vergelijk, kies en maak een afspraak
Multimerk | Werkplaats

Multimerk | Werkplaats - Drachten

80 reviews geplaatst waarvan 14 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Goede service en erg behulpzaam/meedenkend. Prijs/kwaliteit lijkt goed, maar de tijd zal het uitwijzen.
Geplaatst door op 6 jul. 2018 19:34
2 van de 2
Voor het betere werk naar multimerk
Geplaatst door op 7 mei 2018 14:23
2 van de 2
Zoals altijd alles precies volgens afspraak! En conform afgesproken planning.
Geplaatst door op 1 mei 2018 11:33
2 van de 2
Zoals altijd prima service en een bakje koffie tijdens het wachten.
Geplaatst door op 12 apr. 2018 13:40
2 van de 2
Helaas moest de motor van mijn transporter gereviseerd worden.
Na het uit elkaar halen van de motor bleek nog het een en ander kapot zoals de turbo.
Na overleg en meedenken van de vakmannen zijn we tot een prima oplossing gekomen .
Ik heb de bus er ook gelijk laten tunen .
Gelukkig zat alles mee en was de bus eerder klaar dan verwacht en ik moet zeggen hij rijd perfect de mannen hebben echt vakwerk verricht.
Dankjewel
Geplaatst door op 30 mrt. 2018 19:53
2 van de 2
Goede zaak.
Geplaatst door op 28 mrt. 2018 14:59
2 van de 2
Zoals altijd was alles weer tiptop geregeld!!!!!!!!
Geplaatst door op 14 mrt. 2018 9:50
Reactie van autobedrijf: Dat lezen we graag :) We zijn blij dat je zo tevreden bent!
2 van de 2
Wordt altijd goed geholpen ook voor even een klein ding staat men altijd gelijk klaar .
Geplaatst door op 10 mrt. 2018 15:55
2 van de 2
Ik kom niet voor niets voor onderhoud al jaren vanuit Hoogeveen naar Eureterp/Drachten. Altijd goede adviezen en deskundig geholpen. Mijn 10 jaar oude Espace rijdt ook na de laatste grote beurt nog steeds als een zonnetje.
Geplaatst door op 29 jan. 2018 13:04
Reactie van autobedrijf: Dat klinkt super en daar zijn we ontzettend blij mee! Bedankt dat je Multimerk zo goed ervaart. We wensen je veel rijplezier!
2 van de 2
Ik kom al jaren bij multi merk. Altijd word ik daar vriendelijk geholpen, snelle en goede service. Tijdens het wachten even bakje koffie.
Geplaatst door op 5 jan. 2018 20:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 80 reviews
. (78 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 >