vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1746 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1746 reviews geplaatst waarvan 341 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Makkelijk online een afspraak gemaakt, exact op tijd goed nagekeken en zorgvuldig gesprek naderhand.
Snel en vakkundig !
Geplaatst door op 16 jan. 2018 13:23
2 van de 2
Echt super! Ideaal apk-station!
Geplaatst door op 15 jan. 2018 1:18
2 van de 2
Ben naar tevreden geholpen. Prima service top.
Geplaatst door op 11 jan. 2018 12:23
2 van de 2
Er moest voor goedkeuring iets kleins herstelt worden. Dit werd uit eigen beweging en zonder extra kosten gedaan zodat ik niet voor een herkeuring hoefde te komen. Dat noem ik nou service!!
Geplaatst door op 10 jan. 2018 15:25
2 van de 2
Omdat de keuring op korte termijn moest gebeuren bij Van Abeelen terecht gekomen. Via de website eenvoudig en snel een afspraak kunnen maken voor onze Volvo.
Vandaag is de auto gekeurd en alles perfect verlopen. Vriendelijk ontvangen door de dame aan de receptie en een leenfiets meegekregen om even een boodschap te doen. Keurig netjes binnen afgesproken tijd alles helemaal in orde.
Kortom goede prijs-kwaliteit, efficiënt en klantvriendelijk, waar vind je dit nog tegenwoordig.
Helemaal top!
Geplaatst door op 9 jan. 2018 16:14
2 van de 2
Makkelijk online afspraak plannen, tijden kloppen , nette wachtruimte, vriendelijk personeel, duidelijk systeem tijdens het wachten.
Geplaatst door op 8 jan. 2018 11:13
2 van de 2
Netjes behanded. En. Vlote. Afhandeling
Geplaatst door op 5 jan. 2018 13:28
2 van de 2
Topservice! Al jaren vaste klant! Een eerlijk en onafhankelijk keuringsstation.
Geplaatst door op 3 jan. 2018 17:18
2 van de 2
Prima service. Vriendelijk personeel en een mooi en schoon bedrijf.
Geplaatst door op 3 jan. 2018 13:29
2 van de 2
ik kom er al vanaf ik auto rijd echt een top bedrijf en super netjes allemaal tenminste een bedrijf waar je geen afspraak hoeft te maken aankomen keuren en weer weg zo zit je tenminste niet zonder auto ik hoop daar nog jaren met alle plezier te mogen komen thanks voor de fijne jaren die ik al ben geweest tot volgend jaar
Geplaatst door op 29 dec. 2017 20:10

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1746 reviews
. (1741 positiefen5 negatief

Garagehouder

< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >