vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage IJsselland

Garage IJsselland - Zwolle

168 reviews geplaatst waarvan 24 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
De twee mannen van garage IJsselland zijn twee klantvriendelijke en kundige automechanikers! Korte wachttijd voor m'n reparatie. Terwijl er aan m'n auto wordt gesleuteld, komt er een telefoontje of het aircofilter ook vernieuwd moet worden. Kreeg gelijk de kosten te horen! Was trouwens hard nodig. Enne, de rekening was goed te betalen. Hier kom je graag terug!!
Geplaatst door op 27 sep. 2017 11:48
2 van de 2
Maandag gebeld, kon woensdag al terecht voor een kleine beurt.
Je wordt eerst gebeld voordat ze iets doen en bespreken dan direct de prijs.
Goede service, vriendelijk personeel.
Geplaatst door op 30 aug. 2017 21:40
2 van de 2
Na twee bezoeken aan verschillende garages ivm trilling achterin de auto afspraak gemaakt met garage IJsselland. Deze hadden het euvel snel gevonden en verholpen voor een zeer schappelijke prijs.
Prima garage alwaar in mijn auto in vervolg in onderhoud zal geven.
Geplaatst door op 10 aug. 2017 12:40
2 van de 2
Helaas had mijn auto veel problemen met de airco. Dit heeft het nodige zoekwerk gekost en uiteindelijk is het gelukkig gevonden. Top!
Geplaatst door op 21 jul. 2017 22:09
2 van de 2
De versnellingsbak en koppeling van onze Ford hadden het begeven. De mannen van Garage IJsselland belden ons met het slechte nieuws en hadden direct een oplossing en kostenplaatje. Tweedehands versnellingsbakken garantie & een nieuwe koppeling geregeld. Koppeling voelt weer als nieuw aan. Daarnaast is de hele auto netjes schoon gemaakt en gewassen.
Geplaatst door op 21 feb. 2017 19:20
2 van de 2
In verband met moeilijk verkrijgbare onderdelen hebben de heren van Garage IJsselland door mij aangeleverde onderdelen in de motorruimte (distributie, keerringen, etc) vervangen van een ietwat bijzondere auto. Gelukkig was dit geen probleem, zijn alle onderdelen gemonteerd en durf ik weer het uiterste te halen uit het blok! Naast expertise in het vak zijn het hele aardige lui waar je graag je auto achterlaat zonder te twijfelen of hij in juiste handen is. Ik kom hier vaker!
Geplaatst door op 20 feb. 2017 9:53
2 van de 2
Goed, snel en zeer klantgericht!
Geplaatst door op 6 nov. 2016 17:52
2 van de 2
Vandaag weer snel en goed geholpen. Aardige lui en denken mee met de klant. Ookal is het voor mij verder weg dan andere garage's ga ik hier de volgende keer zeker weer heen.
Geplaatst door op 30 aug. 2016 15:41
2 van de 2
Ik ben voor de grote beurt en voor een airco beurtje en allebei de keren ben ik super geholpen.
Geplaatst door op 19 jul. 2016 17:12
2 van de 2
Ik kom al vanaf het begin bij garage IJsselland en kom er nog steeds, dat moet genoeg zeggen. Het is een betrouwbare garage met uitstekende monteurs. Zeer goede service, nemen contact met je op als er onverwachte reparatie's zijn, je krijgt dan ook meteen de prijs te horen. Kan zo nog wel ven doorgaan, maar ik zou zeggen, ga er een keer heen en laat je auto maar een keer achter voor onderhoudt of reparatie. Dan weet je genoeg.
Geplaatst door op 19 jun. 2016 16:02

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 168 reviews
. (168 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >