vergelijk, kies en maak een afspraak
Renault en Dacia Van Winden

Renault en Dacia Van Winden - Berkel en rodenrijs

514 reviews geplaatst waarvan 86 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Vertrouwd adres met topservice!
Geplaatst door op 1 dec. 2018 16:57
2 van de 2
De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd. Alles was prima geregeld door Autobedrijf van Winden. Na de werkzaamheden stond mijn auto volledig schoongemaakt en wel op mij te wachten. Wat een TOP service
Geplaatst door op 15 nov. 2018 19:47
2 van de 2
Online onderhoudbeurt ingepland met vooraf gevraagd voor een kosten opgave. De vooraf gevraagde kostenopgave netjes per mail ontvangen en bleek na onderhoud zelf iets lager te zijn. Positieve verassing, de auto was na de onderhoudsbeurt gewassen en van binnen gezogen, niet omgevraagd wel gedaan. Top service!
Geplaatst door op 16 okt. 2018 18:16
2 van de 2
Vertrouwd en altijd behulpzaam
Geplaatst door op 15 jun. 2018 11:44
2 van de 2
Top garage. Distributieset laten vervangen voor een zeer schapelijke prijs. Omdat het best ver fietsen was naar huis hebben ze mijn vrouw ook nog eens thuis afgezet. Top Service ga zo door!!
Geplaatst door op 22 mei 2018 22:28
2 van de 2

Zoals altijd hele vriendelijke ontvangst en uitstekende service. Auto weer netjes gewassen en gestofzuigd mee naar huis. Wat wil je nog meer, klasse!
Geplaatst door op 9 mei 2018 9:03
2 van de 2
We hadden veel problemen met elektronica in onze auto, tevens waren remschijven versleten. Sommige onderdelen moesten zelfs buiten Nederland besteld worden. We zijn steeds keurig netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Iedere stap werden wij ingelicht, zodat we precies wisten wat er wanneer gebeurde. Uitstekende service wederom.
Geplaatst door op 6 mei 2018 19:22
1 van de 2
Na een reparatie aan de motor bleef het probleem zich voordoen. Er is nogmaals naar gekeken, maar er kon geen uitsluitsel worden gegeven wat het probleem was. Wel weer een rekening moeten betalen voor het nakijken.
Geplaatst door op 29 jan. 2018 20:53
Reactie van autobedrijf: Goedemorgen heer Kamiel, Kan u mij aangeven om welk kenteken dit gaat u naam is nl in ons systeem niet bekend. Albert de Roo
2 van de 2
Storing bij mistachterlicht is prima verholpen. Geen geknipper meer op het dashbord. Fijn is dat.
Weer gebruik gemaakt van de haal- en brengservice. Heel prettig om daar gebruik van te kunnen maken. Komen hier zeker weer terug.
Geplaatst door op 24 jan. 2018 14:07
2 van de 2
Contacten van de achterruitverwarming waren door harde wind losgegaan van de achterdeur van onze Kangoo. Helaas was het niet meer vast te zetten, mijn man en garage hebben het nog wel geprobeerd.
Aangezien we met vorst en kou de achterruitverwarming veel gebruiken deze ruit toch laten vervangen.
De kleur van de ruit was licht- of donkergroen, een aantal mannen hebben gekeken welke kleur er in de auto zit was nl. niet zo makkelijk te zien. Ze besloten samen dat het toch lichtgroen was. Garage is heel secuur in dit soort dingen, want een verkeerde kleur ziet er natuurlijk niet uit. Ruit is besteld en later netjes erin gezet. Lekt ook niet. Weer gebruik gemaakt van de breng- en haalservice. We komen zeker hier weer terug.
Geplaatst door op 24 jan. 2018 14:03

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 514 reviews
. (510 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >