vergelijk, kies en maak een afspraak
Multimerk | Werkplaats

Multimerk | Werkplaats - Drachten

71 reviews geplaatst waarvan 13 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik kom niet voor niets voor onderhoud al jaren vanuit Hoogeveen naar Eureterp/Drachten. Altijd goede adviezen en deskundig geholpen. Mijn 10 jaar oude Espace rijdt ook na de laatste grote beurt nog steeds als een zonnetje.
Geplaatst door op 29 jan. 2018 13:04
Reactie van autobedrijf: Dat klinkt super en daar zijn we ontzettend blij mee! Bedankt dat je Multimerk zo goed ervaart. We wensen je veel rijplezier!
2 van de 2
Ik kom al jaren bij multi merk. Altijd word ik daar vriendelijk geholpen, snelle en goede service. Tijdens het wachten even bakje koffie.
Geplaatst door op 5 jan. 2018 20:15
2 van de 2
Super aardige mensen, snelle afwikkeling van het probleem, prijs/kwaliteit: super
Geplaatst door op 19 nov. 2017 14:50
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor de positieve review! We vinden jou ook aardig ;)
1 van de 2
Helaas slechte service moeten meemaken. Kwam voor herstel van lakschade. Eerste afspraak werd een dag van te voren in overleg gewijzigd vanwege planproblemen bij multimerk. Geen probleem, in goed overleg nieuwe datum op een vrijdag. Wederom dag tevoren een berichtje van multimerk, opnieuw planproblemen. Of de auto ook de zaterdag kon blijven staan. We hadden voor die dag al prive afspraken dus in eerste instantie had dat niet onze voorkeur. De vraag van multimerk of het dan verplaatst kon worden naar de maandag en dinsdag. Dat kon voor mij zeker niet vanwege verplichtingen op het werk. De afspraken van de zaterdag inmiddels gewijzigd en derhalve overeen gekomen auto vrijdag / zaterdag te laten herstellen. Vrijdagochtend gebracht en leenauto na nadrukkelijk verzoek meegekregen. Zaterdagochtend een pasje moeten ophalen uit de auto, bleek dat de auto op het terrein van multimerk nog onveranderd te staan (vrijdag dus geen actie ondernomen..). Zaterdagmiddag toch maar een berichtje gedaan met de vraag hoe laat ik de auto kon ophalen. Berichtje terug dat ze zouden bellen, maar uiteindelijk (ondanks toezegging) helaas geen telefoontje ontvangen. Pogingen om zelf te bellen slaagden niet, er werd niet opgenomen. Uiteindelijk zonder bericht de auto zaterdag niet kunnen ophalen (tegen de afspraken in). Maandag een berichtje dat de auto dinsdag klaar zou zijn. Dit terwijl ik eerder dus nadrukkelijk had aangegeven maandag en dinsdag over mijn eigen auto te willen beschikken. Bij het maken van een afspraak was het mogelijk geweest voor beide partijen een andere geschikte datum te vinden, echter besloot multimerk de planning zelf aan te passen zonder overleg. Dinsdagmiddag de auto kunnen ophalen, schade wel hersteld, maar gehele auto nog onder witte vlekken van vermoedelijk schuren, in mijn ogen slecht afgeleverd.
Eerder ook al met de APK keuring tegenvallende service. Via de website afspraak gemaakt met vermelden tot verzoek leenauto (werk woonafstand 30km). Eerste datum voor APK geen auto ter beschikking, dus afspraak kon niet doorgaan. Nieuwe afspraak gemaakt, voor de zekerheid op een 'niet werkdag'. Wederom geen leenauto zoals besproken ter beschikking maar een fiets....
Jammer.. eerder altijd wel een goede service ervaren, maar met de huidige ervaringen kom ik niet meer terug bij multimerk...
Geplaatst door op 19 okt. 2017 15:09
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor je uitgebreide review. We zien dat je er de moeite voor hebt genomen en dat stellen we zeer op prijs. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt opgedaan bij je recente bezoeken aan Multimerk. Bij Multimerk streven we naar persoonlijke topservice en de hoogst mogelijke kwaliteit. Uit je review begrijp ik dat dit ons in jouw geval niet voldoende gelukt is. Jouw input zal intern gecommuniceerd worden en we zetten alles op alles om deze vervelende ervaringen in de toekomst te voorkomen.
2 van de 2
Bij eerdere recente reparaties kwamen diverse andere problemen boven water. Deze zijn op een prima manier opgelost. Vooral de manier waarop werd meegewerkt om ook de auto weer tijdig beschikbaar te hebben en de financiële tegenvaller wat uit te smeren heb ik gewaardeerd.
Ook nu, met een grote servicebeurt wordt overlegd over de uit te voeren werkzaamheden, zonder direct maar weer alles te vervangen. Techniek en communicatie Top!
Geplaatst door op 12 okt. 2017 12:05
2 van de 2
flexibel in planning, communicatie / afstemming keurig en binnen offerte gerepareerd (zoals altijd)
Geplaatst door op 27 sep. 2017 6:35
2 van de 2
Auto om 9.15 uur gebracht zonder afspraak met vast zittende rem. Rond 16.00 stond de auto gewassen en al weer klaar. Super
Geplaatst door op 22 aug. 2017 23:24
2 van de 2
Automaatbak gespoeld en bak schakelt nu een stuk beter. Dus goed werk geleverd. Aan te raden.
Geplaatst door op 20 jul. 2017 19:58
Reactie van autobedrijf: Goed om te horen dat de automaatbak nu een stuk beter schakelt. We wensen je veel rijplezier toe.
2 van de 2
Ondanks grote drukte werd distrubutieriem bij APK mooi op tijd vervangen. Werk zat tegen, maar toch was het factuurbedrag niet hoger dan voor de afgesproken prijs!
Geplaatst door op 1 jul. 2017 23:50
2 van de 2
Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen. Auto stond keurig gewassen klaar en factuur was lager dan offerte. Ik kom de volgende keer zeker terug.
Geplaatst door op 20 jun. 2017 19:27
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor je positieve review en tot de volgende keer!

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 71 reviews
. (69 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >