vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1828 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1828 reviews geplaatst waarvan 357 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ook voor een vrouw een prettige omgeving....!
Geplaatst door op 15 jul. 2018 17:33
2 van de 2
Zeer tevreden, tijd klopte en fijne wachtruimte met koffie. Na reparatie snelle keuring tussendoor. Dik tevreden.
Geplaatst door op 15 jul. 2018 10:36
2 van de 2
voor het eerst gereserveerd en dat werkt prima. Erg vriendelijke en goede adviezen.
Geplaatst door op 14 jul. 2018 11:25
2 van de 2
Zeer vakkundig, opvoorhand goed per mail de info gekregen. ook ter plekke e.e.a. goed uitgelegd.
Er kwam een controle, deze was goed verlopen, met nog wat tips erbij, zeer teverden weer vertrokken....! Tot de volgende keuring & Bedankt voor de service.
Geplaatst door op 12 jul. 2018 17:48
2 van de 2
Vriendelijke ontvangst aan de balie, vlotte werkwijze (zelfs zonder reservering) professionele vakkundige werkhouding, Vandaar dat ik hier al jaren mijn APK laat doen.
Geplaatst door op 10 jul. 2018 18:11
2 van de 2
Snel, vriendelijk en vakkundig.
Geplaatst door op 10 jul. 2018 15:23
2 van de 2
Zoals elk jaar weer mijn auto hier laten keuren, omdat ik er alle vertrouwen in heb dat als mijn auto door Van Abeelen Keuringen BV is nagekeken, dat ik weer veilig de weg op kan!
Geplaatst door op 9 jul. 2018 16:39
2 van de 2
Klantvriendelijke behandeling en vakkundige keuring!
Geplaatst door op 8 jul. 2018 9:35
2 van de 2
Ik ben keurig ontvangen door de receptioniste. Ze was erg aardig, ook voor de twee kindjes die ik bij mij had. Ze werden verwend met kleurpotloden en voldoende papier. Dat verkortte de wachttijd.
Keuring verliep erg snel door zeer vriendelijk personeel.
Ondanks de afkeuring van mijn auto (claxon werkte niet) heb ik een prettig gevoel overgehouden aan het bezoek aan APK Keurstation Van Abeelen.
Geplaatst door op 7 jul. 2018 19:36
2 van de 2
Mooi op afspraak dus zo weer op pad.
Geplaatst door op 6 jul. 2018 16:05

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1828 reviews
. (1821 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >