vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1907 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1907 reviews geplaatst waarvan 373 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Snel geholpen met de apk. Afkeurpunten duidelijk met uitleg.
Zelfde dag goedkeur na reparatie van de afkeurpunten.
Nooit lange wachttijden en vriendelijke mensen die meedenken.
Geplaatst door op 23 jul. 2018 10:03
2 van de 2
Helder duidelijk. Vriendelijk personeel. Wachtruimte prettig ingericht. Je kan duidelijk de voortgang van de keuring zien. Kortom; helemaal tevreden. Hier snapt men wat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is!
Geplaatst door op 21 jul. 2018 12:46
2 van de 2
Ik had de pech dat er een zieke was, waardoor mijn afspraak niet helemaal volgens planning liep.
Maar heeft niet veel langer geduurd, dus wel tevreden over de gang van zaken daar.
Geplaatst door op 21 jul. 2018 11:42
2 van de 2
Ook voor een vrouw een prettige omgeving....!
Geplaatst door op 15 jul. 2018 17:33
2 van de 2
Zeer tevreden, tijd klopte en fijne wachtruimte met koffie. Na reparatie snelle keuring tussendoor. Dik tevreden.
Geplaatst door op 15 jul. 2018 10:36
2 van de 2
voor het eerst gereserveerd en dat werkt prima. Erg vriendelijke en goede adviezen.
Geplaatst door op 14 jul. 2018 11:25
2 van de 2
Zeer vakkundig, opvoorhand goed per mail de info gekregen. ook ter plekke e.e.a. goed uitgelegd.
Er kwam een controle, deze was goed verlopen, met nog wat tips erbij, zeer teverden weer vertrokken....! Tot de volgende keuring & Bedankt voor de service.
Geplaatst door op 12 jul. 2018 17:48
2 van de 2
Vriendelijke ontvangst aan de balie, vlotte werkwijze (zelfs zonder reservering) professionele vakkundige werkhouding, Vandaar dat ik hier al jaren mijn APK laat doen.
Geplaatst door op 10 jul. 2018 18:11
2 van de 2
Snel, vriendelijk en vakkundig.
Geplaatst door op 10 jul. 2018 15:23
2 van de 2
Zoals elk jaar weer mijn auto hier laten keuren, omdat ik er alle vertrouwen in heb dat als mijn auto door Van Abeelen Keuringen BV is nagekeken, dat ik weer veilig de weg op kan!
Geplaatst door op 9 jul. 2018 16:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1907 reviews
. (1900 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >