vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1828 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1828 reviews geplaatst waarvan 357 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik kom hier elk jaar en ik wordt hier goed geholpen. Ze zijn eerlijk en geven ook wel eens een tip mee. Ook nemen ze tijd om eventuele vragen te beantwoorden.
Geplaatst door op 14 mei 2018 15:28
2 van de 2
Mocht bij de keuring bij zijn en wat mankementen zelf verhelpen.
De verbeterpunten werden netjes toegelicht.
Geplaatst door op 11 mei 2018 20:19
2 van de 2
top garage! eerlijke apk zonder afspraak
Geplaatst door op 11 mei 2018 13:49
2 van de 2
Mijn broers komen er vaak daarom ga ik daar ook heen
Leuke mensen en heel vriendelijk vragen ook altijd na mijn
Broers ook zijn ook geschrokken dat mijn broertje was overleden die
Kwam er veel super garage
Geplaatst door op 11 mei 2018 11:38
2 van de 2
Omdat ik door ongeval moeilijk ter been ben had ik vooraf gevraagd toch een tijdstip-gebonden afspraak te kunnen maken. Was geen probleem: 13.00 uur aanwezig, werd direct geholpen en stond 13.30 uur weer buiten met een (goed-)gekeurde auto. Dat noem ik nu topservice. Gezellig ingerichte wachtruimte, lekker koffie.
Geplaatst door op 8 mei 2018 21:37
2 van de 2
zonder afspraak kun je terecht, betrouwbaar!. goede service en vriendelijke receptioniste en overig personeel
Geplaatst door op 8 mei 2018 10:34
2 van de 2
Zeer vriendelijke ontvangst! Lekkere koffie, (vrouwvriendelijke) tijdschriften, aangenaam verpozen in het parkje. Na de keuring wordt de sleutel bij je gebracht, kortom je voelt je "gast".
Geplaatst door op 8 mei 2018 8:54
2 van de 2
Ik kom hier al jaren met 5 auto's.
Dat blijf ik ook doen!
Wederom prima geholpen!!
Geplaatst door op 7 mei 2018 18:43
2 van de 2
In Belgie en Spanje is het gewoon naar een onafhankelijk keuringsstation te moeten gaan , eindelijk was dat voor mij nu ook mogelijk in Nederland en na een klein uur was de keuring gedaan, en ik had eigenlijk een afkeuring voor de achterbanden gedacht en had ze al willen wisselen maar die waren nog ok, de vraag over stadslicht kleur en of dat led kon zijn : geen probleem wat er in zit als je maar aan het wattage denkt , bij de garage waar ik voorheen naar toe ging was het led eruit en de standaard 5w erin en uiteraard klein geld verdient voor de garage want die meldde mij dat het niet mocht, maar het mag wel.
Ik ben zeer blij met deze eigenlijk Europese eenwording om onafhankelijk te keuren en klaar terwijl u wacht. Zelfs bij een mogelijke probleem kan je binnen 7 werkdagen terugkomen , een herkeuring is dan gratis.

Jan en compaan Lucky
Geplaatst door op 4 mei 2018 21:32
2 van de 2
van begin tot einde geweldig tevreden TOP mensen.
Geplaatst door op 2 mei 2018 22:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1828 reviews
. (1821 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >