vergelijk, kies en maak een afspraak
Idenburg Car Solutions

Idenburg Car Solutions - Delft


SCORE UIT 1037 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1037 reviews geplaatst waarvan 106 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Mijn XM uit 1999 was in juni 2023 voor de laatste keer gewassen. Veel hardnekkig vuil en zwarte spikkels die ik er onmogelijk af kreeg. Bij Idenburg heeft men handmatig de auto weer doen stralen én goed advies gegeven over afwerking van schade. Top!
Geplaatst door op 28 mrt. 2024 12:07
5 5
Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden over de prettige behandeling maar vooral over de goede reparaties en de prijs/kwaliteit daarvan.
Geplaatst door op 26 mrt. 2024 19:46
5 5
Al mijn onderhoud aan mijn VW Golf Plus verloopt bij Idenburg. Al jaren hele fijne ervaring, goed overleg, duidelijke afspraken en een fantastisch team dat klaar staat voor mijn auto. Daarbij ook altijd fijn om even door de wasstraat met de auto en dan als extra service gratis te mogen stofzuigen.
Geplaatst door op 25 mrt. 2024 19:59
5 5
Onze Fiat Punto is vanaf de aanschaf in onderhoud bij Preuninger geweest. Sinds alles onder Wittebrug is komen te vallen is het vertrouwen weg door onpersoonlijkheid. Een tip van Ed van Geest ( oud verkoper van mijn lease Skoda’s ) bracht mij bij jullie. Mijn huidige Skoda Karoq komt in juni ook voor APK naar jullie.
Geplaatst door op 13 mrt. 2024 6:29
5 5
Opgepast voordat je naar Idenburg Car Solutions in Delft gaat! Ze hebben bij de wasstraat tijdens de voorbehandeling velgenreiniger op m’n lak gespoten, waarna deze is gaan invreten met lakschade als gevolg. Ga je met deze klacht terug dan ga je pas echt kennismaken met de ‘heren’ van Idenburg Car Solutions. Consequent wordt door iedereen met een Idenbug-shirt aan elk argument afgedaan met: “uitgesloten”, “onmogelijk”, “wij doen zoveel auto’s per jaar, dit komt nooit voor” en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je hebt daar dus ook geen gesprek met 1 persoon maar iedereen in de werkplaats gaat zich ermee bemoeien en geeft z’n mening. Uiteraard vallen ze elkaar niet af. Allemaal in koor: “dit kan nooit hier door de wasstraat zijn gekomen” Je moet je argumenten dus een paar keer herhalen en weer begint dan het wel en niet verhaal. Op de 1 of andere manier mij als klant van meer dan 5 jaar ergens in tegemoetkomen of meedenken is totaal geen sprake. Letterlijk was het antwoord: “hier gaan wij niks aan doen”. En dan te weten dat ze alle middelen en kennis in huis hebben om enige coulance te bieden en i.i.g. aan te bieden om een poging te wagen om de schade te herstellen. Vergeet het maar. Zelfs in het begin is een “Goh, meneer hoe dan ook vervelend voor u” o.i.d. niet te horen. Sterker nog: men schuift simpelweg de roldeur omhoog en verzoekt of je wilt vertrekken als je je stem verheft en wat emotie laat zien. (ja ik was boos). Hr. Idenburg: U had beter een foto kunnen nemen van de schade en die bekijken dan van mijn kenteken. Hieronder staan er een paar. Wat een slechte klantbehandeling en beschamende service. Ik had dit niet verwacht van een bedrijf dat beweert zich juist te onderscheiden in service en als slogan heeft: Wat mooi is moet mooi blijven. In de kou laten ze je staan! Hoe kan je je vergissen.
Geplaatst door op 7 mrt. 2024 9:33
Reactie van autobedrijf: “Geachte meneer Wijnhof, Of mag ik meneer Roggeveen zeggen, want na zeven verschillende namen te gebruiken weten we niet meer precies hoe we u moeten aanspreken. Het is alweer een jaar geleden dat u het personeel bij Idenburg Car Services heeft bedreigd omdat u het niet eens was met onze service. Ondanks uw gedrag en uw bijbehorende recensie’s veertien maal af gelopen jaar, hebben we u toen aangeboden om een keertje bij ons langs te komen. Dan zouden we u, met een kopje koffie in de hand, van A tot Z een demonstratie geven hoe onze wasstraat werkt en hoe de door u genoemde schade niet door onze service veroorzaakt kan zijn. Daar bent u helaas niet op ingegaan. U vindt het kennelijk constructiever om onder valse namen valse recensies te plaatsen. Geachte meneer Roggeveen, want ons betreft staat het aanbod nog steeds. Wij zijn trots op ons bedrijf, onze wasstraat en onze producten en tonen dat graag aan eenieder die erin geïnteresseerd is. Idenburg Car Services"
5 5
Idenburg is zéér aan te raden als het nodig is je auto er weer als nieuw uit te laten zien!
Mijn pas twee jaar jonge auto zat helemaal onder de doorzichtige vlekken, die bij zonlicht opvielen. Met auto shampoo kreeg ik het er niet af. Mijn vaste garage raadde Idenburg aan.
Erik zag meteen dat het om hars ging wat in zuid Frankrijk uit bomen valt. Na de uitgebreide, grondig uitgevoerde poetsbeurt was mijn auto weer als nieuw! Idenburg heeft ook oog voor detail, zo zag ik dat de bovenrand van de ruiten van de deuren ook schoon was, iets wat ik zelf altijd oversla.
Geplaatst door op 24 feb. 2024 7:29
5 5
Fijne en top service, binnen één dag klaar. Hartelijk dank! Beter dan bij een dealer.
Geplaatst door op 23 feb. 2024 15:22
5 5
Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd.
Geplaatst door op 19 feb. 2024 15:43
5 5
Mijn dochter had gespuugd op de uitklapbare achterbank in de kofferbak. De troep kwam op plekken waar je als normale gebruiker niet bij komt… We gingen eerst langs de Renault-dealer. Maar deze kon niets voor ons betekenen en verwees ons door naar Idenburg. Fijn bedrijf met een goede service. Alles is weer schoon! Ik kom zeker terug!
Geplaatst door op 19 feb. 2024 10:50
5 5
Top bedrijf, hele persoonlijke benadering, vakkundige mensen. Ben al jarenlang klant en ben nog nooit teleurgesteld!
Geplaatst door op 17 feb. 2024 10:04

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1037 reviews
. (1036 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >