vergelijk, kies en maak een afspraak

Wij helpen u aan nieuwe klanten

  • Meer nieuwe en tevreden klanten
  • Promoot bij zoekende consumenten
  • Uitgebreid garageprofiel
  • Hoger in Google zoekresultaten

Abonnementen
en prijzen »

"Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Ook in de garagewereld merken we dat en daarom is Beste Garage voor ons het middel waarmee we de komende jaren onze klantrelaties willen verstevigen."

Garage Breugem, Bergschenhoek

"Als ik moet kiezen tussen Google Adwords en BesteGarage.nl dan kies ik BesteGarage.nl."

Verpalen Car Service, Krommenie

"In een krimpende en concurerende markt erg belangrijk om je te onderscheiden en je sterke punten onder de aandacht te brengen!"

Autobedrijf Swager, Rijssen

"Ervaringen van klanten helpen zowel het bedrijf als toekomstige klanten die opzoek zijn naar een goed reparatiebedrijf. BesteGarage is dan ook een prima initiatief!"

Möller Autoschade, Hillegersberg Schiebroek

"De website sprak ons al aan bij de genoemde autobedrijven. We waren daardoor ook enthousiast geworden dat ook de rubriek schadeherstellers werd toegevoegd. Voor de klant wordt alles nu veel zichtbaarder en ze kunnen nu ook zelf hun beoordeling over het desbetreffende bedrijf geven. Openheid van zaken voor de klant. Goed initiatief!"

Autoschade Hurkmans, Veghel

"Door Beste Garage krijgen mijn klanten een goed en objectief beeld van de kwaliteit van onze dienstverlening."

Autobedrijf Paternoster, Rotterdam

"Ik neem deel aan BesteGarage omdat ik denk dat we op deze manier beter vindbaar zijn via internet."

Autoschade Herstel HS, Veenoord

"Door deelname aan BesteGarage.nl geven wij te staan voor service, kwaliteit en garantie op onze produkten."

Autovink, Zaandam

"Ik ben erg blij met het resultaat wat Beste garage heeft. Extra aandacht voor de klant dat is wat we elke dag doen. Nu horen we het terug van onze klanten en dat bevestigd dat we gewaardeerd worden als Beste Garage."

Autobedrijf SARO, Beek en Donk

Even voorstellen BesteGarage.nl

Hoe vindt u een goed visrestaurant of een romantische hotelletje in Parijs? Door aanbevelingen van vrienden en familie en in steeds grotere mate via vergelijkingswebsites op internet. Dit is precies wat BesteGarage.nl consumenten biedt, maar dan op het gebied van auto onderhoud, reparatie, schadeherstel, banden, ruitschadeherstel en APK.

Maandelijks zoeken en vinden ruim 70.000 unieke bezoekers via ons platform een betrouwbaar autobedrijf. Lees meer

APK, onderhoud, reparatie, banden, schadebedrijven en glasservice

Wij denken vanuit de consument. Consumenten brengen hun auto naar een garage. Of dat nu een schadehersteller, ruitenspecialist of onderhoudsbedrijf is. Daarom noemen wij ieder bedrijf, dat aan auto’s sleutelt, een garage.

Beoordelingen zijn de basis

Klanten van BesteGarage.nl ontvangen van ons materiaal (flyers, spiegelhangers, posers) om consumenten te verleiden om een beoordeling achter te laten. De beste manier nog is dat u persoonlijk uw klanten vraagt om een beoordeleing achter te laten. 

Beoordeling in één vraag: Komt u de volgende keer terug?

Vaste klanten bestaan niet. Terugkomende klanten wel. Daarom meten wij klantperceptie. Wij stellen slechts één vraag: “komt u de volgende keer terug?”. Hoe meer mensen tevreden zijn hoe beter uw bedrijf is.

Onafhankelijk en transparant

Wij leveren al onze diensten op basis van onafhankelijkheid en transparantie. Garages kunnen geen plek kopen…. Wel verdienen. Ook verwijderen wij geen beoordelingen, tenzij na overleg met de beoordelaar blijkt dat een eventueel probleem is opgelost. Door uzelf goed te promoten (met uw profiel) en goed werk te verrichten (blijkend uit beoordelingen) komt uw bedrijf hoog in ons advies.

Garage promotie van 1 tot 15 kilometer

Wij helpen garages met hun promotie richting consumenten. U kiest zelf in welke afstand u gepromoot wordt. Standaard wordt u in 1 km rond uw bedrijf gepromoot. Garages met een abonnement promoten zichzelf in een afstand van 15 km. Het bereik van uw profiel is bij een abonnement dus vele malen groter.

Hogere Google ranking

De resultaten die Google vertoond bij zoekopdrachten zijn gebaseerd op de bronnen waar Google informatie over uw bedrijf vindt. BesteGarage.nl staat goed aangeschreven. Door uw vermelding komt u daarmee niet alleen hoger in de resultaten bij BesteGarage.nl, maar ook op Google.

BesteGarage.nl cijfer bij 3 beoordelingen

Wanneer uw bedrijf 3 of meer beoordelingen dan ontvangt u automatisch een BesteGarage.nl cijfer. Dit cijfer wordt berekend op basis van volledigheid van uw profiel en natuurlijk de beoordelingen.

Uw eigen garageprofiel

U bepaalt zelf wat er op uw profiel komt te staan. Zet hier bijvoorbeeld een korte omschrijving neer waar uw bedrijf voor staat en een aanbieding om consumenten te verleiden. Verder kunt u uw profiel verrijken met foto's, diensten, services en bij welke organisaties u verbonden bent.

Garage dashboard met statistieken

Iedere garage kan inloggen en zo zijn profiel bewerken en tevens bekijken hoe succesvol die is. U ziet hier welk cijfer u heeft en wat de conversie is naar potentiële klanten. Zo ziet u bijvoorbeeld hoe vaak consumenten uw profielpagina is bezocht, uw telefoonnummer is opgevraagd, u een e-mail hebben gestuurd en doorgeklikt hebben naar uw website.

Widget op uw eigen website

Autobedrijven hebben de mogelijkheid om hun BesteGarage.nl cijfer te presenteren op hun eigen website. Hiermee laat u aan uw eigen bezoekers zien wat anderen van u vinden. Als een consument op deze widget klikt dan komt die uit op uw garageprofiel van BesteGarage.nl. Dit is tevens goed voor uw algemene vindbaarheid online!

Hier met je rekening!

Als extra motivatie voor het beoordelen van uw garage maken consumenten kans op het terugbetalen van hun rekening. Één keer per maand trekken wij een nieuwe winnaar. Wordt u klant dan ontvangt u ook materiaal om deze campagne te communiceren. Dit zit in het Kickstartpakket.

Snel aan de slag: BesteGarage.nl Kickstartpakket

Als garage wilt u natuurlijk snel aan de slag en dat het zo min mogelijk tijd kost. Daarom ontvangt u als klant het Kickstartpakket. Dit pakket bevat praktische hulpmiddelen om snel aan de slag te gaan: spiegelhangers met uw eigen unieke code, posters, marketingmateriaal tips en trucs, etc.

Vragen, advies en ondersteuning

Heeft u vragen over alle voordelen van BesteGarage.nl of wilt u advies wat u wel of niet kunt doen om meer beoordelingen te krijgen? Wij zijn beschikbaar via de e-mail en telefoon. Wij beantwoorden alle vragen zo spoedig mogelijk en binnen één werkdag.