vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Tongeren Auto's

Van Tongeren Auto's - Honselersdijk

55 reviews geplaatst waarvan 10 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Top garage staan direct voor je klaar ook zonder afspraak en denken altijd met je mee ook qua kosten
Geplaatst door op 31 jul. 2014 13:35
2 van de 2
Zijn weer superblij. Goede auto en helemaal puik in orde. Goede garage, vriendelijke mensen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Op naar de volgende 15 jaar!!!!
Geplaatst door op 17 jul. 2014 22:24
2 van de 2
van Tongeren is een prima garage! De juiste analyse bij reparaties en een prima reparatietarief. Daar kunnen veel merkgarages nog wat van leren. En niet elk uur en elk advies kost geld. Kortom Van Tongeren stopt niet met service buiten de garagedeur. Ik geef Van Tongeren een dikke 10. Ton Olijve
Geplaatst door op 5 jul. 2014 8:37
2 van de 2
Grote beurt + apk gehad.
Bedankt weer voor de goede service, meedenken en de leenauto. Super!
Geplaatst door op 3 jul. 2014 10:33
Reactie van autobedrijf: is bij ons nog steeds normaal, bedankt team van Tongeren Auto's
2 van de 2
Johan weer bedankt rijd toppie grote beurt apk keuring nieuwe accu nieuwe ruitenwissers leen auto voor een dag meegekregen en de rekening viel mij reuze mee was altijd gewend aan 1200 a 1300 Euro zonder leen auto nu al in 459 Euro in de btw klasse je heb er een vaste klant bij geen woorden maar daden
Geplaatst door op 1 jul. 2014 22:15
Reactie van autobedrijf: Graag gedaan wij doen niets meer dan nodig, voor u en uw auto, tot ziens !
2 van de 2
Klantvriendelijk bedrijf.
Geplaatst door op 13 jun. 2014 11:55
2 van de 2
Super service tegen een scherpe prijs.
Mijn zwaar schakelende en rammelende auto na reparatie binnen een dag weer als nieuw. Vakkennis en klantvriendelijkheid zijn hier vanzelfsprekend.
Geplaatst door op 13 jun. 2014 9:45
Reactie van autobedrijf: Ja dat is bij ons vanzelfsprekend daar krijgen we en houden we vriendelijke klanten van. Bedankt Perry Lehman !
2 van de 2
Dit is echt een vakgarage waarbij de klant centraal staat! Er wordt altijd meegedacht naar een praktische, vakbekwame en betaalbare oplossing. Kortom een aanrader voor iedereen.
Geplaatst door op 24 apr. 2014 19:42
Reactie van autobedrijf: Bedankt Michel als wij stoppen met meedenken rijden er vast veel minder auto's in het Westland en omstreken !
2 van de 2
Mijn airco deed niets meer met een half uurtje weer heerlijke koude lucht. Goede service met een prettige sfeer
Geplaatst door op 8 apr. 2014 16:20
2 van de 2
Ik kwam met de auto van mijn zoon die een probleem had maar geen tijd om naar de garage te gaan en ik wel.
Ik ging er mee naar van Tongeren die mij direct hielp en vakkundig het probleem oploste
Goede service met een goede prijsverhouding
Geplaatst door op 26 mrt. 2014 10:11

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 55 reviews
. (55 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 >