vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Communicatie is echt waardeloos. Reparatie duurde langer dan van tevoren beloofd. Dit is niet ernstig, maar als ik zelf bel hoe laat ik die dag de auto op kan komen halen kom ik er achter dat het pas een dag later kan.

Toen de auto eenmaal opgehaald kon worden, bleken de zelf geleverde delen niet gemonteerd te zijn. Ik verwachtte (mede omdat ik niets hoorde) dat de auto gewoon af zou zijn. Het commentaar van de receptionist was dat de delen niet zouden passen. Ik heb eieren voor m'n geld gekozen en de delen zelf gemonteerd (en bleken dus te passen). De zelf geleverde delen waren dan wel niet OEM, maar hebben een pasvorm die volstaat voor mijn eisen. Als zij mij hier over hadden gebeld, hadden ze mij misschien nog wel een OEM deel kunnen leveren.

De auto zou uitgelijnd worden omdat de schade zich boven het voorwiel bevond. de uitlijning werd mondeling toegezegd. De rekening is zo compact geformuleerd dat dit niet terug te vinden is.

Een lichtpuntje: spuitwerk is goed gedaan.

De frontoffice medewerker heeft mij na het lezen van deze recensie opgebeld. Hij bood in eerste instantie zijn excuses aan voor de gang van zaken en gaf toe dat sommige zaken anders hadden moeten lopen vanuit hun kant. Ze hebben ook gevraagd of zij nog iets konden betekenen, alleen had ik op dat moment zelf al alle gebreken verholpen.
Geplaatst door op 30 jan. 2016 17:12
5 5
Zeer tevreden over deze garage! Vriendelijke en vakkundige medewerkers en service staat hier duidelijk hoog in het vaandel! Mijn complimenten!
Geplaatst door op 21 jun. 2013 12:35

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief