vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 287 REVIEWS

Uitstekend 9,6

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

287 reviews geplaatst waarvan 41 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Super service, thuis je auto halen en weer brengen, zonder dat je het merkt je auto weer gemaakt in een dag. Superrrr alles weer tip top geregeld
Geplaatst door op 10 jun. 2017 13:47
2 van de 2
Ik ben zeer tevreden over ja alles eigenlijk.Service en eerlijkheid en een duidelijke uitleg wat er aan de hand is met de auto. Kom zeker terug bij jullie.
Geplaatst door op 10 jun. 2017 13:26
2 van de 2
Apktje. Je kan erop wachten. En altijd een praatje .
Geplaatst door op 9 jun. 2017 10:02
2 van de 2
Top garage. Goede service. Nette prijzen.
Geplaatst door op 30 apr. 2017 14:24
2 van de 2
Altijd netjes bellen als er iets aan de hand is en kostenindicatie. Vaak valt het nog minder duur uit! Klantvriendelijke en top service!
Geplaatst door op 28 mrt. 2017 22:26
2 van de 2
Een afspraak maken is zo gedaan en het kan altijd snel gebeuren!
Super die haal en breng service!!!!
Bij rare dingen altijd keurig eerst een belletje!
Garage Gieroo is echt een TOPPER!!!!
Geplaatst door op 25 mrt. 2017 16:29
2 van de 2
Top service zondagochtend tot de ontdekking gekomen dat mijn achterruit ingeslagen was en gelijk de auto
naar garage Gieroo gebracht. Kreeg gelijk een leenauto mee zodat ik maandagochtend naar mijn werk kon.
Autoruit werd weer netjes erin gezet voor een mooie prijs en de auto ziet er weer gelikt uit ! Nogmaals hartelijk dank
Geplaatst door op 22 mrt. 2017 22:56
2 van de 2
Winterbanden wissel . Advies over hoe de staat van je winterbanden zijn. TOP BEDRIJF.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 17:01
2 van de 2
Goede service en niet te duur.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 16:46
2 van de 2
Eerlijk verhaal en transparante prijsstelling. Ze doen hun uiterste beste om reparaties zo snel mogelijk te verhelpen en de communicatie verloopt altijd prettig.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 13:02

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 287 reviews
. (287 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >