vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1828 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1828 reviews geplaatst waarvan 357 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Snelle service, vriendelijke medewerkers, lege ruitenspoeiervloeistof werd gratis gevuld
Geplaatst door op 27 jul. 2018 13:46
2 van de 2
betrouwbaar...goede service...betaalbaar....vriendelijk....goed advies indien nodig....dus blijf hier laten keuren.
Geplaatst door op 27 jul. 2018 11:19
2 van de 2
Een adres waar ik al jaren kom en het gewoon weg altijd goed geregeld is
Vriendelijke werknemers en snelle service
en qau planning altijd kijken voor een oplossing
Geplaatst door op 25 jul. 2018 23:10
2 van de 2
Keurmeester was niet erg aardig.
Geplaatst door op 25 jul. 2018 11:17
2 van de 2
kom hier al jaren. snelle service. vriendelijk personeel
Geplaatst door op 24 jul. 2018 17:06
2 van de 2
Perfect zoals altijd
Geplaatst door op 24 jul. 2018 14:27
1 van de 2
Staat duidelijk op de site dat het max driekwartier kan duren na driekwartier komt er ene monteur mij vertellen dat mijn auto is gekeurd maar dat ik 90min nog kan wachten want er is een steekproef en de keuringmeesfer van de desbetreffende instantie mag er ander half uur over doen om ter plekke te komen .ik heb ze uitgelegd dat ik wat andere afspraken hen staan en dat dit niet op de site staat en dat ik weg wilde gaan en de monteur liep brutaal weg met
Mijn sleutels waarna ik keer op keer mijn sleutels hen gevraagt maar hij wou niet meer dan mijn auto deuren openmaken.ik vind dit echt niet normaal hoe ze met
Je omgaan daar en zal dan ook nooit meer hierheen komen terwijl ik veel vaker hier ben geweest maar wat ik dit keer heb meegemaakt is niet te beschrijven.gelukkig heb ik me wel kunnen beheersen maar ik stond wel 4/5uur later pas met mijn auto op de weg.wat een ellende nooit meer dus ze konden ook geen korting geven of mij tegemoet komen nou dat is dus voldoende voor mij om abeele nooit
Meer te adviseren aan een ander
Geplaatst door op 23 jul. 2018 16:44
2 van de 2
Snel geholpen met de apk. Afkeurpunten duidelijk met uitleg.
Zelfde dag goedkeur na reparatie van de afkeurpunten.
Nooit lange wachttijden en vriendelijke mensen die meedenken.
Geplaatst door op 23 jul. 2018 10:03
2 van de 2
Helder duidelijk. Vriendelijk personeel. Wachtruimte prettig ingericht. Je kan duidelijk de voortgang van de keuring zien. Kortom; helemaal tevreden. Hier snapt men wat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is!
Geplaatst door op 21 jul. 2018 12:46
2 van de 2
Ik had de pech dat er een zieke was, waardoor mijn afspraak niet helemaal volgens planning liep.
Maar heeft niet veel langer geduurd, dus wel tevreden over de gang van zaken daar.
Geplaatst door op 21 jul. 2018 11:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1828 reviews
. (1821 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >