vergelijk, kies en maak een afspraak

9 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Vakkundig bedrijf. Wij komen hier al jaren. Zeer tevreden. Fam Roolvink
Geplaatst door op 19 apr. 2022 15:09
5 5
Ik heb gebeld om te vragen wat een reparatie zou kosten, eerst met een knul gesproken die de baas er even bij moest halen.... De grote baas aldaar is mega onbeschoft aan de telefoon en wel dusdanig dat ik er nooit geen voet over de vloer wil zetten. "ja iets opzoeken op internet en Reinbergen kan het weer voor 15 euro oplossen" kreeg ik als antwoord op de vraag wat het zou kosten om de carterventilatieslang te laten vervangen, aangezien ik al wist wat het probleem was. Dit was nl heel duidelijk te zien en te horen onder de motorkap, maar meneer wil dan nog eerst uitlezen wat ook weer extra kosten met zich meebrengt die niet nodig zijn. Alleen maar eigen belang en totaal geen greintje klantvriendelijkheid zoals ze zelf suggereren op de website. Ik raad deze garage dan ook TEN STERSKTE AF!
Geplaatst door op 19 jul. 2021 13:05
5 5
goeie garage ben altijd goed geholpen en niet duur , klant vriendelijk en ik kom er minstens al wel tien jaar Top
Geplaatst door op 8 sep. 2020 9:21
5 5
Prima bedrijf. Ze zijn vooral goed in het meedenken over een goedkope oplossing van je probleem. Zeker als je een al wat oudere auto hebt is hun werkwijze uitstekend.
Geplaatst door op 19 nov. 2018 11:33
5 5
Kom er al jaren, prima betrouwbare garage en niet duur
Geplaatst door op 11 jul. 2018 11:59
5 5
Mijn ervaring staat lijnrecht tegenover de vorige 3 reviews (waarschijnlijk door medewerkers van het bedrijf zelf geplaatst) Het zijn een stel ongelofelijke amateuristische prutsers!! Ik kwam hier voor het repareren van de bediening van de ventilatieklep van mijn Hyundai i20. De knop hapert en hij blaast alleen op de voorruit en in de voetenruimte. De blazers die het interieur inblazen werken niet. Ik werd gebeld dat de auto klaar was en in orde was. De auto dus opgehaald en men had een vaag verhaal over de APK die zou zijn verlopen terwijl op https://www.vwe.nl/ de APK datum op 4-5-2019 staat. Heel mooi dat hij nu ongevraagd opnieuw gekeurd is, daar zal ik verder maar geen geen punt van maken, al was het wel netter geweest mij hierover van te voren te informeren... Wat ik veel kwalijker vind is dat de bedieningsknop van ventilatieklep weliswaar 1 stapje verder is te draaien maar het defect nog steeds niet verholpen is en hij dus nog steeds niet naar binnen blaast! Aan de telefoon heb ik gevraagd of alle standen nu weer werken en daar werd bevestigend op geantwoord. Ik heb wel een rekening betaald van €101,99 en ben dus eigenlijk weinig opgeschoten behalve een 1 maand versere APK. Ik heb een nette mail gestuurd met mijn klacht omdat ik niet de indruk krijg dat er met de monteurs een zinnige discussie te voeren is. Maar je raadt het al: geen reactie terug! Dat was dus 1 keer en nóóit weer! Laat u dus niet misleiden door die positieve nep reviews en blijf uit de buurt van deze malafide prutsers!!
Geplaatst door op 23 jun. 2018 8:38
5 5
Hallo mensen
Wat mij vandaag 1 februari is overkomen dat slaat alles.
Mijn auto een Mazda demio moest 29 januari voor de keuring.
We gingen naar een garage die ook veel met banden doet,daar werd een roetmeting gedaan die te hoog uitsloeg volgens hun meting toen moest hij op de burg en daar kwamen de gebreken volgens hun aan.
Er moesten 2 nieuwe draagarmen onder van 130 euro per stuk en een nieuwe Lamda sonde was ook aan de beurt waarde 125 euro en een paar remleidingen, ik heb toen gevraagd als jullie mij dat maken hoeveel zou mij dat gaan kosten kwam de monteur met een bedrag van ongeveer tussen de 400 en 600 euro.
Ik sloeg bijna steil achterover. ik heb maar een AOW,Ik heb gezegd ik denk er wel over na.
Het hele weekend voor de com gezeten.
En toen lazen we in onze regionale krant een advertentie Garage Reinbergen klaar terwijl u wacht.
S,maandagmorgens een afspraak gemaakt en we konden s,middag al komen.
Auto aan gas was prima auto op de brug alleen 2 kapotte stofhoezen dat was het.
Ik heb gevraagd zou u dat voor mij kunnen maken hij zij geen probleem.
Ze hebben het direct voor mij gemaakt 2 nieuwe stofhoezen en opzetten en keuring voor 65 euro.
Ik wil mijn complimenten even geven aan Garage Reinbergen en de monteurs.
Een dikke 10 van mij en tot de volgende keer.

Geplaatst door op 1 feb. 2016 17:26
5 5
Goede garage, niet duur, duidelijke afspraken en ze bellen als het om grote bedragen gaat. Ik ben al jaren vaste klant.
Geplaatst door op 26 mei 2013 14:49
5 5
Kom hier al vele jaren. Net bedrijf, goede vakmensen, prima service. Wat wil een mens meer.
Geplaatst door op 21 feb. 2013 19:14

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 9 reviews
. (7 positiefen2 negatief