vergelijk, kies en maak een afspraak
TIKO MBA

TIKO MBA - Almere

11 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Veel kennis en kunde van de techniek van oudere Mercedes modellen; de mankementen aan mijn 500SL zijn uiterst vakkundig beoordeeld en hersteld. Voor een redelijke prijs; alles wordt eerlijk gespecificeerd. Ernst en Erik zijn de monteurs die je moet hebben, niet de jonge monteurs van de officiële MB garages, die nauwelijks kennis hebben van newtimers.
Geplaatst door op 10 okt. 2021 11:32
5 5
TIKO Almere is een perfecte garage voor Mercedes onderhoud. De kennis en ervaring van TIKO op het gebied van Mercedes is zeer hoog. Mijn Mercedes ML wordt perfect onderhouden door TIKO. Wat mij opvalt is dat TIKO ze precies werkt. Tot op het laatste schroefje moet het kloppen! Ze kijken in de werkplaatsboeken om te zien welk schroefje er volgens Mercedes in hoort, en dat schroefje gaat er dan ook in! Zeer hoge kwaliteit van onderhoud!
Geplaatst door op 15 okt. 2020 13:39
5 5
Eindelijk een garage waar je écht geholpen wordt. Eerlijk en deskundig advies. Service gericht en professionele monteurs. Erik & Ernst: ik hoop dat jullie nog jaren zo door gaan
Geplaatst door op 5 jun. 2020 16:07
5 5
Voor MB jong en old timer moet je zeker bij hun zijn
Ze geven zeer goede adviezen nemen de tijd voor je en niets word gedaan achter gesloten deuren
Je krijgt een gespecificeerde rekening incl uitleg en indien gewenst fotos
Omdat dit een klein bedrijf is en ze er alles aan doen hun klanten rijdend en tevreden te houden kan het voorkomen dat je voor niet urgente of lang durende reparaties iets langer moet wachten
Geplaatst door op 2 aug. 2019 14:54
5 5
Dit zijn echte vakmensen!! geweldig goed geholpen door dit bedrijf en mijn auto Mercedes A150 daar mogen alleen hun nog aan komen, hier word ik niet belazerd.
Dit zijn specialisten die op en top alles van Mercedes afweten en ook elk klein onderdeeltje kunnen bestellen.
Mijn auto komt daar in onderhoud.
EN DE PRIJS dat moet U zelf ervaren net als ik, voor mij scheelde het ruim 50% minder.
Geplaatst door op 6 aug. 2015 20:58
5 5
Het was een lange zoektocht binnen Almere om een garage te vinden zonder een naar onderbuik gevoel te krijgen, totdat garage TIKO op mijn pad kwam.
Ik raad een ieder aan die problemen heeft met zijn auto deze garage te bezoeken. Zelf probleem gehad met mijn Mercedes C200 en door het uit te lezen constateerde ze al snel wat het probleem was. Afspraak gemaakt en deze storing vakkundig en tegen een billijke prijs verholpen.
Deze specialisten weten duidelijk waar ze over praten en geven je ook nog duidelijke adviezen mee. Super vriendelijk en kom ik zeker terug voor mijn onderhoud.
Geplaatst door op 23 mrt. 2015 20:41
5 5
Wij hebben onze Saab 9.5 bij Tiko in onderhoud en dat doet hij prima!
Wij hadden een lege accu en belde hem, waarop hij vroeg waar wij stonden en hij kwam eraan. auto gestart met startkabels en we konden toch onze weg vervolgen.
Hij is een zeer betrouwbare vakman die zijn klanten en zijn werk serieus neemt.
Wij kunnen op hem rekenen en hij op ons.
Geplaatst door op 15 feb. 2015 9:39
5 5
Ik heb een Mercedes 560SEC aangeschaft en laten restaureren door TikoBV. Ik ben uiterst tevreden. Niet alleen de aanschaf kosten maar ook de restauratie is uiterst professioneel aangepakt. Zo kan TikoBV ook een volledige Nut & Bold Restoration uitvoeren. Bijzonder aan te raden.
Geplaatst door op 11 mei 2014 23:13
5 5
Repareerde razendsnel mijn thermostaat.
Goede service
Geplaatst door op 28 feb. 2013 21:43
5 5
Keurig bedrijf met klassieke Mercedes Benz als specialisatie. Plaatwerk en dorpels van mijn W201 vakkundig gerepareerd en tegen corrosie behandeld. Mooi verslag gekregen met punten van aandacht en een berg tips en informatie. Vaklui en nog goed betaalbaar ook.
Geplaatst door op 25 feb. 2013 9:01

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 11 reviews
. (11 positiefen0 negatief

< 1 2 >