vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1618 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1618 reviews geplaatst waarvan 329 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Geweldig geholpen, precies volgens afspraak.
Ik ben zeeeeeeeer tevreden.
Geplaatst door op 20 okt. 2017 17:19
2 van de 2
Heel mooi bedrijf. Geweldig personeel van receptie tot werkplaats. Je voelt je als klant nog echt gewaardeerd. Zeker een aanrader.
Geplaatst door op 18 okt. 2017 17:40
2 van de 2
Gezellig uitje, je hoeft niet lang te wachten en vriendelijk personeel
Geplaatst door op 18 okt. 2017 13:30
2 van de 2
Je kunt hier vrijwel altijd terecht en wordt snel en vakkundig geholpen. Met of zonder afspraak. Goed advies indien nodig en geen gezeur over dingen die "bijna" aan vervanging toe zijn.
Geplaatst door op 18 okt. 2017 9:52
2 van de 2
Je word goed geholpen enen heel mooi bedrijf
Helle mooie spullen
Geplaatst door op 16 okt. 2017 9:30
2 van de 2
Je word goed geholpen enen heel mooi bedrijf
Helle mooie spullen
Geplaatst door op 16 okt. 2017 9:30
2 van de 2
Fijn om een afspraak te plannen, dat gaat gemakkelijk. Vriendelijk personeel en korte wachttijd. Als vrouw voel ik me in een garage nooit erg prettig, hier wel!
Geplaatst door op 13 okt. 2017 19:45
2 van de 2
Vriendelijk personeel,mooie schone werkplaats.Ook zonder afspraak redelijk snel aan de beurt.Onder het genot van een gratis kopje koffie even wachten in de prima wachtruimte met overzicht op de werkplaats.Tot volgend jaar dus.
Geplaatst door op 6 okt. 2017 17:20
2 van de 2
De snelle, klantvriendelijke service is erg fijn. Daarnaast is er een goede WiFi verbinding in de wachtruimte, waardoor ik kon werken tijdens het wachten. Ideaal dus!
Geplaatst door op 6 okt. 2017 11:47
2 van de 2
Superfijn weer geholpen, zelfs laat in de middag! Gedegen keuring, zonder onnodig gedoe. Helemaal top dus!
Geplaatst door op 5 okt. 2017 22:59

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1618 reviews
. (1613 positiefen5 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >