vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Den Bosch

Van Abeelen onafhankelijke APK Den Bosch


SCORE UIT 868 REVIEWS

Uitstekend 93,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

868 reviews geplaatst waarvan 135 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Vanochtend had ik om half negen een afspraak om de auto te laten keuren.
Vriendelijk ontvangen door de juffrouw achter de balie. Auto werd gekeurd terwijl ik een kopje koffie aan het nuttigen was. Alles keurig op tijd klaar en wederom goed gekeurd. Aardige en professionele keurmeester die mij op de hoogte bracht van zijn constateringen en ook advies gekregen.
Het was mijn eerste keer bij Van Abeelen maar kom er volgende keer zeker weer. Ook de auto van mijn vrouw zal ik volgende keer daar brengen.
Ook heel fijn dat ze niet 'afhankelijk' zijn van reparaties en dus ook geen 'voordeel' daarvan zullen hebben. Dat geeft direct al een heel betrouwbaar gevoel.
Wel een tip om online een afspraak in te boeken, want het kan daar behoorlijk druk zijn met wachtenden soms.
Geplaatst door op 10 okt. 2017 12:17
2 van de 2
Goede klantenservice, mevrouw aan balie was erg aardig. Verder snel geholpen en service
Geplaatst door op 10 okt. 2017 9:38
2 van de 2
snel geholpen en vriendelijk personneel.
Geplaatst door op 9 okt. 2017 9:49
2 van de 2
Snel geholpen en lekkere koffie.
Geplaatst door op 3 okt. 2017 18:25
2 van de 2
Goede service,en snel geholpen
Geplaatst door op 3 okt. 2017 13:35
2 van de 2
Zeer tevreden. Snelle én eerlijke service.
Geplaatst door op 29 sep. 2017 17:10
2 van de 2
begrijp niet dat ik € 46,00 moest afrekenen, terwijl op de site staat € 34,95 !
Geplaatst door op 26 sep. 2017 17:23
Reactie van autobedrijf: Geachte heer Brouwers, dank voor uw reactie. Helaas kunnen we op de site BesteGarage.nl slechts één tarief voor benzine voertuigen tonen. Wij hadden dat graag anders gezien, maar kunnen dat niet wijzigen. Op onze site www.abeelen-apk.nl zijn wel alle tarieven te vinden. Daar wordt op de site BesteGarage.nl wel naar verwezen, maar ook dat kunnen we niet opvallende maken dan zoals het nu is. Onze tarieven zijn zo eerlijk mogelijk opgebouwd afhankelijk van de gemiddelde tijd die de APK voor een bepaald soort voertuig kost. Dit is afhankelijk van leeftijd, brandstofsoort en gewicht.
2 van de 2
Prima onafhankelijk keuringsstation. Makkeljk reserveren en snelle afhandeling.
Geplaatst door op 25 sep. 2017 18:44
2 van de 2
Snel, adequaat advies bij benodigde reparaties en te verwachten toekomstige reparaties.
Geplaatst door op 19 sep. 2017 21:34
2 van de 2
het is het beste keuringsstation onafhankelijk van een garage .wat goed is goed en wat vervangen moet worden moet ook vervangen worden niet meer niet minder , daar kunnen garage bedrijven nog van leren van abeelen hoe het wel hoort .
de keuring kost misschien een beetje meer maar het is er wel heel vertrouwd .
ik kom zoals elk jaar gewoon weer terug bij een vertrouwd adres , groetjes hans
Geplaatst door op 19 sep. 2017 18:29

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 868 reviews
. (860 positiefen8 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >