vergelijk, kies en maak een afspraak

21 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

1 van de 2
De eigenaar dhr Kun is de grootste oplichter die er is.
Praatjes en van alles beloven en de zaak zeker vier keer van eigenaar laten veranderen om zo onder allerlei toe zeggingskracht uit te komen.
Meerdere malen beslag gelegd door de belastingdienst en invallen gehad ivm illegale werknemers
Kortom een hele waslijst en redenen genoeg om er geen zaken mee te doen
Geplaatst door op 15 mrt. 2019 14:35
2 van de 2
Kort maar krachtig meer valt er niet over te zeggen!! het is een prima bedrijf vriendelijke mensen bakje koffie tijdens het wachten en die auto die ik gekocht heb is gewoon in perfecte staat, zeker een aanrader.
Geplaatst door op 16 jan. 2019 18:16
2 van de 2
super goed bedrijf. vriendelijke eigenaar die eerlijk de plussen en minnen verteld bij aankoop auto en echt alles heeft geregeld en mijn oude auto, die niet meer reed, zelfs nog opgehaald, een aanrader
Geplaatst door op 2 nov. 2018 14:34
1 van de 2
Verkoopt sloopmauto's
Geplaatst door op 10 okt. 2017 13:58
2 van de 2
Een BMW 316 gekocht die harstikke fijn rijd. Ben zeer tevreden omdat de onderhoud ook goed is gedaan en bij aankoop was de linker knipper lamp kapot. Netjes door de dealer opgelost door een nieuwe knipper lamp te bestellen. Ook ben ik geholpen bij het verkoop van mijn eigen auto! Al met al een aanrader en een top autobedrijf!
Geplaatst door op 10 aug. 2017 10:04
2 van de 2
Vorige week een Dacia Sandero gekocht bij Agio. Superfijne auto, inruil oude fiat geen probleem. Klein probleem met de ruitenwisserbladen, direct verholpen. Vriendelijke mensen, professioneel en terzake kundig. No nonsens in Sliedrecht. Een echte aanrader.
Geplaatst door op 30 mei 2017 20:24
2 van de 2
Een BMW 316ti Compact gekocht.
Zeer tevreden over de verkoop, klantvriendelijkheid en persoonlijke service en ontvangst.
De auto mooi rijklaar gemaakt. Zeer tevreden weggereden en nog steeds heerlijk rijdend en trots op de auto. Top autobedrijf!
Geplaatst door op 23 mei 2017 20:47
2 van de 2
Gisteren geweest voor een Bmw 1 serie,
Top service en wat een top onderhouden auto!
Niks te veel gezegd afspraken via de telefoon gemaakt omdat ik de auto een week later wou komen ophalen.
Was geen enkel probleem een kleine aanbetaling en de auto was gereserveerd voor mij.
Je hebt er zeker een vaste klant bij!
Dit bedrijf bestaat gewoon uit pure vaklui! Mensen die weten hoe en wat het beste is en totaal niet zon opdringerige verkopers bedrijf nee hun willen dat JIJ met een goed gevoel de deur uitgaat.
En daar hebben ze bij mij zeker voor gezorgd.


De BMW 1 seire 118i die ik gekocht heb daar wat een fijne auto en dat voor zon prijs.
Heb ook nog een rondje gelopen om naar andere auto's te kijken zeer scherpe prijzen.

Wilt u een gewoon een goeie auto voor een scherpe prijs?
Ik beveel dit bedrijf aan kijk er rond!

Agio automobielen bedankt voor de top service!
Geplaatst door op 13 mei 2017 17:24
2 van de 2
Ik heb 2 weken geleden een audi a3 bij agioautomobielen gekocht en deze meneer had niks te veel gezegd. Een fantastische auto en rijd heerlijk. Ook de service vind ik geweldig had van de week namelijk een lekkeband op de snelweg ik was ergens overheen gereden balen dus. Maar meneer van agio gebeld ik kon de slotbout nergens vinden dus afslepen maar. Toen ik belde met agio was hij bereid om de kosten met mij te delen echt super netjes. Kijk mensen ik bedoel maar hier kun je met een gerust hart een auto kopen ik ben tot dus ver super te vrede. Een blije audi bezitter arjan
Geplaatst door op 30 apr. 2017 21:35
2 van de 2
Agio auto's echt perfecte service heb hier een Opel Astra station gekocht kreeg er een nieuwe Apk op en er zijn reparaties keurig uitgevoerd . Ik kom voor mijn volgende auto zeker terug .
Geplaatst door op 6 jul. 2016 14:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 21 reviews
. (17 positiefen4 negatief

< 1 2 3 >