vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1908 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1908 reviews geplaatst waarvan 373 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Heel vriendelijk geholpen zowel aan receptie als in werkplaats. Je kan de keuring bijwonen en overleggen, dat is fijn.
Geplaatst door op 1 nov. 2018 16:40
2 van de 2
Netjes behandeld ook op afspraak geen lange wachtijd vriendelijk perseneel we komen zeker al zes keer
Geplaatst door op 30 okt. 2018 16:57
2 van de 2
Goede service en vriendelijk personeel. Fijn dat je koffie/thee kunt drinken en dat je zowel op afspraak als zonder afspraak terecht kunt.
Geplaatst door op 30 okt. 2018 15:03
2 van de 2
Goede website en feedback, just on time, goede organisatie met keurige apparatuur en vriendelijke mensen.
Inspectie zonder willekeur! Een veilig gevoel als je auto is af- of goedgekeurd!
Geplaatst door op 30 okt. 2018 9:22
2 van de 2
Prima bedrijf vriendelijk personeel op afspraak gekeurd geen wachtijd lekker bakje koffie gratis top bedrijf komt er al 10jaar geen klachten
Geplaatst door op 29 okt. 2018 14:46
2 van de 2
Goed bedrijf precies op afspraak prima personeel bij Van Abeelen Hilvarenbeek
Geplaatst door op 29 okt. 2018 14:40
2 van de 2
Geweldige service!!! Helemaal top.
Geplaatst door op 26 okt. 2018 17:43
2 van de 2
Eerlijk en vakkundig gekeurd door vakmensen. En altijd zeer prettig de service aan de balie.
Geplaatst door op 25 okt. 2018 20:44
2 van de 2
Snel en vriendelijke service. Het fijne aan van Abeelen is dat ze erg betrouwbaar zijn betreft de APK keuringen. Daarom bezoek ik jullie ieder jaar!
Geplaatst door op 25 okt. 2018 14:52
2 van de 2
Gewoon handig snel efficiënt accuuraat. Vriendelijk dus T O P
Geplaatst door op 25 okt. 2018 9:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1908 reviews
. (1901 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >