vergelijk, kies en maak een afspraak
Renault en Dacia Van Winden

Renault en Dacia Van Winden - Berkel en rodenrijs

511 reviews geplaatst waarvan 86 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Vertrouwd en altijd behulpzaam
Geplaatst door op 15 jun. 2018 11:44
2 van de 2
Top garage. Distributieset laten vervangen voor een zeer schapelijke prijs. Omdat het best ver fietsen was naar huis hebben ze mijn vrouw ook nog eens thuis afgezet. Top Service ga zo door!!
Geplaatst door op 22 mei 2018 22:28
2 van de 2

Zoals altijd hele vriendelijke ontvangst en uitstekende service. Auto weer netjes gewassen en gestofzuigd mee naar huis. Wat wil je nog meer, klasse!
Geplaatst door op 9 mei 2018 9:03
2 van de 2
We hadden veel problemen met elektronica in onze auto, tevens waren remschijven versleten. Sommige onderdelen moesten zelfs buiten Nederland besteld worden. We zijn steeds keurig netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Iedere stap werden wij ingelicht, zodat we precies wisten wat er wanneer gebeurde. Uitstekende service wederom.
Geplaatst door op 6 mei 2018 19:22
1 van de 2
Na een reparatie aan de motor bleef het probleem zich voordoen. Er is nogmaals naar gekeken, maar er kon geen uitsluitsel worden gegeven wat het probleem was. Wel weer een rekening moeten betalen voor het nakijken.
Geplaatst door op 29 jan. 2018 20:53
2 van de 2
Storing bij mistachterlicht is prima verholpen. Geen geknipper meer op het dashbord. Fijn is dat.
Weer gebruik gemaakt van de haal- en brengservice. Heel prettig om daar gebruik van te kunnen maken. Komen hier zeker weer terug.
Geplaatst door op 24 jan. 2018 14:07
2 van de 2
Contacten van de achterruitverwarming waren door harde wind losgegaan van de achterdeur van onze Kangoo. Helaas was het niet meer vast te zetten, mijn man en garage hebben het nog wel geprobeerd.
Aangezien we met vorst en kou de achterruitverwarming veel gebruiken deze ruit toch laten vervangen.
De kleur van de ruit was licht- of donkergroen, een aantal mannen hebben gekeken welke kleur er in de auto zit was nl. niet zo makkelijk te zien. Ze besloten samen dat het toch lichtgroen was. Garage is heel secuur in dit soort dingen, want een verkeerde kleur ziet er natuurlijk niet uit. Ruit is besteld en later netjes erin gezet. Lekt ook niet. Weer gebruik gemaakt van de breng- en haalservice. We komen zeker hier weer terug.
Geplaatst door op 24 jan. 2018 14:03
2 van de 2
Helaas nieuwe motor moeten laten plaatsen. Goed geholpen bij v Winden. Na herstel auto van binnen en buiten schoongemaakt. Heldere uitleg van de rekening.
Geplaatst door op 9 jan. 2018 21:33
2 van de 2
Vorige week met pech langs de weg komen te staan. Door snel en vakkundig optreden van Renaultdealer van Winden is onze auto weer fantastisch gemaakt.

Na vele uren werk door Renaultdealer van Winden is de auto keurig netjes gewassen vandaag aan ons overgedragen.

Albert de Roo en alle collega's onwijs bedankt voor deze geweldige service.
Geplaatst door op 22 dec. 2017 17:07
2 van de 2
Wederom supergoed geholpen. Er is weer meegedacht bij het vinden van goedkopere oplossingen. Topbedrijf!
Geplaatst door op 10 nov. 2017 12:21

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 511 reviews
. (507 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >