vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Sprang-Capelle

Van Abeelen onafhankelijke APK Sprang-Capelle


SCORE UIT 1239 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1239 reviews geplaatst waarvan 216 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Kom al meerdere jaren, altijd vriendelijk en snel geholpen. Het keuren gaat ook reuzesnel. Perfect is ook dat je aandachtspunten mee krijgt waar de auto de volgende keer wellicht op afgekeurd kan worden. Prima service! Tot binnenkort met de Scirocco van m'n zoon!
Geplaatst door op 18 okt. 2017 17:00
2 van de 2
Altijd vriendelijk, eerlijk en snel. Kan het zeker iedereen aanbevelen
Geplaatst door op 17 okt. 2017 9:50
2 van de 2
Al sinds jaar en dag het keuringsstation van mijn auto. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ook onze kinderen (3) komen hier met hun auto's voor de keuringen.
Geplaatst door op 10 okt. 2017 12:27
2 van de 2
Kom zeker terug. Snel, vriendelijk en onafhankelijk. Je weet precies waar je aan toe bent.
Geplaatst door op 3 okt. 2017 10:16
2 van de 2
Vriendelijke ontvangst, goede service en gratis koffie
Vlotte afhandeling van de keuring
Geplaatst door op 2 okt. 2017 20:55
2 van de 2
Je kan hier zonder afspraak binnen lopen en wordt snel geholpen.
Tijdens het wachten kan je lekker een bakje koffie doen en als je wil mag je ook mee kijken met de keuring wat ik persoonlijk erg prettig vind. Personeel erg vriendelijk
Geplaatst door op 28 sep. 2017 9:51
2 van de 2
zonder afspraak super snel geholpen , vriendelijk personeel, vakkundig, en eerlijk, en er staat altijd een lekker kopje koffie voor je klaar.
Geplaatst door op 25 sep. 2017 16:58
2 van de 2
Snel en betrouwbaar , personeel vriendelijk
Geplaatst door op 5 sep. 2017 13:02
2 van de 2
Afspraak gemaakt voor de APK. Dus snel aan de beurt. Kleine reparaties zoals verlichting word ter plekke opgelost zodat je niet voor een herkeuring terug hoeft te komen. Vriendelijk personeel.
Geplaatst door op 31 aug. 2017 14:39
2 van de 2
Een week geleden afspraak gemaakt voor apk en alles netjes en snel doorlopen op de site.
Dankzij de goede koppeling met Google stond het meteen juist in mijn agenda.
Op de dag zelf mijn vrouw erheen gestuurt die ruim optijd er was, geen probleem sleutels afgegeven en wachten maar.
Ze keuring was zo snel dat ze enkele minuten na de officiële tijd al klaar was.
2 lampjes werden vervangen en de rest was perfect.
Fijn zulke onafhankelijk apk garage die niet vanalles verzint voor extra geld, ik raad ze aan.
Geplaatst door op 30 aug. 2017 13:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1239 reviews
. (1237 positiefen2 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >