vergelijk, kies en maak een afspraak
VelgenWereld

VelgenWereld - Barendrecht

44 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik heb mijn bezoek aan Velgenwereld als zeer prettig ervaren. Als leek op het gebied van banden werd ik erg goed geïnformeerd over de mogelijkheden en prijzen van de verschillende banden. Dit maakte de keuze prettig en bewuster. Geen vervelende verkooppraatjes maar een eerlijk advies. De banden waren zeer snel binnen en een afspraak was al snel gemaakt. Een kop koffie, boekje erbij en alles was zo geregeld. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Geplaatst door op 26 jun. 2017 13:19
5 5
Vorige keer geweest voor airco service wat zeer goed was bevallen. Snel geholpen en info dat het systeem in de gaten gehouden moest worden i.v.m. vermoedelijke lek. De monteur kon deze zo even niet vienden na test. Afgelopen vrijdag weer geweest. Ruim een uur moeten wachten terwijl er plek vrij was. De monteur heeft met de verfrisser de hele binnenruimte vet gemaakt, de dopjes van de vulopeningen niet terug gezet. Naar mijn idee geen lektest gedaan. Na mijn vraag of het systeem niet ergens lek was, bijna 300gm bijgevuld na 18 maanden, was het antwoord dat dit bij een c1 (2010) niet ongewoon was.
Na wat googlen is dit niet normaal. Volgende week maar naar een echt bedrijf gaan. Wat is de kwaliteit hier achteruit gegaan. Jammer.
Geplaatst door op 17 jun. 2017 19:08
5 5
Ik was al eerder met een auto ( heb 2 auto's) voor de airco-servicebeurt , maar zaterdag 20-05-2017 is er iets niet goed gegaan , ik heb de auto gebracht voor de airco-servicebeurt en heb boven in de koffieruimte gewacht , na de beurt kwam ik erachter dat om mijn motorkap te openen aan de grill is gepakt en deze is kapot getrokken , ik ben gelijk terug gegaan om dit te melden en de betreffende monteur werd erbij gehaald maar ontkende alles , ik heb gevraagd of er camerabeelden zijn want er hangen overal camera's en dit zou worden nagekeken en u raad het al , er zijn helaas geen beelden . Ik weet zeker dat de grill daar kapot is getrokken om de motorkap te openen en ik ben er van overtuigd dat dit niet opzettelijk is gebeurd maar beken het dan en los het op . IK KOM ER NU NOOIT MEER EN IK HEB VEEL KENNISSEN DIE IK HET NU AFRAAD OM DAAR NOG TE KOMEN MET MIJN ERVARING !!!!!!!!
Geplaatst door op 1 jun. 2017 21:09
5 5
ik kwam om 16:30 naar het filiaal om 2 nieuwe zomerbanden te plaatsen om 2 losse wielen, complimenten dat dit nog kon.
Verzoek om meteen de 4 winterbanden te vervangen onder de auto voor de zojuist geplaatste nieuwe zomerbanden. Zie ik later op de rekening dat ze ruim € 20,- voor in rekening gebracht hebben.
Dat hier het volle pond gerekend voor wordt is dubbelop!
Geplaatst door op 5 apr. 2017 10:21
5 5
Op 26.09.16 de condensor van de airco laten vervangen. Prima service tegen een zeer concurrerende prijs. Ook een probleem met de verlichting werd snel en zeer coulant opgelost.
Geplaatst door op 24 okt. 2016 13:04
5 5
Zeer goede service en vaste prijs voor de 2 keer geweest complimenten vriendelijk personeel 301
Geplaatst door op 26 jul. 2016 16:21
5 5
Vandaag 10-02-2016 gebeld voor airco beurt en ik kon meteen langs komen.
Vriendelijk te woord gestaan zowel door de receptie als de monteur die alles uitlegde
Met moderne aperatuur word de Airco in stappen leeg gehaald, vacumeren en gevuld.
Heb meteen het reinigen ook laten doen
Koffie terwijl je wacht, de autostoel word netjes afgedekt, kortom een topzaak en voor herhaling vatbaar!
Dank mannen, de complimenten.
Nu het bedrag nog terug winnen :)
Geplaatst door op 10 feb. 2016 21:11
5 5
voor d eerste keer met mijn bmw e60 voor achterbanden,1 prima personeel ook achter de balie hele aardige medewerker dito in de garage kant goed matriaal goede afwikkeling met talles prijs prima
dik te vreden kom weer terug daar klasse zaak
Geplaatst door op 23 jan. 2016 11:38
5 5
Maandag gemaild over een nieuwe set 18" KT met continental winterbanden en sensoren voor een Mercedes C W205. Woensdag per mail offerte ontvangen (duurde iets langer wegens topdrukte). Donderdag een afspraak gemaakt voor vrijdag half twaalf.
Naar Barendrecht gereden (230 Km) en bij aankomst om 11.30 uur ondanks de topdrukte direct aan de beurt. Eerst bij de balie gemeld waar we vriendelijke werden ontvangen en waar ons koffie werd aangeboden. Sleutels afgegeven en na het afdekken van de bekleding werd de auto naar binnen gereden. De velgenset stond al klaar en werd vakkundig en snel (tijdens ons bakje koffie in het zonnetje) gemonteerd door een zeer vriendelijke en behulpzame werknemer. De zomerbanden werden netjes in plastic verpakt en in de auto gelegd. Afgerekend en binnen 30 minuten weer onderweg terug.

Super geregeld. Zeer aan te bevelen.
Geplaatst door op 30 okt. 2015 14:51
5 5
Zag een set velgen op de syte staan die ik mooi vond en gebeld of ze die nog hadden hier kreeg ik als reactie op dat ze in voorraad waren. Ik 200 km rijden. Bij aankomst zijn ze op. Andere velgen uitgekozen en 3 uur wachten eindelijk naar huis.na een week zie ik dat er 1 begint te aftebladeren. Ik bellen en mailend contact zoeken wat heel moeizaam ging. Nog een keer erheen.
Wie ze eindelijk er naar kijken en met een spuitbusje het even bij werken,wat een giller.
Weer 2 uur later kon ik weer gaan.
Goede monteurs maar slecht beleid

Ga ik nooit meer heen.


Geplaatst door op 24 okt. 2015 14:56

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 44 reviews
. (41 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 >