vergelijk, kies en maak een afspraak
Vakgarage Landeweerd

Vakgarage Landeweerd - Apeldoorn

16 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Vandaag voor het eerst bij Landeweerd geweest voor een grote beurt aan mijn Renault. De prijs was zo laag dat ik er niks van verwachtte, maar het tegendeel werd bewezen. De eigenaar zorgde voor koffie, de monteur gaf uitgebreide uitleg bij de uitgevoerde werkzaamheden en naderhand kreeg ik een checklist mee zodat ik alles nog eens na kon lezen, inclusief geadviseerde reparaties voor volgend jaar. Geen opdringerige verkooppraatjes om me iets aan te smeren. Een verademing in vergelijking met veel andere autobedrijven in Apeldoorn. Ik kom zeker terug. Ga zo door mannen!
Geplaatst door op 20 okt. 2014 7:49
5 5
De werkplaats is net geopend en n.a.v. een advertentie heb ik gisteren gebruik gemaakt van de kennismakings-aanbieding. De werkplaats ziet er goed uit en de monteur is zeer behulpzaam. Hij liet zien welke reparatie nodig was aan de draagarmen en daardoor werd het voor mij veel duidelijker. Toen ik de auto ging ophalen bleek deze gewassen en ik kreeg een flesje met poetsspul cadeau. Ik kom zeker terug. Hartelijk dank en succes!
Geplaatst door op 20 okt. 2014 7:45
5 5
Na een uitgebreide zoektocht op internet hebben we bij Autohuis Landeweerd een mooie Volvo V70 gekocht zonder garantie voor de lage internetprijs. Na 3 weken werkte de airco niet meer. Na een telefoontje heeft de heer Landeweerd de auto gerepareerd. Omdat het zo kort na aanschaf was hoefden we maar de helft van de kosten te betalen. Keurig! We gaan volgende week dus lekker koel op vakantie.
Geplaatst door op 29 sep. 2014 7:10
5 5
Goeie prijs/kwaliteit verhouding en dichtbij huis! Na een uitgebreide zoektocht in de omgeving en op internet, kwamen we in onze eigen woonplaats terecht bij een scherp geprijsde, prachtige Volkswagen Golf bij Autohuis Landeweerd. Er heerst daar een prettige, ongedwongen sfeer. De verkoper Robert is een betrouwbaar en vriendelijk persoon waar je van op aan kunt. What you see is what you get. Prima service en nette inruil. Alle occasions zien eruit als nieuw. We zijn nog elke dag blij met de Golf die aan al onze wensen voldoet. Bedankt.
Geplaatst door op 18 sep. 2014 14:31
5 5
Ik heb een witte Fiat 500 Lounge gekocht en ben zeer tevreden. Ik werk overdag en woon ver weg, dus erg prettig dat ik ook ’s avonds terecht kon. Eigenlijk was de auto iets boven mijn budget, maar dankzij de 50/50 deal is het toch gelukt. De aflevering met dat oranje doek over de auto was echt een verrassing. Bedankt Robert!
Geplaatst door op 18 sep. 2014 11:34
5 5
Een paar weken geleden heb ik een Suzuki Swift gekocht. Na de oplevering bleken er een paar kleine problemen te zijn. Deze zijn perfect opgelost! Het personeel is hier erg klantvriendelijk! Ik ben dus zeer tevreden en raad iedereen aan om een auto te kopen bij Autohuis Landeweerd.
Geplaatst door op 18 sep. 2014 11:31

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 16 reviews
. (13 positiefen3 negatief

< 1 2 >