door op 4 jun. 2015 9:24
2 van de 2
Met mijn auto langs geweest voor alleen een APK. Hoewel het geen Peugeuot is, ben ik goed geholpen. APK is erg goedkoop, zeker voor een diesel. In een keer goedgekeurd! Al met al zijn ze er toch bijna een uur mee bezig geweest. Ondertussen koffie gedronken en een boekje gelezen.
Geplaatst door op 3 okt. 2014 15:51
2 van de 2
Ik was tevreden over de wijze waarop Garage Hoeke Pijnacker op 26 augustus 2014 een onderhoudsbeurt (klein) en de vervanging van twee banden van mijn Peugeot 407 heeft uiitgevoerd.
Geplaatst door op 29 aug. 2014 17:59
2 van de 2
Uitstekende garage! Alleen lovende woorden.
Geplaatst door op 14 aug. 2014 10:54
2 van de 2
2 dagen voor vertrek naar vakantieoorden gaat er een lampje branden... maar gelukkig geen paniek want het nieuwe onderdeel was snel besteld, op nieuw besteld omdat het verkeerde geleverd was en geplaatst. Het was een haast klusje, maar ze hebben het goed en snel gefixt.
Geplaatst door op 7 aug. 2014 21:40
2 van de 2
Hier krijgt niet alleen de auto maar ook de klant aandacht.
Geplaatst door op 2 aug. 2014 9:59
2 van de 2
Ik ben sinds mei 2011 klant en de monteurs en receptie staan direct voor je klaar als er een probleem is.
Prima service
Geplaatst door op 1 aug. 2014 20:58
2 van de 2
Al jaren tevreden klant bij garage Hoeke.
Gisteren weer een geweldige service gekregen. Bij een laatste vakantiecontrole bleek de waterpomp lek. Omdat ik morgen vroeg op pad wil naar Frankrijk was een snelle reparatie noodzakelijk. Bij garage Hoeke geen enkel probleem. Vanmorgen 10 uur werd er reeds gebeld dat de auto weer gerepareerd was. Geweldig.
Geplaatst door op 31 jul. 2014 20:24
2 van de 2
Ik ben nu 4 jaar klant bij garage Hoeke en ik ben zeer tevreden over de goede service. Vriendelijk personeel, duidelijk gecommuniceerd over de kosten, snelle en nette service.
Pas geleden auto langs gebracht voor apk en een beurt. Auto bleek ook een olie lekkage te hebben. Binnen 2 dagen was alles netjes gerepareerd. Volgende dag nog voor de zekerheid langs gereden, omdat de auto nog aardig wat olie lekte. Er kwam gelijk een monteur kijken en die heeft de auto nog op de brug gezet om er zeker van te zijn dat er niks lekte. Uiteindelijk bleek er niks aan de hand te zijn en heeft de monteur er de tijd voor genomen om nog het 1 en ander uit te leggen, waarna ik weer tevreden kon wegrijden.
Geplaatst door op 31 jul. 2014 19:23
2 van de 2
Prima garage en goede service.
Geplaatst door op 30 jul. 2014 14:40

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 52 reviews
. (52 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 >