vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1690 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1690 reviews geplaatst waarvan 336 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Afspraak gemaakt en snel geholpen
Geplaatst door op 8 feb. 2018 17:17
2 van de 2
Erg snel en erg vriendelijk
Geplaatst door op 2 feb. 2018 15:42
2 van de 2
Makkelijk afspraken maken via de site. Geen wachttijd daardoor. Vriendelijk en vakkundig geholpen: top!
Geplaatst door op 1 feb. 2018 13:28
2 van de 2
Het is een fijn en onafhankelijk bedrijf. Niet uit om je een hak te zetten. Er vriendelijk en fijne manier van benadering als hij niet goedgekeurd is. Geven je de informatie die je vraagt en helpen je een handje met een passende garage in de beurt te vinden een kleine reparatie te laten doen, zonder overdreven prijzen.
Gewoon goed en een aanrader voor andere

mijn apk was op 23-1-2018 en ik lees in de voorwaarde dat deze actie zou sluiten op 31-dec-2017
maar ik heb als nog dit leuke kaartje gekregen na de verval datum. Dus hoop wel dat hij stiekem mee geteld word. :)
Geplaatst door op 28 jan. 2018 21:35
2 van de 2
Heb een afspraak gemaakt en ben zeer fijn geholpen.
Geplaatst door op 26 jan. 2018 18:16
2 van de 2
Heb een afspraak gemaakt en ben zeer fijn geholpen.
Geplaatst door op 26 jan. 2018 18:15
2 van de 2
PRIMA GEHOLPEN AL MEERDERE JAREN EN GA ECHT NIET NAAR EEN ANDER. Ga zo door, wij zijn heel tevreden. tot het volgende jaar, en ik zal zeker andere mensen naar Uw garage sturen.
Geplaatst door op 24 jan. 2018 17:40
2 van de 2
Snel en vakkundig. Prima service
Geplaatst door op 23 jan. 2018 14:13
2 van de 2
Perfecte behandeling alles keurig verwerkt,ook de herkeuring snel en accuraat afgewerkt.
Wat mij betrefd zoals ik het zeg, 1000 PRO.
Ga zo door
Geplaatst door op 18 jan. 2018 11:04
2 van de 2
Makkelijk online een afspraak gemaakt, exact op tijd goed nagekeken en zorgvuldig gesprek naderhand.
Snel en vakkundig !
Geplaatst door op 16 jan. 2018 13:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1690 reviews
. (1685 positiefen5 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >