vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Sprang-Capelle

Van Abeelen onafhankelijke APK Sprang-Capelle

2006 reviews geplaatst waarvan 342 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Goede uitleg gekregen..en netjes envriendelijk geholpen.
Ps en de koffie was lekker
Geplaatst door op 17 apr. 2024 10:31
5 5
prima eerlijke garage
Geplaatst door op 10 apr. 2024 7:19
5 5
Kom er 2x per jaar met een auto.
Keuren altijd eerlijk en netjes en zijn zeer vriendelijk.
Leggen goed uit bij afkeur wat er mis is.
Geplaatst door op 22 mrt. 2024 9:06
5 5
Goede service, APK verliep vlot.
Geplaatst door op 12 mrt. 2024 12:42
5 5
Eerlijke APK, ze hoeven geen geld te verdienen op onderdelen, dus geen flauwekul/oplichterij, als er een lampje kapot is wordt dat vervangen tegen een heel schappelijke prijs. Kortom top!!
Geplaatst door op 11 mrt. 2024 15:55
5 5
Fijne garage voor de APK. Vriendelijke ontvangst en gezellige wachtruimte met een lekker bakje koffie.
Geplaatst door op 27 feb. 2024 15:03
5 5
Van Abeelen plaatst alleen positieve reviews op hun website en google terwijl dit niet klopt. Mijn auto was bij van Abeelen 2x afgekeurd ivm te grote remverschil, maar bij een andere garage was het wel goedgekeurd. Het is zo wel makkelijk geld verdienen voor van Abeelen. Ik was het niet met de beslissing van de keuring eens en wilde een klacht indienen. Ik mocht in gesprek met de keuringsmeester, maar die nam mij totaal niet serieus. De eerste keer dat ik mijn auto liet keuren zei de desbetreffende keuringsmeester dat er een remverschil van 35% linksachter was. Dit heb ik laten verhelpen. Bij de herkeuring zei de desbetreffende keuringsmeester dat er een remverschil van 45% rechtsachter was. Dus ik ging terug naar mijn automonteur, die heeft niets aan de auto gegaan maar heeft de auto meteen opnieuw laten keuren en wat blijkt: een remverschil van 116%. Dat is binnen de norm. De auto was meteen goedgekeurd. Maar goed, de keuringsmeester bleef bij zijn standpunt en heel kortzichtig 3x hetzelfde herhalen terwijl het gewoon niet klopte. En wat wel slim was van Van Abeelen is dat ze remverschillen niet op de keuringsrapporten te zetten. Daar staat gewoon te groot remverschil. Niet links of achter of hoeveel. Dus het is mijn woord tegen die van hun. Hebben ze zich mooi ingedekt. Om een klacht in te dienen, moet je dat meteen na de keuring, wanneer je daar nog staat, doen. Als je al bij een andere garage bent geweest en de keuring niet blijkt te kloppen ben je te laat. Wat dat aangaat hebben ze zichzelf gewoon heel goed ingedekt die slimmerikken. Ze hebben niks met mijn klacht gedaan, mijn klacht gebagatelliseerd, dat vind ik echt niet netjes. Ik ga er in ieder geval nooit meer naartoe.
Geplaatst door op 26 feb. 2024 3:58
Reactie van autobedrijf: Dank voor de moeite die u heeft genomen om een review achter te laten, echter zitten er wel een aantal onwaarheden in uw betoog die ik graag recht wil zetten: - wij hebben géén invloed op de reviews op Google; - wij hebben géén financieel of enig ander voordeel bij het afkeuren van een auto; - als de gekalibreerde remmenbank een té groot remverschil aangeeft, dan mag de keurmeester de auto niet goedkeuren, ook als wordt verteld dat ergens anders een kleiner remverschil werd gemeten. - als de remmenbank niet goed zou zijn, dan zouden alle auto's afgekeurd worden op remverschil, maar dat gebeurd zelden. - u kunt altijd een klacht indienen bij ons. Een 'herkeuring in beroep' aanvragen bij de RDW, kan echter alleen direct na de keuring. Dit zijn de regels van de RDW, niet van ons. - als we het keuringsresultaat niet aanpassen op uw verzoek, wil dit niet zeggen dat we u niet serieus nemen, maar alleen dat we daartoe niet gemachtigd zijn omdat het gemeten remverschil nu eenmaal te groot is. We snappen dat u teleurgesteld bent dat uw auto nog niet aan de eisen voldeed bij de herkeuring; wij hadden het ook liever anders gezien. We vinden het wel jammer dat u dat ons aanrekent, terwijl wij ons werk zoals voorgeschreven uitvoeren.
5 5
Snelle onafhankelijke keuring. Natuurlijk heeft je auto onderhoud nodig. Wat ik zelf belangrijk vind is dat een monteur, of keurmeester in een schone omgeving kan werken. Daarom zorg ik er voor dat het voertuig van binnen en van buiten schoon is wanneer er werkzaamheden aan de auto moeten gebeuren
Geplaatst door op 20 feb. 2024 15:16
5 5
Ik ga nergens anders heen voor mijn apk keuring. Vorig jaar ergens anders geweest en niet tevreden. Dit jaar weer zoals altijd bij Abeelen en een fijne ervaring gehad. Eerlijk, betrouwbaar en snel
Geplaatst door op 13 feb. 2024 16:06
5 5
Op afspraak werd op de juiste tijd gestart, snel gekeurd en afgemeld. Deze keer geen rep. of aanbevelings adviezen. Maar in voorkomende gevallen wordt kundig en gericht advies gegeven, zeer prettige medewerkers en goede koffie al moet je die snel opdrinken.
Geplaatst door op 8 feb. 2024 11:37

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 2006 reviews
. (2001 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >