vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1686 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1686 reviews geplaatst waarvan 336 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Kom hier al jaren voor een APK keuring omdat ze snel vriendelijk en goede service bieden.
Je auto wordt zonder winstbelang gekeurd en je kunt vooraf een afspraak vastleggen wanneer het je uitkomt.
Geplaatst door op 16 feb. 2018 14:32
2 van de 2
Persoonlijke benadering. Veel tijd genomen voor het geven van extra informatie. Ik liep mee en kreeg veel uitleg en veel positieve feedback op de goedgekeurde bus
Geplaatst door op 15 feb. 2018 12:38
2 van de 2
Gemakkelijk inplannen via internet, prima wachtruimte en vriendelijke ontvangst. Deskundige keuring en duidelijke uitleg/advies na keuring
Geplaatst door op 14 feb. 2018 17:59
2 van de 2
Eerlijke prijs en goede sevice
Geplaatst door op 14 feb. 2018 12:27
2 van de 2
Niet goedkoop, wel goed /snel / eerlijk. En een klein gebrek wordt meteen verholpen. Kom hier al jaren en dat zal zo wel blijven. De opgebouwde korting verzacht de prijs een beetje.
Geplaatst door op 14 feb. 2018 10:05
2 van de 2
Zoals gewoonlijk weer prima service , komen zeker terug
Geplaatst door op 13 feb. 2018 9:47
2 van de 2
Afspraak gemaakt en snel geholpen
Geplaatst door op 8 feb. 2018 17:17
2 van de 2
Erg snel en erg vriendelijk
Geplaatst door op 2 feb. 2018 15:42
2 van de 2
Makkelijk afspraken maken via de site. Geen wachttijd daardoor. Vriendelijk en vakkundig geholpen: top!
Geplaatst door op 1 feb. 2018 13:28
2 van de 2
Het is een fijn en onafhankelijk bedrijf. Niet uit om je een hak te zetten. Er vriendelijk en fijne manier van benadering als hij niet goedgekeurd is. Geven je de informatie die je vraagt en helpen je een handje met een passende garage in de beurt te vinden een kleine reparatie te laten doen, zonder overdreven prijzen.
Gewoon goed en een aanrader voor andere

mijn apk was op 23-1-2018 en ik lees in de voorwaarde dat deze actie zou sluiten op 31-dec-2017
maar ik heb als nog dit leuke kaartje gekregen na de verval datum. Dus hoop wel dat hij stiekem mee geteld word. :)
Geplaatst door op 28 jan. 2018 21:35

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1686 reviews
. (1681 positiefen5 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >