vergelijk, kies en maak een afspraak

106 reviews geplaatst waarvan 5 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
perfecte service, perfecte afhandeling, perfect resultaat
Geplaatst door op 27 okt. 2017 11:48
2 van de 2
Perfecte service, perfecte afhandeling, perfect resuktaat.
Geplaatst door op 27 okt. 2017 11:39
2 van de 2
Prima service bij Verweij. De schade was sneller hersteld dan ik had verwacht.
Ik kom terug, als het nodig is.
Geplaatst door op 29 sep. 2017 9:59
2 van de 2
Ik ben al sinds 7 tot 8 jaar klant. Altijd vervelend om schade te hebben, maar op de een of andere manier maakt de "sevice en kwaliteit bij Verwey me altijd weer blij" Top kwaliteit en altijd afspraak nakomen.
Geplaatst door op 7 sep. 2017 21:16
2 van de 2
Nette service en duidelijke communicatie en schade netjes hersteld
Geplaatst door op 13 jul. 2017 20:57
2 van de 2
Altijd de hoogste kwaliteit! Helaas kom ik er af en toe;-) Maar deze garage is bijzonder goed; aardig personeel en de herstelwerkzaamheden zijn altijd van een hoog niveau. Ook is deze garage een officiële Tesla herstelgarage. Ik raad deze garage zeker aan!
Geplaatst door op 13 jul. 2017 19:25
2 van de 2
Prima service. Had geen vervangend vervoer nodig dus ben naar huis gebracht en 2 dagen later ook weer opgehaald. Schade is uitstekend hersteld.
Geplaatst door op 29 jun. 2017 18:04
2 van de 2
Wat is het personeel vriendelijk! De schade is keurig hersteld. Hier rijden we graag een stukje voor om. Deze garage gaan we zeker aanbevelen aan bekenden.
Geplaatst door op 29 apr. 2017 12:08
2 van de 2
Helemaal top! Zelfs op zaterdag kon ik mijn auto ophalen, gewassen, opgeladen (Tesla), keurige service en afhandeling met de verzekering. Tot de volgende deuk! ;)
Geplaatst door op 16 mrt. 2017 11:21
2 van de 2
Prima afgehandeld, netjes gerepareerd. Mooie leenauto.
Geplaatst door op 30 jan. 2017 21:52

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 106 reviews
. (105 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >