vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1872 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1872 reviews geplaatst waarvan 372 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
top bedrijf
Geplaatst door op 18 okt. 2018 18:27
2 van de 2
Snelle en goede afwikkeling.....alles volgens afspraak verlopen
Geplaatst door op 18 okt. 2018 13:58
2 van de 2
Ik ben heel tevreden. De keuring verliep heel snel, vriendelijke ontvangst en vriendelijke feedback. De volgende keer kom ik zeker terug. Dank u wel voor de volwaardige en klantvriendelijke service!
Geplaatst door op 13 okt. 2018 13:58
2 van de 2
Keurige tijdsplanning. Snelle service door vakmensen.
Geplaatst door op 12 okt. 2018 13:13
2 van de 2
Prima zoals gewoonlijk!
Geplaatst door op 4 okt. 2018 13:57
2 van de 2
Duidelijke en eerlijke keuring, en daarna een soepele herkeuring. En vriendelijk personeel, ook niet onbelangrijk!
Geplaatst door op 2 okt. 2018 19:22
2 van de 2
Dankzij de goede informatie op de website kon ik zien dat het vanmiddag op een bepaalde tijd niet druk was. Ik ging er snel met mijn meer dan een halve eeuw oude Volvo, een z.g Kattenrug, naar toe en was vrijwel meteen aan de beurt. De afgelopen week keek ik door een zwarte bril naar mijn auto en repareerde en stelde ik een en ander bij. Het openen van de afgesloten deur op het pleintje door de keurmeester gaf problemen en ik realiseerde dat ook deze auto van mij er eentje met een gebruiksaanwijzing is. De keurmeester bleef geduldig en bleek vanaf dat moment de auto door een bril te zien met dezelfde kleur als de auto, een witte. Hij legde alles in begrijpelijke taal en duidelijk uit en kon, gelukkig ook voor mijn portemonnee, constateren dat de auto voldoende in orde was om goedgekeurd te worden. Hoewel ik zijn leeftijd niet goed kon inschatten, had ik de indruk ook te maken te hebben met een ervaren monteur op leeftijd. Ik hoop dat hij te zijner tijd niet zo snel mogelijk met pensioen wil. Over 2 jaar wil ik met dat ding terugkomen.
Geplaatst door op 28 sep. 2018 21:43
2 van de 2
Altijd tevreden. Hier wordt je snel, goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Fijne en snelle service, alles duidelijk en overzichtelijk. Bedankt!
Geplaatst door op 28 sep. 2018 17:22
2 van de 2
Ik kom hier al meer dan 25 jaar met verschillende auto's.
Altijd keurig netjes geholpen!
Geplaatst door op 27 sep. 2018 14:41
2 van de 2
Vriendelijke behandeling door hetpersoneel en tijdens de keuring aangenaam koffie gedronken met andere deelnemers voor de apk keuring.
Geplaatst door op 26 sep. 2018 22:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1872 reviews
. (1865 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >