vergelijk, kies en maak een afspraak

15 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Beste prijs/kwaliteit verhouding die ik in 22 jaar heb meegemaakt. Deskundig en denken mee. Is onze vaste garage geworden.
Geplaatst door op 20 jan. 2017 9:25
2 van de 2
Prima garage, altijd duidelijk wat er gedaan moet worden en na de werkzaamheden uitleg wat er gedaan is, wat de kosten zijn etc. goede adviezen, vriendelijk en vakkundig personeel. topgarage
Geplaatst door op 9 dec. 2015 10:31
2 van de 2
Dit is een garage waar je binnen kunt lopen en direct met de eigenaar of een van z'n medewerkers te doen hebt zonder tussenkomst van een receptioniste od.Je wordt hier behandeld als klant en de facturen zijn alleszins redelijk.Ik ben hier al jaren in onderhoud en tot volle tevredenheid .
Geplaatst door op 17 nov. 2015 19:54
2 van de 2
Zo'n nette garage als bij van den Heuvel vindt je nergens. Altijd correcte service, behulpzaam, geen overbodige reparaties, scherpe prijzen.

Kortom een echte aanrader
Geplaatst door op 22 jul. 2015 13:38
2 van de 2
Prima service, altijd mogelijk om even langs te komen voor het bekijken van een mankement.
Geplaatst door op 7 okt. 2014 18:38
2 van de 2
Super garage.
Geplaatst door op 8 sep. 2014 22:39
2 van de 2
Mensen met kennis van zaken. Goede service, niet duur en snelle afwikkeling vd klacht.
Geplaatst door op 5 sep. 2014 15:31
2 van de 2
Fantastische service er wordt gedaan wat ze zeggen en ze zeggen vooruit wat ze gaan doen en wat het ongeveer gaat kosten Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Geplaatst door op 9 mrt. 2014 16:23
2 van de 2
Goede service en vooraf word je ingelicht over de kosten zodat je achteraf niet schrikt van de rekening.
Zeker aan te raden.
Geplaatst door op 4 mrt. 2014 9:54
2 van de 2
Prima garage, doet wat nodig is, doet niet wat niet nodig is. Kan tussendoor ook altijd terecht (voor kleine dingetjes) en zéér acceptabele rekeningen. Kom hier al een paar jaar en ook aanbevolen bij anderen, die dan óók klant worden bij deze garage en ook naar tevredenheid.
Geplaatst door op 30 okt. 2012 16:50

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 15 reviews
. (15 positiefen0 negatief

< 1 2 >