vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 318 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

318 reviews geplaatst waarvan 42 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Super service ,auto wordt opgehaald en de zelfde dag weer netjes terug gebracht.overzichtelijke rekening,en alles werkt weer naar behoren.
Geplaatst door op 8 mrt. 2016 14:27
2 van de 2
Goede service! Direct online zien wat de bedragen zijn die je moet betalen voor onderhoud of reparatie.


Geplaatst door op 7 mrt. 2016 15:56
2 van de 2
Uitstekende garage. We komen er al jaren. Snelle en zeer goeie service
Geplaatst door op 1 mrt. 2016 11:39
2 van de 2
Kleine beurt, snel en goed gedaan. Helder en transparant over wat ze gedaan hebben en waarom. Dus top!
Geplaatst door op 23 feb. 2016 13:13
2 van de 2
Voor de eerste keer de auto bij Gieroo gebracht. Alles is volgens afspraak gemaakt. Voor de extra reparaties is er eerst contact opgenomen met mij om te overleggen. Men heeft ook gebeld dat de auto klaar is. Klasse garage. Volgende keer ga ik zeker terug en zal de garage aanbevelen bij vrienden, familie en collega's.
Geplaatst door op 13 feb. 2016 10:07
2 van de 2
Hele goeie garage. Goeie communicatie en service. Word altijd goed geholpen!
Geplaatst door op 29 jan. 2016 15:45
2 van de 2
Gieroo is een no nonsens garage.
Goede duidelijke service en een goede prijs kwaliteit verhouding.
De ophaalservice van je auto is gewoon TOP!
Geplaatst door op 24 jan. 2016 17:27
2 van de 2
In mijn Toyota aygo had ik waterschade.
Door gieroo perfect opgelost.
Top garage!!!
Geplaatst door op 19 jan. 2016 16:18
2 van de 2
Rechter portier op slot, Skodadealer wist niet direct een oplossing. Garagebedrijf Gieroo zei vastbesloten, dit gaan we regelen, 2 dagen later gerepareerd en radio vervangen voor een klantvriendelijke prijs. Dit noem ik pas service, een garagebedrijf die denkt als een klant! Perfect gedaan!
Geplaatst door op 18 jan. 2016 14:16
2 van de 2
Fijn bedrijf en goede terugkoppeling. Helaas wat onderdelen die niet meer door de APK kwamen maar er werd goed mee gedacht of het zinvol was om deze te repareren of dat het beter was om de auto te verkopen
Geplaatst door op 30 dec. 2015 13:48

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 318 reviews
. (318 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >